Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Emlékszel még...?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Emlékszel még...?

2023-10-23

Amikor a patakpart MINDEN körülmények között megnyugvást hozott? Amiután hazamentél keserédeset, de jót álmodtál? Emlékszel, amikor mertél szeretni? Amikor még nem veszett el a remény - egy távoli otthon reménye?

Arra emlékszel-e, amikor még apád élt? Ma beszéltél vele - de legalábbis hozzá. Kicsit mintha most megértőbb lenne... És kiömlött a szar belőlem. Ismét felháborított egy régebben olvasott reddit poszt. És jó volt ventelni egy sort. Elég volt a szemétkedésből...! Kell vegyek egy új falilámpát is. Nagyon csúnyán zirreg ha bekapcsolom. Mindig minden nálam baszódik tönkre. És már a fasz kivan vele.

Ismét kinn vagyok a Patakparton. Arra számítottam, hogy ez a kibaszott tetves embertömeg nem lesz kinn. Végre egyedül tudok maradni a gondolataimmal. Ehhez képest ezer meg egy ember szambázik fel-alá, mintha nappal lenne. De a vonatok Eger fele folyamatosan járnak. Emlékszem az akkori bejegyzésemre. Ennyire mikor váltam embergyűlölővé...? Mikor veszett el a hitem abban, hogy jobb dolgok is jöhetnek...?

Holnap munkába megyek, de pokolba kívánom az egész napot úgy ahogy van. Hallgathatom a zajt, a kopogtatást, telefoncsengést, mindenféle szart. És már nem okoz örömet. Csak és kizárólag a mi műszakunkban javítanak, mókolnak, tartanak karban. EGYSZER EGY ALKALOMMAL lenne teljes kuss egy teljes napig. Gyűlölöm a főnökeimet. Gyűlölöm, hogy a munka oroszlánrésze a mienk, más meg szarik a világ faszába. Vidáman bejön, mintha mi sem volna... Undorodom az egész mindentől is. Undorodom, hogy mozgatnak, forgatnak... Gyűlölöm ezt az életet. Úgy ahogy van. Ha hazamegyek, a rumli fogad. Mikor? Mikor? Mikor? - ha tudnátok, hogy gyűlölöm ezt a szót! Egész nap más sincs, csak a feladathalmazok megoldása. Végre pihenni akarok. Meg hogy egy kicsit jobban legyenek partnertek abban, hogy nyugodtan törlesszek mindent. Állandó kibaszott hőség... Sosincs egy megnyugtató kellemes hűvös. A karácsony? Hagyjuk. Húsvét? Hagyjuk. Pörög az idő, mint az állat. Minden nap ugyanolyan. Nem tudok állandóan hatvanfele szakadni. Jó, amikor nem munkában vagyok. És ugyanezen a padon csücsültem anno, amikor hasonló gondolataim voltak.

17-én málha tali a Trabantban. Valami azt súgja: El kell oda menjek. Nem tudom miért. De ott lesz valami. De már unom a zsigeri megérzéseimet... El fogok menni Miskolcra is. Rég voltam. Holdleány és Holdfiú otthona... ÉLNI akarok végre. Újfent. Fáradt vagyok. El vagyok havazva...

Igen, az életem olyan, mint amikor kiviszed a GTA San Andreas-t. Kilépsz az utcára, és mindenhol az NPC-k. Utazni kéne. Gondfeledten pihenni. Örülni hogy élek. De hogy a picsába 400.000-res tartozással? Havonta egy százas kellene a számlára. Vagy egyszer egy négyszázas. És akkor mondhatnám: Már nem éltem hiába.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat