Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Vajon milyen lesz...?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Vajon milyen lesz...?

2024-02-18

Nem hiszem el "magamot". Miért akarok elmenni holnap az István utcába?! Korán tervezek hazaindulni Nagymarosról. Meg tervezek enni egy balti chana-t a Haldiban, aztán irány haza...!

...haza?! Azt mondtam... HAZA?! Ha boldog vagyok, mindig elfelejtem, hogy igazából hontalan vagyok. Teljesen hontalan. Otthonaim száma nagyon nullára redukálódott.
- A lakcímemen nem vagyok otthon. Tettek róla, hogy ne legyek otthon.
- A Tündérkertekben nem vagyok otthon. Sajnos onnan kitilttattam magam - és hiába enyém a Dombtető, nincsen úgy kivel megosszam.
- Környén? Nekem? Otthonom?! Nincs már otthonom ott. De bár arra kelnék... Hiszen már annyiszor kifejtettem! Hiányzik az a miliő. Hiányzik a mozgó pékség kedves kis zenéje. A két kutya. Az a lány, aki sosem létezett. A táj, amit vágyok újra látni - de olyan szinten hiábavaló...
- Az István utcában nincsen otthonom. Már azok sem laknak ott, akik miatt JÓ VOLT ott lakni.
- Dömsöd - nem igényel különösebb magyarázatot.

Milyen lesz visszatérni úgy, hogy nem vár haza senki? Hogy nem várja senki sem, hogy hívjam? Hogy nem akar senki sem otthon tudni? Majd holnap kiderül... És furcsa lesz átéljem azt az iszonyatos hiányt, amit a végtelen űr sugároz. Ezekután... Hazudnék, ha azt mondanám: Az üzemorvosi vizsgálat nem érdekel. Mert valahol igen. De mégsem rettegek. Hamarosan szabad ember leszek. :))) És akkor más vizekre evezek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat