Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Így múlik el a dicsőség...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Így múlik el a dicsőség...

2014-04-22

A világért nem akarok senkit sem megbántani. De tényleg nem. De miért van az, hogy egy ép agyú metálos bekerül az egyetemre, aztán max. 3 féléven belül olyan mainstream, és tucat lesz, hogy olyantat 100-at látok naponta. Jó... Értelemszerűen nem az a baj, hanem az a baj, hogy nem hajlandóak felvállalni magukat. Elegem van a sok mesterségesen generált édicukiságból... Ezek a fiúklányok ennyire önállótlanok? Most komolyan... Én dolgozom, de még egyszer sem jutott pl. eszembe hajat vágatni, vagy másképpen öltözni. Persze... Nem fogok talpig metálban bemenni dolgozni (főleg, hogy elijeszteném a maradék látogatót is), de akkor is! Tessék nem megtagadni önmagatokat! Nem gyerekes dolog metált hallgatni, sőt! Sokkal felnőttesebb, mint valami rozzant diszkóban versenyt inni önmagatokkal.

A metálos lányokhoz címezve... Annyira szépek vagytok metálosan! Kár magatokat elbaszni! Éppen elég diszkós van a világon, "egyik szebb mint a másik". Kár az édicukiságot erőltetni. Lehet hogy a többi ordasnak jól áll ez a stílus, de nektek nem! Sőőőt! Az ordasoknak SEM. Elég legyen a bepáwulásból! Nem kell elcsúfítani magatokat. Hát mik vagytok ti? Strogg-ok? Jó bazmeg, hogy nincsen neurocita az agyatokba ültetve, amivel egyszerre szartok hupililát, ha a Makronnak épp úgy tartja kedve...

Egyetemek... NEM azzal van a baj, hogy valaki szeretne diplomát. NEM azzal van a baj, hogy valaki szeretné kihozni magából a maximumot. Még azzal sincsen baj, hogy a diplomák nagy része szart nem ér. DE miért kell megváltozni? Mert "meleg stylist" azt üzente? Mert "nem trendi" a metál? Ez a szégyen. Meg az a szégyen, hogy sok ember a lázadással azonosítja a metált/rockot. Pedig legnagyobbrészt nem erről szól. Nem vagyunk nagyobb lázadók, mint azok a diszkósok, akik inkább bebasznak hetente x alkalommal, de nem tanulnak. Mi is nyugodt életet akarunk, mint más normális ember. De nem. Nem engedik, mert rögtön jön a "divatrezsim" (különböző ilyen-olyan ménkesernyés diszkóselejtek formájában), és odaszarik a tányérunkba... Ne szórakozzatok, baszod!

Igen: Egy régi metálos lány ismerősöm megváltozása inspirálta a mai nyöszörgésáradatot.

NEM változom meg. NEM vagyok hajlandó állandóan a csordával tartani. NEM kell az, amit más akar rám sózni. Miért venném meg, ha nem tetszik? Mert trendi? Akkor hadd kérdezzek valamit: Ha trendi lenne egy szál kolbászban rohangálni, akkor nekem is be kellene himbákolnom a gyulaival az egész világnak? Hát nem lenne egy szép látvány... Sőt: Csúf lenne. De tényleg... XDXDXDXDXDXD

És csodálkoztok, hogy miért nincsen egy ép srác, aki kezdene veletek. Hát megmondom: Mert nekünk épeknek nem egy agyonstylistozott tyúk kell, akinek meg lehet mondani, hogy melyik napszakban milyet szarjon, hová és mennyit, hanem olyan, aki elég független ahhoz, hogy felvállalja magát. ÉS FŐLEG még velünk is szembeszáll, ha éppen hülyék vagyunk. És bátor. Nem pedig ez a sok selejt stroggdarálék ágyútöltelék. Mert EZEK AZOK. Uff! Én beszéltem! :)))

UPDATE: Jellemzően jól indul a nap. Alig van valami minor boldogság, azt is el kell baszni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat