Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Három...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Három...

2023-06-09

Három nap múlva... Bizony olyan dátum lesz, amit míg élek, nem feledek. Aznap veszett el végleg minden. Aznap veszett el belőlem a jobbik részem. Aznap kezdtem el lelkileg leépülni. Aznap meghaltam. És újra megszülettem.

Anno egyik főnökömet hallgatva nem hittem el, hogy LÉTEZIK az, hogy az ember a közeli piacra nem képes elmenni. Annyira ki van borulva. Na, nekem volt ilyen. Láttam. Éreztem. Másodállásban konkrétan nem találtam a helyemet. Olyan lelki fájdalmat éreztem, hogy olyat azóta sem. Akkor KONKRÉTAN hasogatott a gyomrom. Rengeteget ittam. Többször voltam piás, mint józan. Nem szívesen emlékszem vissza arra a forró júniusi szombatra. Hosszú autóút... Az ismerős illat, amikor beléptem. A fűszertartó, ami ki lesz dobva. Ami azóta is a gazdájára vár... Egy levél, amit nem küldtem el soha... Elveszett dolgok... Elvesztem.

A levelet... Cenzúrázva nyílt levélként felteszem ide. Most már nincs okom tovább rejtegetni. Főleg, mert TUDOM, HOGY OLVASSA AKINEK SZÓL.

"Szia.

E levelemmel egy kérést szeretnék tolmácsolni - kettőnk kapcsán. Az életünk további alakulása kapcsán.
Hatalmasat csalódtam benned. Te nem ez az ember voltál 2-3 évvel ezelőtt. Nem. Én még emlékszem arra a lányra, aki ezelőtt 2-3 évvel kész volt az oldalamon a végtelenbe, az ismeretlenbe elindulni. Aki szeretett, aki nem használt ki, aki kb elfogadott feltétel nélkül annak, aki vagyok. Hogy ez a lány hova tűnt, hol maradt, azt nem tudom. Már igazán nem is számít. Fölösleges megszólítsam, hiszen nem létezik többé - ha ugyan létezett egyáltalán valaha. Ehhez az új lányhoz, tehát HOZZÁD fog szólni a kérésem: Most, hogy a házat eladtuk, a tartozás ki van egyenlítve, arra kérlek: a hátralevő életünkben SOHA, SEMMILYEN módon, sem szóban, sem írásban, sem élőben NE KERESS VELEM semmilyen kapcsolatot! Életemben sok gusztustalan dolgot láttam már, sok gusztustalan dolgot követtek el ellenem, de amit te leműveltél az utolsó időkben, az az összes eddigi tapasztalatomon túltesz. Így még nem alázott meg senki, ilyen aljas árulást még soha senki részéről nem tapasztaltam, mint tőled. Ráadásul pont a részedről nem vártam volna azt, hogy éppen csak egy pillanatra fordítok hátat, és szemrebbenés nélkül hátbaszúrsz. Meggyőződésem, hogy abba a tévhitbe ringatod magad: A lehető leghelyesebben jártál el. A leghelyesebben cselekedtél. Nem. Ellenkezőleg! Aki következetesen a másik szemébe hazudik, az már önmagában súlyos bűn. És a többiről még nem is volt szó (pl. amiket azon a bizonyos hajnalon a fejemhez vágtál (hálátlannak neveztél, picsogónak neveztél, negatívnak neveztél - miközben egyedül az én nyakamba szakadt a munka oroszlánrésze), illetve a szememben a szálkát, szemedben a gerendát sem-hozzáállást, et cetera)... Nekem tiszta a lelkiismeretem. ÉN tettem ezért a kapcsolatért. Nem keveset. Ugyanezt el tudod TE mondani magadról? Ne gyere nekem a költözéssel, hogy az megoldás lett volna, mert nem lett volna az. Amíg tartott volna az újdonságok varázsa, lett volna kis hegymenet, aztán megint ugyanezek a szarok előjöttek volna. Az a meglátásom: Mindegy a helyszín, ha egyszer könnyebb sumákolni előttem, mint felvállalni a botlásaidat. Plusz. Ha nagyon én kellettem volna neked, az eljegyzést nem kötöd feltételekhez. És azok fényében amik kiderültek, FŐLEG nem engem hibáztatsz amiatt hogy véget ért a dolog.
Amit petikével kapcsolatban mondtam, az továbbra is áll. Nem azelőtt, hanem MOST cseszte igazán el az életét. Szerzett egy kitartó és szívós ellenséget. Ricsikére ugyanez a dolog áll - FŐLEG, hogy (amilyen jó barátaim vannak, lelkesen mutogatták) hogy konkrétan az életemet éli. Minden apró részletemben másol. A legjobb, amit ez a két faszszopó szarházi önmagáért élete hátralevő részében megtehet, hogy ő sem keres velem semmi kontaktust. Én KÜLÖN nem keresem meg - van, és lesz nekem jobb dolgom is annál, hogy energiát fektessek bele akármilyen szinten. De ne akarjon velem, ne akarjon tőlem semmit. És a szemem elé ne merjen kerülni, mert mocskosul szarul jár. Kivéreztetem mindkettőt. Nincsen enyhülés, nincsen "majd egyszer megértem" (ahogy lesajnálóan mondtad is egyik nap, nekem amikor munkába indultál). És itt a vége.
Összefoglalva: A mai naptól fogva nem létezünk egymás számára. Nem létezem a számodra, és nem létezel a számomra. Nem számíthatsz rám semmiben - az ajtóm, ablakom, a szívem zárva lesz irányodban. Én sem többet, sem kevesebbet nem kívánok neked annál, mint amit te elkövettél ellenem. Tapasztald meg, hogy milyen érzés, amikor nagy ívben szembeköpik a kemény munkádat, a lojalitásodat, az erőfeszítéseket, amiket teszel, és tapasztald meg, milyen az, amikor csak használják, kihasználják az embert. A bizonytalanságot, amit a másik őszintétlensége okoz. Az álmatlan éjszakákat, amikor felőröl ezer kétség. Tapasztald meg, milyen amikor az ember igényeit módszeresen semmibe veszik. Anno - ha ugyan emlékszel még - JÓELŐRE megmondtam: NINCS párkapcsolat utáni "barátkozás". Ex-szel semmit! Tartom magam az elhangzottakhoz. Sem a lelki szemetesed nem vagyok hajlandó lenni, sem a gyertyatartód. Hányok a barátzónától, amiről azt hiszi a magadfajta, hogy univerzális megoldás. Nem vagyok önmagam ellensége. Ehhez tartsd magad a továbbiakban.
Utolsó levelem volt ez hozzád ebben az életben. Soha többé nem látsz engem, soha nem hallasz rólam. Hozzáteszem: Nőket nem bántalmazunk. Te viszont megszűntél annak lenni a szememben."

Soha nem küldtem el. Pedig segített volna lezárni a dolgokat.

https://youtu.be/bTUE0ndqoYs

Iwan Fals - Bento

Namaku Bento rumah real estate
Mobilku banyak harta berlimpah
Orang memanggilku bos eksekutif
Tokoh papan atas, atas segalanya
(Asyik!)

Wajahku ganteng banyak simpanan
Sekali lirik oke sajalah
Bisnisku menjagal, jagal apa saja
Yang penting aku senang, aku menang
Persetan orang susah karena aku
Yang penting asyik
Sekali lagi
(Asyik!)

Khotbah soal moral omong keadilan
Sarapan pagiku
Aksi tipu-tipu, lobying, dan upeti
Wow, jagonya

Maling kelas teri, bandit kelas coro
Itu kantong sampah
Siapa yang mau berguru datang padaku
Sebut tiga kali namaku
Bento! Bento! Bento!
(Asyik!)

Namaku Bento rumah real estate
Mobilku banyak harta berlimpah
Orang memanggilku bos eksekutif
Tokoh papan atas, atas segalanya
(Asyik!)

Wajahku ganteng banyak simpanan
Sekali lirik oke sajalah
Bisnisku menjagal, jagal apa saja
Yang penting aku senang, aku menang
Persetan orang susah karena aku
Yang penting asyik
Sekali lagi
(Asyik!)

Khotbah soal moral omong keadilan
Sarapan pagiku
Aksi tipu-tipu, lobying, dan upeti
Wow, jagonya

Maling kelas teri bandit kelas coro
Itu kantong sampah
Siapa yang mau berguru datang padaku
Sebut namaku
Bento! Bento! Bento!
(Asyik!)

Bento!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat