Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Gaaaahhhh!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Gaaaahhhh!

2023-04-01

Nem tudok ennek a kis bélgilisztának örülni. Miért van az az erőteljes érzésem, hogy egyszer meg fog jelenni ez a szarszopó a kurva kölykével az ajtómnál, hogy nekem most be kell engedjem, mert a másik kapcsolata tropa?

Igen, fáj az, hogy most is az orrom alá dörgölik azt, amiről nem akarok tudomást venni. Valakinek mindig meg kell említenie, hogy jajj de jó! Megellett ez a mocskos kurva... Nem tudnak a fejemmel gondolkozni. Nem tudják azt, hogy tényleg csak egy kurva hajszál választ el attól, hogy lépjek egy nagyot előre, és elégtételt vegyek rajtuk. A magam módján. Meg hogy okozzak nekik egy olyan erős fájdalmat, amit magam is átéltem.

Rosszul vagyok a gondolattól is, hogy nem nekem adatott meg a családalapítás öröme. Mindannak ellenére, hogy KURVA SOKAT hajtottam a dolgokért. És kurvára nem ezeket a dolgokat érdemeltem volna.

Én nem akarom magam fényezni. De sokan akarnának állítólag olyat, mint én. Hazugság... Túl kiszámítható... Túlságosan unalmas... Én azt hiszem, itt húztam egy vonalat. Akkor felveszem azt a stílót, hogy a gyanúsakat össze-vissza verem. Ott legyeskedik? Semmi baj! Megrugdosom. Ő nyer? Rábaszott. Megkeresem, és nyakon szúrom. Sajnos ez kell... Majd meglátják! Lehet ezt így is...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat