Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Életfiló - ha még nem unalmas...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Életfiló - ha még nem unalmas...

2023-08-24

Gondolataimban most máshol járok. Az elmém igyekszik a szépet megőrizni. Néha merengek, és... Nagyon igyekszem magam helyre hozni. Azon agyalok, hogy kitakarítom a régi szobámat. Kíváncsi vagyok, hogy most milyen lenne ott lenni, ha nullára üríteném.
Fura belegondolni, hogy mennyi minden szunnyad ott csendesen - várva, hogy a várkapitány visszatérjen a kis birodalomba. Érdekes érzések egyvelege ez: Egyszerre látom azt, amikor még szépek voltak a dolgok. Meg amikor már nem. Néha kedvem lenne a kiskatonákhoz visszatérni, és egy kurva nagyot játszani velük. De ez már nem az lenne. Egy harminchárom éves felnőtt férfi ember? A porban gyomlál miközben kiskatonák veszik körül?! Bár tömör falak lennének a ház körül! Tök jó lenne. :))) Rendesen hadikrónikákat írnék ide.
Pár napja gondolkozom azon is, hogy esetleg a Lego Star Wars-os cuccaimat lehozom. De nem vitt rá a lélek...
És megint elkúrtam egy napot. Fetrengve, és különleges barátnőmről álmodozva. Úgy, hogy amúgy a párkapcsolat koncepciójától is forog a gyomrom. Elképzelem hogy vele más, és aztán eszembe jut: A perfekció ezen foka NEM LÉTEZIK. NEM LÉTEZHET. Nincs az az álomnő, aki ne szúrna belém kést, amikor rájön hol a gyenge pontom. Nem bízom. Nem hiszek. Ebben legalábbis nem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat