Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
A régi nóta - Ral OFF módra

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
A régi nóta - Ral OFF módra

2021-09-02

Hajnalban nem tudtam elegendő mennyiségűt pihenni, amikor elvi lehetőségem lett volna rá. Olyan oldalon jártam, olyan cikket találtam, hogy előjött belőlem a régi, sértődött kisköcsög énem. Most kiadom magamból a feszkót - ha szalonképes, ha nem. Ehun a cikk...

https://she.life.hu/herself/20210831-barmennyire-is-szeretnem-nem-talalok-semmi-izgalmasat-a-jofiukban.html

Elolvastad? Megvolt? Akkor most én jövök. Igen, a frusztráció beszél belőlem ezúttal. Én érzem cikinek, de most kiadom magamból.
Kedves cikkíró! Mivel nem tudom ezt HOZZÁTOK leírni, kénytelen vagyok itt megfogalmazni a válaszomat.
Nem tudom, hogy melyik csoportba is tartozom. Annyi mindennek neveztek már, hogy az kegyetlen. Voltam már béta, hülyegyerek, etc. Egy biztos: Rosszfiú nem vagyok, és még a méltóságos ízlésed kedvéért SEM tagadom meg magam. Itt szögezem le: Jófiú sem vagyok. Afféle intermedier állapotnak mondanám magam. Egy biztos: Az írásod alapján nem tudsz nekem annyit nyújtani, hogy egyáltalán legyen hozzád gusztusom - lehetsz te a világon a leggyönyörűbb nő...
Hadd meséljem el a történetemet: Hiába voltam "tervezhető", hiába jártam másodállásba azért, hogy exemmel fennmaradjunk a víz tetején (két hitel mellett). Hiába voltam odaadó. Hiába áldoztam be nagyon sok mindenemet. Az első adandó alkalommal lelépett egy sajnos bizonyítottan agresszív, hisztis pöcs kedvéért, én meg ottmaradtam egyedül egy gleccsernyire hízott problémahalmaz kellős közepén. Megérte? Nekem aligha. Nullszásra kijöttem a hitelből, és még olcsón megúsztam a sztorit. De a szart én takarítottam fel. Engem fenyegetett az ingatlanos engem meg a családom anyagi tönkretételével, holott ő nem tudott egy egyszerű bejegyzést értelmezni a tullapon. Én hoztam, és fizettem embert az ingatlan eladható állapotra történő hozatala végett. Nem mártírkodom - ez sajnos így volt. A-tól Z-ig.
Ennyit ért az, hogy "jófiú" voltam. Mert a faszcumizó kretén fajtád képtelen bármit is megbecsülni (hovatovább, még engem merészeltek hálátlannak beállítani). Hogy rátok kiabálom? Arra mérget vehetsz! Mert rengeteg munkám, és álmatlan éjszakám volt ebben a projektben, amiről az előbb szóltam.
Megszűntem jófiúnak lenni, igen. Nem leszek a bábotok, nem leszek a spermadonorotok. Nem leszek a "csak barátotok" - továbbra sem (de ez már nem újdonság). Amit elérek, abból egy morzsa nem sok, annyit nem kaptok! Kár belétek energiát tenni. Egy nagy faszt! Azt kell belétek pakolni! Utána meg alaposan picsán rúgni, és kizavarni az ágyból! Hihetetlen paradox a gondolkodásod. Kell a rosszfiú, mert "hátha megváltozik", és jófiú lesz belőle akit kedvetekre eldobhattok (lévén, hogy már nem olyan "macsó")? Neked nem való semmilyen párkapcsolat. Ez a meglátásom. Szexre bármikor találhatsz húsz önként jelentkezőt is. :))) Szerintem érd be velük.
IGEN - VANNAK értelmes nők, akik 1.) tudják mit akarnak, 2.) nem játszmáznak, 3.) lehet tudni tisztán és világosan hányadán is állsz velük 4.) TÁRSAT látnak benned és nem sugardaddy-t, meg spermadonort, 5.) VELED terveznek. Ezt a fajta nőt meg tudom becsülni, és tőlem függetlenül meg KELL becsülni.
Elérte a magadfajta, hogy ne tudjalak titeket komolyan venni többé. Hogy ne higgyem el azt se, amit kérdeztek. "Szeretlek!❤❤❤❤" TÉÉÉNYLEG?! Te! Mi ez a furcsa recsegés? Mintha szakadni akarna az a bizonyos födém... Elérte a magadfajta, hogy ne bízzak meg bennetek. Elérte a magadfajta, hogy bennem legyen az ideg, a féltékenység - újfent. És elértétek, hogy ne nagyon akarjak többé kompromisszumokat kötni.
Rengeteg dolog van még, amit szívesen kimondanék, de nem tudok kifejteni - amit most egy szuszra lecsavartam, már az is elég marginális - a TC-n belül.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat