Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Érdekes

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Érdekes

2015-01-27

Ijesztő... Sólyomfit hallgatva kezd újra eszembe jutni, hogy milyen voltam azelőtt, hogy megtörtént pár dolog, aminek nem kellett volna. Biztos vagyok benne, hogy ha nem térek le anno az Útról, akkor most... Ki tudja hol tartanék. Lehet hogy nem került volna sor a szakításra, ami elindított lefelé a lejtőn. De az is lehet hogy magam mögött hagytam volna agyhalott Bánathozót, és most rég lenne mellettem egy "jarlné/sámánné/vikingné".

A gyomrom felfordul attól, ami voltam ezelőtt két évvel. Egyszerűen valami undorító, vegetatív létben tengődő ember-féreg. Egy tékozló fiú, akinek az egyetlen célja az volt, hogy igyon végre annyit, hogy ne keljen fel soha többé.

Öcsém fapicsa első alakítására sem került volna sor, mert én elég erős jellem lettem volna, ahhoz, hogy megálljt parancsoljak neki, ne pedig még adjam is alá a lovat. Adtam alá a lovat, mert egyszerűbb volt nem gondolkodni, mint egyszer felvállalni egy konfrontációt, és egyúttal kijelölni a világos határokat. Az már apróság, hogy így is úgy is megsértődött volna. De nem. Nekem nem kellenek olyan hamis "barátok", amik utána szarban hagynak, ha elfogy a pénzem, akkor szemétláda vagyok, ha nem vagyok rá kíváncsi, akkor pedig már említett dolgok.

Már rég nem vagyok az a kupac szar, ami voltam. Mára már megtanultam kijelölni a határokat, amiket mások nem léphetnek át. Nem engedem, hogy más ossza be a pénzem (alias nem, nem veszem meg a közösségnek a drága mustárt, csak mert utcabuli van, és "swagyolo"), nem engedem, hogy más ossza be az időmet (alias "De hát van időd rá, mert úgyis csomót vagy otthon, az egy szem pihenőnapodból két hatnapozás között, 3 óra utazással oda-vissza két órányi szar erejéig" már rég nem játszik), Nem szól bele senki sem abba, hogy mit vegyek föl, milyen zenét szeressek, milyen zenét, és milyen előadókat KELL kerüljek. Amikor leszoktam a dohányzásról, nem kellett állandóan azt hallgatnom, hogy: "Miért nem gyújtasz rá? Úgysem árt! Nem attól leszel rákos!" Anyád. Kurva anyád. Jó hogy nem azt mondod, hogy megszépülök tőle. Nem "kell" ész nélkül költenem a pénzt, csak mert "utca". És ez a tendencia tetszik. Végre felnőttszámba vagyok véve MINDENKI által. Szüleim, ha valamerre elmegyek bulizni, nem fosnak, hogy mikor döglöm meg, vagy hasonló. Vigyázok magamra, és a többiek, az új társaságom vigyáz rám.

A mai eszemmel sokmindent tennék másképpen. Lehet hogy elverem bánathozó elmebeteg pasiját, mert miért ne. :D

A kedves(nek mérsékelten nevezhető, cserébe a "bunkón őszinte" fogalmát igen nagy mértékben túlteljesítő, ezáltal a célon túllövő) leányzó meg takarodjon a büdös picsába. Oké. Leírta a bemutatkozóban, hogy kell hozzá idegrendszer. De úgy, hogy nekem is megvan a magam baja, nem áll módomban figyelembe venni azt, hogy ő is lelki sérült, mint amilyen én vagyok. Oké. Tolerancia meg létezik. Persze! Én mindenkit toleráljak, de pl. vegyek csak fel egy cowboy-kalapot (angolszász íjászkalapról, középkori ingről, bőrkámzsáról, vagy akár katonai kulacsról már nem is beszélve), rögtön jön valami intoleráns faszfej, hogy lehordjon mindennek a sárga földig. Egyszerűen szánalmas. Jó.. A lány nem hiszem, hogy belekötött volna, de attól a kérdés megmarad: Miért kellene BÁRKIT is tolerálnom, ha más képtelen az irányomban toleranciát mutatni? A válasz egyszerű: Nem kell. Majd ha más is tolerál.

UPDATE 2017-02-06: Javítottam a "hiperkonzervatív"-kifejezést "intoleráns"-ra. Polkorrektség okán. Tényleg. XDXDXD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat