Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Egyszer már vége lett...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Egyszer már vége lett...

2023-07-12

...TILOS lett volna tovább erőltetni. Egyszerűen... Nem EZ az utam. Látnom kellett ezeket a dolgokat, hogy belássam. Minden törés megerősít, minden csalódás épít, minden leküzdött fájdalommal nagyobb leszek. Egy nap (hogy gyűlölöm ezt a kifejezést!) pedig én leszek a legerősebb, legtapasztaltabb. Ismét úgy érzem: Az egyedfejlődés több lépcsőfokát kellett tapasztalat nélkül megugorjam. Most fáj a veszteség... De idővel jobb lesz ez a dolog. Egy dolgot tudok EGÉSZEN BIZTOSRA. Ha iparkodom ezután (mert fogok), akkor úgy iparkodom, hogy az a saját kategóriámban maradjak. De a kérdésem adott: Mi lesz napok múlva? Mi lesz, ha hazatérek? Nyugodt tudok maradni...? Áhhh... Olyan nagyon mindegy. Már nincsen jelentősége. Egy biztos: Ez a lecke súlyos tanulópénz volt. De legalább már ezt is tudom.

Annyi kaland vár még rám... :))) Annyi jó kaland... :))) Mert a tudatom erősen hiszi: Ez így van.

Ezt meg napok óta le akartam írni. Indulásunk előtt... Több rémálmom volt.

"Your sleep was disturbed by a dream of a dying leopard. She could never grow old..." (-1 psychic strength(PS) )
"Your sleep was disturbed by a dream, depicting a liminal space. It's so familiar, but empty. You lit a candle, as you passing by a once occupied chair." (-1 PS)
"Your sleep was disturbed by a beautiful girl, who kissed you goodbye, and then disintegrated to mere dust. Your heart is aching as you wake up..." (-1 PS)
"Your sleep was disturbed by an ultimate nemesis of yours, who wants you alive and captive. The dark corridors you flee, becomes more and more narrow, and full of people, as you hear his/her exulting yell" (-2 PS)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat