Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Furcsa nap...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Furcsa nap...

2024-01-13

Nabassz... Ide is jó régen írtam. Nem történt igazából semmi extra. Dolgozom. Dolgozom a jövőmért. A fennmaradásomért. Azért, hogy végre legyen egy kis pihenésem. Hogy ne kelljen annyit dolgozzam. Hogy élvezhessem a csendet és nyugalmat. De közben meg... Egyre kevesebb motivációm van ténylegesen életben is maradni.

Ma viszont érdekes dolog történt. Úgy érzem magam, mint AKKOR. És nem is egy, hanem KÉT nap keveredik a mai nappal.

Egyszer visszarepülök 2007-be - ugyanerre a napra. Holnap nem tudom, lesz-e energiám megírni a bejegyzést, de ebben benne lesz a holnapi nap is. Abban az évben ugyanúgy szombaton volt 13-a, mint idén. 14-én pedig ELHITTEM, hogy tartok valahová. Nem baj - lett belőle egy 6 éves kapcsolat. Furcsa a dolog, mert az egyik megküzdésem ha nagyon összeomlani látszik a minden is, hogy vagy legót, vagy Playmobil-t veszek. És lekötöm magam. A TIE bombázót be kéne fejezzem. :D Érzem, hogy nincsen sok vissza. Hogy ez az életem végét, vagy a szűkölködés idejének végét jelenti-e, azt nem tudom. All in all: Ki kéne menjek a Merzsébe. Nem tudom, találok-e ott valamit. Vagy ha igen, akkor mit. De szeretném azt hinni, hogy van előre. Meg szeretném legalább ÉRINTŐLEGESEN újraélni azt a pillanatot, amikor MARADÉKTALANUL boldog voltam. Furcsa, hogy élőhalott vagyok: Mint aki ezeréves álomból kelt. Mint Ylonia egykori királya, akinek már nem élnek a szerettei, de újra kormányoznia kell... Ugyanaz a bágyadt, hideg nap. Ugyanaz az érzet. Kinn hideg, benn meleg. Kinn: Bukó napfény zúzmarába bágyadva... Benn: A TELJES tavasz, virágokkal, napfénnyel, mely tüzes, virágillatú nyár ígéretét hordozza...

Ma viszont kellemetlen flessem volt. Úgy éreztem magam, mint ezelőtt 3 évvel. Megrohantak az emlékek. Hogy kimegyek apám sírjához, és összeomlok. Teljesen. Átvirrasztott éjszaka után. Miért kellett velem elhitetni, hogy nincsen minden veszve? És miért kellett ezt a szart játszani? Azt mondják: Magasról lehet a legnagyobbat esni. Nagyon magasról estem le. És átéltem a pillanatot, amikor átaludtam azt a délutánt. Miért kell mindennek ÍGY végződnie?! Mi a faszt kellene másképpen?! Egyszer úgy érzem, hogy kevés vagyok. Ekkor megrémülök, kezembe veszem a késemet, és megnyugszom. Mert van MÉG EGY ÚT. Csak az nem világos így három év távlatából sem, hogy a hegye merre álljon. Szívem szerint előre. De van, amikor a szívem követeli, hogy fordítsam felé a pengét. Miért érzem azt, hogy sok volt az elégből? És miért nem tudom a kötelemet elszakítani? Miért annyira indifferens minden? Miért nem tudok lelkesedni? Miért lett MINDENBŐL elegem? Kellene egy jó hét egy wellnessben - csak fürdeni, enni, és aludni. Egymagam. Nem érdekelnek a múzeumok, nevezetességek. Nem érdekel a táj. Még a kocsmák SEM érdekelnek - ami k-va nagy szó, ha a viszonylatomban beszélünk. Miért kell mindent elbasznom? És miért kell mindazt rám kiabálni, amit kösz, de magam is tudok?

Röhögök magamon... Aliexpressen csorgó nyállal nézem a lovedoll-okat. Olcsó, és szép. Mondtam: Az illúzió veszélyes. De kérdem én: Melyik a jobb? A maradék önmagamat is feladni egy hűtlen hisztihercegnőért, vagy érzelmek nélkül... Nos, elfér a franciaágyon.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat