Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. augusztus 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. augusztus 24.

Ez az első naplóbejegyzésem.
És ezt úgy terveztem, h olyan lesz, ami nem lesz tele hülyeségekkel, erre mindjárt az első mondat egy marhaság..
Ma hazament az Elemér. Nem is tudom, aranyos srác volt az SMSei alapján is, csak valahogy mégse kedveletem annyira. És azt az elvet, amit vallok is (Ne ítélj meg senkit, amit meg nem ismerted, from Shrek) felrúgtam. És most megismertem őt és nagyot csalódtam. Pozitívat. Nagyon kedves fiú, szép szemei vannak meg aranyos is, jókat beszélgettünk és megváltozott a véleményem. Nem zúgtam bele vagy ilyesmi, úgy gondolom, h jól néz ki és ennyi.
Ma nem mentem el a Marcival találkozni. Sőt mi több, hazudtam neki. Nem akartam menni, mert mostanában úgy viselkedik velem, hogy az nekem sehogy nem tetszik. Meg a haverjaival kéne lennie...hogy lehet valaki ekkora köcsög? Mér bocsánat, de ez az. Mindegy, az ő dolga, az enyém pedig az, h hazudtam. Szemétség volt, de az igazság olyan tiszta és néha jobb elferdíteni.
Ja igen,a Dávid még nem vett vissza partnernek, de elgem van már belőle. Olyan köcsög volt, h nem is tudom, hogy tehette azt, amit tett. Nem érdekel, szemét volt és elegem van.

Belőle is meg mindenből, mostanában kis dolgokból sok összejön és én teljesen depis vagyok mostanság... Szar ügy, tom. De még így is csomót mosolygok. Mint Zsu. Én is úgy vok vele, hogy ha nevetek, attól még lehet, h nagyon szomrú vagyok, csak nem látszik...
Még a Debrecen meccshez sincs kedvem, ez már kóros.. Hajaj



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat