Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
Jó nap (+ vagyok):)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
Jó nap (+ vagyok):)


Good evening!

Ma újra mentem suliba, pedig hát nem vagyok még teljesen jól. Reggel így megkérdeztem Zsutól adjak-e neki puszit és nem mondott semmit úgy igazából, de inkább úgy tűnt ne. Utána az Eszti meg úgy adott puszit, nem tom, olyan hirtelen, nem kérdeztem tőle. Ez aztán úgy láttam Zsunak picit rosszul esett, úgyhogy holnap dupla puszit kap. Ha nem bánja.:)
Utána ugye foci. 4en voltunk összvissz... Réka, Zsu, Eszti, én. Bemelegítettünk, utána rugdostuk a labdát egy kicsit, a Kundlya meg is jegyezte, h rosszul rúgom a labdát. Tök rossz, mert tom, h nem vagyok valami technikás és jó is, ha kijavítanak, csak nem nagyon tom megvalósítani jól...:( De azért próbálkoztam.
Utána kitalálta, h mivel ilyen kevesen vagyunk, tengózzunk. Jajj, ne..mondtam magamban. Meg neki is mondtam, h én béna vagyok. De mondta, h a Zsuval leszek, egy béna meg egy nem béna.:) Hát ez nagyon jó döntés volt, én legalábbis nagyon élveztem meg sztem a Zsuzsi is. Eleinte nem net, de aztán pár helyzetet olyan szépan átadott, h ez felvidított és belejöttem. Neki köszönhettem, tényleg sokat segített. Meg is vertük Esztiéket, 3 játszma, 3 nyerés.:)
Utána a szokásos dolgok.. rajz semmi... matek semmi... francia dolgozat-4es lett..kémia ÖTÖSRE FELELTEM..YEAH! nem volt nehéz, megjegyezném.. AMúgy nem emiatt, de tényleg úgy szeretem a kémia tanárnőt..sokkal személyesebbek az órái, tényleg érdekli, ha valaki nem ért valamit, pedig csak azért van, mert nem figyelek rendesen. De mindig elmagyarázza. Rózsa néni pnt ellenkezője.. Szóval ari.
Aztán nyelvtan semmi..angolon videóztunk. Aztán föci orientáció és vége.
Jöttünk utána haza. Eszembe jutott, h akkor most mikor is lesz ez a focikupa jó lenne tudni, itthon kéne lenni. Rossz ötlet volt szóba hozni.. Zsuzsi azt mondta, nem akar erről beszélni, és felgyorsított...én meg nem tudtam mit csináljak. Végül maradtam Esztivel, mondta a saját álláspontját, megbeszéltük.

A véleményem: Bizonyos mértékig megértem az Esztit, de én is ki fogom bírni a Pozdi ellen, ha úgy alakul. Más mondta ő..hát igen, de nem annyira. Mert azért nekem se egy kellemes érzés.. Azt mondta, mostmár túllépett az Adriánon..hát akkor még jobban nem értem. Akkor ne foglalkozzon vele, h mit gondol. Hát ki nem szarja le?!?! Jó, tudom, h ez nem ilyen egyszerű, de.. nem tom, h hasonló helyzetben lennék, sztem nekem fontosabb lenne a foci. Azt hiszem.. de azért valamennyire megértem őt is, de egyet nem értek vele.
Meg amit Zsu is írt..a csapatszellem..meg hogy így is alig van csapat. Meg nem is biztos, h nem játszunk a 11.a-sok ellen. Ez már érthetőbb számomra. (Egyébként én mostanság kevesebbet jártam, de azért nekem is fontos, Zsu. De tényleg.):)
Szóval én úgy vélem, h kb tom, milyen az Esztinek, de pont ez az, h "szembe kéne szállnia az Adriánnal", szarni rá és megmutatni neki, h ő igenis tud. Sztem.
Bár lehet, h hibás a logikám, mert én rendeszeresen megpróbálom megmutatni Juronak, h nem vagyok szar, de nem sikerül valami jól..:DDD
Szóval visszatérve a dologra, én Zsuval értek egyet. Eszti sztem amúgy kicsit rosszul áll hozzá, azt kéne néznie, h foci, de jó és nem azt h Adrián, ne már.

Na mára ennyi, nem tom még ezt a hülye föcit.. Tornáznom is kéne, lehet h nem szeretik a lányok, ha mondom, de dagi vok.. Na mind1, most mek.
Jó éjt, sziasztok! Legyetek rosszak..vagy jók. Nekem mind1.:)
Nah pá, pusza!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat