Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-06-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-06-02

Hello!

Most épp az otthoni gépről írok..van net ugyanis. Nem tudom, meddig, de most épp van, és ez a fő.
Anyi minden történt..amiket le akartam jegyezni..de nem tudtam internethiány miatt.
De most itt vagyok..és megállíthatalan vagyok.:)

Most így friss élményként leírnám, h utálom, ha semmi nem érdekli az embereket, csak a külsőm...
És aztán meg mindenféle lelki vívódásokat okoz nekem az, ami másoknak szórakozás..
Rohadtul jó... Ez ma már a 3. alkalom volt..de eltökélt szándékom, h nem lesz több. Én ezt beszüntetem. De hát szóban nem lehet megmondani, ott mindenki előtt... Nem akarom az illetőt kínos helyzetbe hozni, pedig nagyon megérdemelné....
Viszont vannak jófej emberek is..:)

Péntek lévén megint vége egy hétnek..hétfőn pünkösd, szóval király.. Bár azért lesz mit csinálnom...Csomót kell majd tanulni..aztán nagyon remélem, h utánavaló héten már senki nem irat semmit...És jee, jön az osztálykirándulás is:) Minden jó lesz végre, véget ér az év, jön a nyár..én itt fogok állni pasi és érzelmek nélkül, mint egy senki...de hát reménykedem benne, h majd összefutok azzal, akit keresek..

A mostani előtti hét bővelkedett történésekben..
A lányok szerint (kivéve Nikimet..ő mindig velem van...ajj istenkém, ha tudná, h mennyire hiányzik nekem..kiönteném neki szívem lelkem...de remélem, h jól érzi magát..ha igen, akkor minden rendben):)
egész héten bunkó voltam.. Nem tom...nem kommentálom az eseményeket. Csütörtökön jöttek az amcsik..megint volt egy helyes pasi, Josh..a Vica még puszit is kapott tőle, mert vele beszélt:) Én annak örültem, h a Kissel beszéltünk egy fogszabályzós csávóval, Darrennel. (Mostanában annyi fogszabis emberrel kerülök "kapcsolatba"..a sors akarja így, biztos):) Nahát a pasi elég gáz volt..el lehetett vele dumálni, de abszolút nem voltunk vele egy hullámhosszon..csak úgy..csevegtünk..így 1x ki lehetett bírni, de hosszútávon nem lett volna túl tartalmas a beszélgetés...mondjuk így se volt..:)
Óra végén énekelt még a gitáros lány, aki tavaly is, aztán kimentünk megnézni a kiállítást...akkor beszélgettem még a pici lánnyal meg a Darrennel, meg azzal az idősebb Németo.-ban élő, de amerikai hapekkel, aki asszem Craig...de ez nem tuti.
Kérdezett a jövőbeli terveimről, meg a suliról, álmaimról..olyan monológot vágtam ki neki valamiről, h magam is csodálkoztam...erre így mondja: "Your English is very good." Jajj...tom, h hülyeség, de én annyira örültem neki..nekem még senki nem mondott ilyet, pláne nem egy eredeti angol. Oda voltam, meg vissza, tökre felvidított. Utána beszélgettem még pár szót a bulgár lánnyal, de a legemlékezetesebb ez a beszélgetés maradt.. Az egész napomat meghatározta a dolog.
Pénteken nem volt semmi küli..szar volt a hangulatom az egész heti dolgok miatt..h kőbunkónak tartottak meg minden.. Nem is tudtam, h lemenjek-e focizni..aztán úgy gondoltam, az itthonülésnél minden jobb..hát nem bántam meg.
Egy ideig csak 3an voltunk, aztán jött Lil meg Nádi..meg ellenfelek is. Elkezdtünk a Dietrich (nem tom, h így kell-e írni a nevét..) Peti, Hajdú Tomi (Franciska), Kis Kostyó meg egy másik Peti ellen játszani..Persze kikaptunk, de nem ez számított..
Tök jó volt..ők ott ribancozták meg kzrvázták egymást..de csak poénból..a Náditól 2 tököst kapott az egyikük. A D. Petit meg tök másmilyennek tratottam..pozitív csalódást ért, tök rendes meg jófej srác. A Franciska is tud jófej lenni, a kis Kostyó meg aranyos..még nem hülyült el, mint a bátyjai..24 H-son is tök rendes volt, csodálkoztam is:))

Na fiúk lányok és egyéb neműek..későre jár..és még szertnék levelekre válaszolni..úgyhogy holnap folytatom..tudom, h nem érdekel..de akkor is.
Szal holnap írok a 28 h-sról..most pedig jó éjt, pussz, peace.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat