Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-04-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-04-20

Jaji. Sten. Kém.

Elegem van má...
Utálom a bizonytalaságot..
Bár még jobban félek eloszlatni a kétségeket okozó felhőket mert mögöttük ott rejtőzhet az igazság, ami lehet h még rosszabb..

Szóval a dolog mindenképpen rosszul sül el. Sehogyse jöhetek ki belőle jól, bármennyire szeretnék is. Illetve hát..éppenséggel kijöhetnék, ha az igazság az, amit én szeretnék, de ehhez valakinek el kéne kezdeni kommunikálni, de úgy tűnik ez az, amit egyikünk se akar.. rizs..
Jajjj jajjj..

Asszem amúgy h súlyos ilyen érzelmi izém van. Szóval felnőttem egy oylan világban ahol agyba-főbe gyártják a romantikus filmeket amik sugározzák azt az életérzést h a szerelem majd megváltoztatja az életed, ettől leszel teljes értékű és majd ha eljön akkor persze elsőre beleszeretsz és pont minden tökéletes lesz..
Én meg annyi ilyen filmet néztem..hogy kissé talán észrevétlenül de lassan és biztosan rám szállt a rózsaszín köd..h igen, ez így lesz..
Persze igaziból tudom h nem..
De ma ahogy tömörítve néztem ilyen részleteket ez annyira beütött..h hmm bazz..mindenütt ugyanaz a lényeg, max a máz meg a körítés változik..
Jó tudom, h ezzel most nem fedeztem fel a spanyol viaszt..csak a sanyarú életemben ez most nem esett jól..
Kellőképpen kivagyok én így is..


Folyt..
Ápr. 25. =)

Hát..minden változatlan..=(
Azóta is csak elméleteket gyártok..és mindenki azzal jön, h ne írjak neki semmiképp stb., de én úgy utálom ezt. Meg az is milyen már, hogy egyre inkább úgy tűnik számomra, hogy már nincsen olyan szerelem, ami igaz lenne és nem lenne benne taktikázás. Persze lehet, hogy a valóságban tényleg nincsen olyan, csak a romantikus filmekben..de akkor is. Igazából persze én is tudom, hogy ha minden olyan jó lenne, akkor senkinek eszébe sem jutna, hogy mit csináljon. Mondjuk..hozzá kell tenni, hogy akkor ez a helyzet nem is állt volna elő. No mind1.

Mostmár nemsokára ballagás, aztán..remélem kiderül, hogy mi van vagy legalábbis kicsit kitisztul a helyzet. Ma az jutott eszembe, hogy mi lenne ha a Gergő a barátnőjével jönne.. Atya gatya, mekkorát bőgnék!!
Jajj, belegondolni is rossz.
Amúgy ma meghallgattuk a beszédeket, Tündiét meg Emeséét. Hát sztem egyértelmű, h a Tündié jobb, mert sokkal személyesebb. (C-seket ki nem sz*rja le?!?!). Emese meg végig üres frázisokat mond csak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat