Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-02-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-02-29

Hello!

Nohát kellőképpen elszánt vagyok hogy ezt most megírom és vége is lesz, nem úgy mint az előző kettőnek.

Nem kezdek el napmesélést stb.
Igazából csak..világmegváltó gondolataim meg terveim vannak és szeretném ezeket leírni, hogy majd valamelyik kevésbé emelkedett hangulatú napomon jót röhöghessek rajta h milyen hülyeségeket gondoltam anno..:)
Na jó, nem is.
Talán kicsit túl negatív vagyok.

De amúgy rájöttem h nagyon függök valamitől..
És ezzel szembesülni nem volt újdosnág, bár még ennyire konkrétan sosem fogalmaztam meg..
Szóval azon múlik..hogy fogyok-e..:D
Röhejes, tudom. De igaz.

Mert valahogy el kéne fogadnom magam. Viszont úgy érzem, hogy ha tudok még javítani magamon, miért törődjek bele abba h ilyen vagyok.. Akaraterő meg úgy erő altalában viszont úgy érzem kevés van.
De meg kell valósítanom. Húzom-halasztom mert most túl nagy a hajtás stb, csak hát ez mind..nem indok.
Na mind1, még nem tudom, h hogy is kéne nekiállnom... Valahogy úgy kéne asszem h kevesebbet látom Zsuzsa nénit...:D De ez mondjuk igaziból..hát nem tom..:S Nem érzem úgy h sokat ennék suliban, szóval nem tudom hol van a kutya elásva..:D De a viccet félretéve, télleg nem..:D
Szóval meg kellene kezdeni valahol a kilépést az ördögi körömből.
Most lehetőségem lesz rá, hogy egy kicsit új lappal kezdjek, hogy új képet alakítsak ki magamról másokban, mert ha minden jól megy..:D akkor új suliba fogok kerülni.
Áááááááá...ez rossz megközelítés..hogy mások miatt csinálom.
Igaziból nem. Magam miatt akarok változni..meg azért h másokbnak jobban tetszek stb. Lehet h gáz gondolkodás meg túlzottan függök másoktól, de basszus hát együtt kell élni 6 milliárd emberrel, nem lehet figylemen kívül hagyni őkat. Ha nagyon igyekszem és nagyon akarom, akkor se.

Kúúúl..több mint két évvel..egész pontosan két évvel és két nappal ezelőtt azon keseregtem, hogy másnap berakják a fogszabályzóm...azóta kicsit..:DDD Megszerettem a mosolyom..:D
Igaz, még mindig van fogszabályzóm és am baromira fáj..de hát ez van, a szépségért meg kell szenvedni. Kivlve természetesen az alapadottságokat, de az más lapra tartozik:)

Haha..igazából néha mostanában egész jóban vagyok magammal. Néha persze rámtör az abszolút rosszkedv és akkor síríni tudnék és nem látom az út végét, a célokat az eredményeket meg a többit, de.. valahol megvan és.. most nincsen ilyen kedvem, úgyh pozitívan állok hozzá a dolgokhoz.
=)

Megyek mert késő van, holnap előkészítő meg ilyesmik..
Peace, pussz!
Kösz a turit:D meg a pillangó effektust!:P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat