Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
20.- NAPSÜTÉS!!!:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
20.- NAPSÜTÉS!!!:)

Hello!

Hát nem vágom, nem is olyan sok a tegnapi napló..akkor lehet h én csináltam valamit..de mostmár mind1, ott tartottam, h szeretnék valamit..változtatni. Ehhez pedig kellene jó sok akaraterő meg az h legyőzzem a néha rámtörő lustaságot.. Mindenesetre el kéne kezdeni..mert valahogy most úgy vagyok, h 28.ától majd' 2 évig kicsi (:DD) változás fog beállni, és akkor miért ne változzon más dolog is vele. Rámférne a dolog.:)
Úgyis kezdüdik a tavasz is, változik a természet..hát miért ne változzon bé vé is vele?!?! Bár én nem tudok virágba borulni, de azért majd igyekszem..:D Hey ho, let's go..:D

Szóval ilyen kis változások jönnek..vagy megpróbálom előidézni őket...nem számítanak nagy számnak, de jó lenne, ha lezajlanának. Az egyik nem rajtam múlik, a másik igen. Lehet, h egyik se fog összejönni..de hát istenem..nem sikerülhet minden, az túl uncsi lenne.. (De azért az, h semmise sikerül, az már sok..:DDD-- Mondja a pesszimista, de ez most nem is igaz, mert tényleg nem nagyon mennek a dolgok- főleg a suliban- de legalább süt a nap.. Talán rendbe jönnek a dolgok..jó lenne.

Most megyek, meg kellene tanulnom a francia szavakat..:)
Pusszi, csáó! :¤ =)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat