Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-05-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-05-07

Hello!

Szóval ez ilyen..izé..:)
Úgy döntöttem, befejezem az előző bejegyzést, de nem tudok ráhangolódni. Ezt nagyon nem szeretem, mert idő kell hozzá, hogy olyan bejegyzés legyen, amivel meg vagyok elégedve. Viszont időm mostanában nem nagyon volt, ráhangolódás meg így a sok szarság mellett.. Na de a kettő majdhogynem ugyanaz, mivel a ráhangolódáshoz is idő kell.:) Bonyolult..
Egyébként nem is értem magam..hogy miért veszek ilyen komolyan egy hülye naplóbejegyzést. Ez senkinek nem jelent semmit.. Majdnem leírtam, hogy nekem se, de akkor már jogos lenne a kérdés, hogy akkor mi a fenének írom?
Nos, erre nem tudom a választ. Tényleg nem. De azt tudom, hogy szeretem visszaolvasni, hogy milyen kis "gyökérgumó" voltam..:) Megint ne kérdezzétek, miért. Na jó, tudom, nincs valami nagy olvasótáborom. Hehhe, hello Eszti! Te vagy az egyetlen!!:D
Szóval..Esztinek viszont adott valamit. Furcsa, mi? Hahha, nem tudom mivel próbálkozom.. Azt hiszem azzal, hogy most egy csapásra megértsem a világot.

Inkább hagyjuk, elkeseredett és reménytelen dolog, úgyhogy inkább mesélek nektek az érettségiről.:D
Na jó, nem. Hétfőn volt magyar, tegnap matek, ma meg töri. Lesz, amilyen lesz. Kiderül. Túl vagyok rajta és per pill csak ez érdekel.
Nem, nem könnyebültem meg.
Vagyis talán egy kicsit, de nem annyira, mint talán hittem én vagy bárki más.
Mert sajnos..még nincs teljesen vége.

Jujj, hétfőn láttuk a Csíkost.:D Elmenekültünk.:DD Vicces volt, mert észrevett minket. Ill valszeg csak engem, amint nagyban kapálózom, h ott van, meneküljünk. Biztos azt hitte, hogy a kamerának szól, pedig nem csak annak. Neki is. Egykor úgy gondoltam, h jó pasi, de mostmár... milyen gáz már, hogy ráhajt mindenkire. Mindenesetre ha Gergőt is megkörnyékezi, kinyiffantom.:D Bár a Gergő mindenképp túl magas, úgyh ha-ha-ha..:D A Marci viszont kicsi, úgyhogy majd vigyázunk rá 22.én..:)
Amúgy. Mit írjak le?
Érettségi előtt délutánonként lementünk tanulni és találkoztunk is vele. Egyszer meg se állt. Másnap meg..olyan volt, mintha nem is tudom..nem lett volna magánál. Vagy beszívott volna. Bár azt mondta előtte nyírta le a füvet.. Lehet h rögtön el is szívta..:)
Mindegy, furcsa volt. Legszívesebben.. nem is tudom. Jó lett volna közölni vele h basszus, mi bajod van, térj már észhez!! Nem értettem, h mi volt ez. Ráadásul bunkó is volt. hö. Furaaaaaa.

Egyébként is vicces, úgy most minden. Elgondolkodtam, h hogy kifordultak a dolgok. És hogy mennyire nem zavar az, ami..:D (közkívánatra..:D)
Csak azért, mert asszem..nem tom, miből gondoltam, h ő számomra mindig fontos lesz. Bár azt sem tudom, h mit szerettem benne annyira. Valószínűleg azt hogy valamit kaptam tőle, amit amúgy nem. Hihetetlen volt, hogy olyan értelmes, vicces srác.. Együtt megázni..:D Az egy élmény volt. De nem csak miatta..lehet hogy az fűzött hozzá..hogy csurom vizesen sétáltunk és mindenki hülyének nézett és engem annyira nem érdekelt, mert olyasvalakivel voltam, aki számomra elképzelhetetlenül különleges volt. extra. valami olyasmi, mint ami én is szeretnék lenni. Érdekes. Hihetetlenül unalmasnak találom magam. És csak nézek, hogy mások hoyg csinálják, hogy olyan....jók.
Majd egyszer hátha én is olyan leszek.:) Tök buli lenne.:)
Bár lehet, hogy sose menne. Sztem ez valahol úgy ott van az emberekben. Nem tudok érzéketlen hülyévé válni, mert egyszerűen nem megy. Próbáltam hősiesen és azt hittem, király vagyok. Sőt asszem..jól éreztem magam. Persze belül érzések voltak és tré volt, hogy azokat úgy elnyomom. Aztán..elmúltak. És mi maradt? Ugyan kérem, valami..szánalom. Hogy szar vagy, he he he!
Mert tényleg az.
De ez nem a Marcira vonatkozik. Nevet nem akarok írni. Ill végülis mind1, de egyszerűbb ha körülírom. Nem vagyok háremtag, nem is leszek az és iagzándiból csak mérges vagyok magamra, mert az voltam. Igaz, rossznak nem lehet mondani.
De viszont mélységes megdöbbenés volt, h már mennyire nem kéne. Az, ami ő. Az a felszínes semmi.
Érzések? Nem tom, hova dugja őket. Illetve de. Ott van lenn. Minden érzése ott van. Az vezeti..
gáz:D

Na persze..most akkor én mit keresek? Világmegváltó szerelmet? Azt, ami csak a romantikus filmekben létezik?
Nem ááááám:)
realitást
azt keresem:) és az jutott eszembe, hogy nem tudni, kiben fogom megtalálni. talán benne, talán nem.


Ma megnéztem egy filmet, amit itthon találtam, az volt a címe, h The Last Kiss. Hmmmm.
Egyszercsak mindenki rájött, h szar az élete. De aztán olyan...nem is tom. Nem lett olyan full happy end. Hanem inkább beletörődtek, h hát bazz, ez nem tökéletes, de ez van. Mintha azt a világot látnám, ami felnőtt a romantikus filmeken, elhitte őket, aztán kopp. Rájön, hogy a valóság nem is olyan nagyon fasza dolog, mint hitte.
A saját világom?:D Húú, lehet, csak én nem várok gyereket, blabla.
Azt egyébként vicces volt látni, hogy a pasik hogy menekülnek a felelősség elől.:D
Meg az érdekes volt, mikor a csaj mondta az anyjának h fél óra alatt kiismerte a pasiját. Aztán a csávó megcsalta. Lehet, h a csaj tévedett..:D végülis.. emberi dolog..:)

Aztán úgy döntöttem, hogy befejezem a naplót. Közben eszembe jutott, h felrakom a pendrive-ról a képeket. Miután feltúrtam a szobámat, konstatáltam, h rövid idő alatt sikerült kurva agy rumlit csinálnom, a pendrive viszont sehol, tehát mondhatni nagyon király minden. A baj csak az h tippem sincs hova tehettem, szóval vicces mert lehet h elhagytam..:( hmmmmfuck.

"Add, amit csak te tudsz, mert kell aki vagy és ezt nekem hidd el
Itt, ahol ipari közhely, hogy szeretlek, de én erős hittel
Hiszek a hatalmas erőben, amit a szerelem adhat itt benn, hogy tűzőn és vízen át óvjam női angyalát.."

=)


Na. Megyünk gyógyszert íratni lassan. Úgyhogy lelécelek, majd ha lesz valami érdekes, feljövök. Vagy nem. Majd próbálok ráhangolódni az előző folytatására.:)

Addigis szasztok, peace!
Rock me..shock me..anyway..u want me.;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat