Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-09-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-09-18

Hi!

Elhatározás: a mai naplóm teljes lesz...háháhá..úgyse sikerül:D

Jajjjj...megint vagy még mindig szerelmes vagyok!!
Nagyon!! A tevém ugyanazt érzi..úgyhogy ő szereti a férjét..én meg a gazdiját. Más kérdés h a dögök házasok..esetünkben meg hát hmm..a házasság ugye nem merül fel valami okból...:D (én már amúgy is házas vagyok ugyebár...:D). Örülnék ha arra a szintre eljutnánk h lenne köztünk valami amit kapcsolatnak nevezhetünk.. Persze a barátság is kapcsolat..de hát értsétek jól:D
Vagyis...értsd jól Niki:DDD De te úgyis érted...

Nahát..a péntek az elég rossz volt. Merthogy ugye nem hívott...csak itt MSNen beszéltünk..persze látta a nevem h szomorú vagyok miatta...hmmm...miért kell nekem mindent kiírnom a nevembe?!?! hülyeség volt..
De mind1, ő elment "Gyurcsány papával" találkozni én meg itthon rohadhattam egyedül, szomorúan és csalódottan. :( jóvot...
Másnap szintén szarul indult..elaludtam. Aztán ha ez nem lett volna elég sztem még félre is értettük egymást a Nikivel..szóval mind1 a lényeg h a Niki nagyrészt jogosan berágott és nem jött be velem Pestre..egyetlen vigaszom az volt h meg volt beszélve h találkozunk aznap...ha az is romba dőlt volna..akkor asszem egész hétvégémet depresszióban töltöm..
Ja hát naon baró volt a Nikivel találkozni..kb 3 mondatot szólt hozzám azt is olyan fejjel h láttam h ha lenne nála egy bárd akkor levágná a fejem...szóval hát jóérzés volt..mikor én meg annyit beszéltem volna neki..de láttam h nem kíváncsi rám és pillanatnyilag utál engem így inkább hagytam az egészet a fenébe..szóval tulajdonképpen remek kedvvel mentem találkozni vele..
Ja hát 3kor persze felhívott hogy késni fog fél órát, mert most is éppen fúr, építik át a házat..mondom jó, nem gáz...hát igen a fél órából 1 óra lett és kb 1/4ed 5kor találkoztunk végül...

Nahát mikor találkoztunk akkor pár DVD volt nála mert úgy gondolta mégis DVDzhetnénk. Hmmm...erre felszóltam h a bátyám tegyen rendet a szobájában..:)
Utána sétáltunk egy picit aztán meg leültünk egy padra beszélgetni. Kb fél üra múlva úgy döntöttünk, h kész lehet a szoba úgyhogy menjünk fel. De aztán megint rámjött az ami pár nappal előbb is és ami miatt végül a sétában egyeztünk meg nevezetesen, h itt vannak a mamáék..az meg azért...szóval nem hiszem h pont arra vágyott, h találkozhasson velük.. Így végül egy oylan 2 perces vívódás után úgy döntöttünk, hogy hozzájuk megyünk.
Mondjuk anyu szerint ez gáz meg nem akartam zavarni se..de aztán végül az győzött meg h mondta h előző nap 11kor átment hozzájuk egy csaj (aki a barátja..szóval nem a csaja..) beszélgetni. Így úgy gondoltam h nem gáz átmenni, akárhogy gondolja is anyu..és azért este 11 sincs..:)
Így odamentünk..útközben láttam a Petrát meg az Anitát..így kb 15 méterről odaintegettem nekik 2x is..de nem ismertek meg..hát az úgy ott elég gázul jött ki nekem..Aztán a Petre mondta hétfőn a suliban, hogy nem ismert meg, olyan csinos voltam..:D Hmmm..ez azért jól esett:)
A Klárival is találkoztunk, de ő megismert szerencsére. Hétfőn ő azt kérdezte, h a barátom-e az a srác akivel voltam..mondtam, h csak szeretném..:D
Na aztán elkezdtünk náluk Depeche Mode koncertDVDt nézni..hát..nem éppen erre számítottam, szívesebben fejeztem volna be inkább a Blöff-öt..de olyan lelkes volt meg mondta h a Blöff-öt már annyiszor látta, h inkább ráhagytam:) És hát persze végül nem is volt rossz, sőt határozottan tetszett..főleg pl a Freelove sokkal jobban szólt élőben..hát én nem vagyok egy rajongó de az tényleg nagyon jó volt:) Át is küldettem vele másnap egy számot.
Egyébként is már rájöttem, h nem az számít h mit csinálunk hanme az h vele lehetek..innentől kezdve már szinte mind1.:) Na a koncertDVD után berakott egy másik DVDt amin DM videoklipek voltak......:DDD Aztán miután már nem akart több számot mutatni róla bekapcsolta lemezjátszóját és pár lemezről mutatott részleteket..egyiket már átküldte egyszer (az ment az előbb..:D)
Egyik lemeznél mondta, h ebben azt szereti, h mennyire könnyű megállítani:) Ezt persze nekem is ki kellett próbálni..utána megfordította a lemezt és úgy is meg kellett állítani..vicces volt..:) De tök aranyos mikor így magyaráz olyan dolgokról amiket szeret.:)

Utána kitalálta h nézzük meg A tanú c filmet..hát érdelet volna engem de a mama (vááááááá, nem vagyok már pólyásbaba...valaki tudassa már vele..) 6ig engedett el..2 óra vele..hát az leírhatatlanul kevés..anyu szerint 2 óra sok..ez hülyeség..2 óra semmire nem elég..
Na mind1, ekkora már 6 óra volt..nekem már itthon kellett volna lennem..Ja és még a DM DVD nézése közben felhívtak h majd vegyek citromot..(annyira gyagyásak..hogy lehet ilyen lehetetlent kérni..majd csak úgy felállok és közlöm h jajj bocs citromot kell vennem és elügetek..egy nyihaha kíséretében..:DDDDD Valószínűleg..) Na így telefonáltam egyet..közöltéák h nekik citrom kell és nem akarnak elengedni filmet nézni..k jó fejek..a citromot azt vegyem meg..mert Ádám nem tud lemenni érte..de ha én azt kérem cserébe h maradhassak még egy másfél órácskát (piha...:DDD) azt nem engedik meg..grájj...
Végül abban állapodtam meg Vele h elmegyünk citromot venni én előtte felmegyek pénzért és megpróbálom elérni h elengedjenek..
Hát persze amint hazaértem egyből lecsesztek h késtem..ezek után már nem reménykedem..és hát tényleg nem engedtek el..
Aztán lementem..kissé dúltam fúltam h ez nem ér meg ilyenek..nem voltam valami kellemes társaság..szegény...:( ez nem volt szép tőlem, de idegesített a dolog...:@
Elmetünk citromot venni..aztán úgy volt h ő megy a parkba én meg haza..ami ellenkező irányban van. Íyg aztán a zöldséges előtt bezsélgettünk.még akkor is ideges meg szomorú voltam..ő meg vigasztalt..és az..olyan jó volt..megölelni meg úgy közel lenni hozzá..lehet h most hülyének tart aki ezt elolvassa...hehe..a Niki tudja hogy az vagyok, szóval ez esetben se(mmi )gáz
Aztán miután 3x elköszöntünk és folytattuk a beszélgetést utána úgy döntött inkább hazakísér és aztán ő is hazamegy..
Így aztán eljöttünk elénk..itt is eljátszottuk ezt az elköszönőst..a végén már nevettünk h hányadszorra mondom el ugyanazt..vicces volt..

Aztán elment..és meg tök boldogan hazajöttem:)
Ennyi..nem is írok többet ez így tök teljes..:D

Puszi, peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat