Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2009-02-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2009-02-03

Hello!

Tegnap nem voltam. Erre már nem jutott időm..meg energiám se volt hozzá.
Mindjárt összefagyok, mivel az ablak mellett ülök, amit kinyitottam. Persze becsukhatnám, de szellőztetni kell. Igaz hogy ez anyu mániája, ő viszont ma nem jön haza, elment Németországba.
Tök fura a kapcsolatunk mostanában. Alig beszélünk mert én általában benn kuksolok a szobámban, ő meg kinn van. Aztán vagy TVznek Csabával vagy a házról diskurálnak..engem meg egyik se érdekel. Ha meg kimegyek beszélgetni, előbb utóbb úgyis elkezd cseszegetni valamiért..hát inkább benn maradok. Jobb a békesség..meg az egyedüllét..azt már megszoktam az évek alatt. Na nem mintha a veszekedést meg piszkálást nem szoktam volna meg..de az mégis jobban zavar..
/Óóóó...háer.. addig jó, míg bentről jön a hang...láláláááá:)/
Na jó, mostmár be kéne csukni az ablakot, mert kezd kialakulni rajtam egy vékony jégréteg.. És zokni sincs rajtam, ami meg hát..nem jó, mert nekem a lábam fázós..és mindig hideg :)....... becsuktam :) de mindegy, mert az erkélyajtó még nyitva van.
Ma be kell mennem az egyetemre, megbeszélés lesz a sportlövészetről. Még nem tudom, hogy fogjuk megoldani, mivel hogy..
A Kiss megkérdezte valamelyik nap hogy.. :D plusz ugye a Csongor, a Viktor, az Anikó..de hogy honnan, az rejtély :D Mondjuk nem érdekel különösebben. A Kiss kérdezte, hogy valaki tudja-e már..:DD gonosz.
/próbálj ki mindent..tied az életem..próbálj ki mindenkit..kezdd mondjuk velem..próbálj ki engem..:D/

Na mind1.
Vasárnap voltam apuéknál meg úgy volt hogy ma is megyek a húgomhoz, de aztán mégse kellett. Jajistenem, mi vagyunk a legjobb 4 testvér a világon.:) Ja és a 3 világhódító meg a szuperszerelő. Sokszor szeretném megmondani a két kicsinek, hogy mindig szeretni fogom őket és hogy rám mindig számíthatnak majd...de asszem még nem érteném. Bár apu már elmondta az evolúciót mire Csongor megkérdezte Marcsit, hogy az ő nagypapája majom volt?:D Én meg Egyiptomról meséltem. Azt mondta, hogy nem érti és még meséljem el neki sokszor.:) Annyira büszke vagyok rá, hogy ilyen okos öcsim és húgom van.:)

/száraz tenger vagyok, kiszáradt óceán.........../
/körülöttem mindenki, de belül már, valaki az út végén, vigyáz rám.../



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat