Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-05-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-05-27

Hi!

Úgy döntöttem inkább itt folytatom még mielőtt megszívat a buzi TTC hogy túl sok szót írtam v mittomén.

Szóval, ott tartottam h luv.:)
Asszem itt le is ragadok..:D
Nem, folytatom:
Később sajnos Gergő elvette a kezét. Odamentem Esztiékhez, a Tomi meg kérdezte h és együtt vagyok-e a Gergővel meg h mióta szeretem meg ilyesmik.
Mondtam h ef a esz om se tudja és cirka fél éve.
Valahogy megint lekerültem a kanapéra..asszem ezúttal a Tamás miatt, aki a biztonság kedvéért még félig rám is ült..azóta az egyik combom laposabb mint a másik..:DDD Mindegy, ott ültem, egyik oldalon az Olivér, másikon a Tóth. a lehető legjobb társaság..
Mindegy, olyanokat mondott a Tamás az Olinak h az az ábra h a Gergő egy kicsit visszahúzódó fiú, a Viki is elég félénk (höhhh...ez nem igaz, ő nagyon jól tudja h nem vagyok az)..és ezért kell nekik segíteni. Ahha.. De ezt..ha már mindenképp meg akarják tenni..nem úgy kell h tök hangosan mondogatják a Gergő nevét (remélem nem hallotta meg) meg ilyesmik.. Ezzel annyit lehet elérni h BELŐLEM csinálnak tök hülyét a Gergő előtt. Nekem meg olyat szólt a Tóth h most 2 választásom van: vagy odamegyek a Gergőhöz és összejövök vele vagy itt maradok velük és féltékennyé teszem. Mer a Gergő majd pont egy Tóthra lesz féltékeny a bazi sörhasával meg az Olivérre aki 1 fejjel alacsonyabb nálam. Hát ja...
Mind1, elég érdekes volt. Az Olivér azért aránylag normális volt. Persze már amennyire lehetett..nem tom ők hogy voltak vele, de én kb meg se bírtam mozdulni kettjük közt ráadásul egyik az egyik karomat fogta, másik a másikat...mondhatom kellemes helyzet volt..

De ez még mind megbocsátható lett volna többé kevésbé..bár azért az a hangos Gergőzés elég gáz volt..de mind1. Utána arra jött az ari pultos András (asszem..) h záróra van..és így kb elindultak kifelé az emberek elég sokan és valaki így megszólalt h jajj megy a Gergő..szorult helyzetemben amennyire hátra tudtam nézni, télleg elindult a kijárat felé..felpattantam de ez a két hígagyú lefogott és akárhogy rángattam a karom, nem engedtek el..annyira dühös lettem, h váá..ha utána nem engedték volna el a karom a nagy közfelháborodásra való tekintettel..meg arra h bár a kicsi agyukkal nem hiszem h rájöttek de nagyon szemétség volt.. mind1, ha nem engedtek volna el akkor amint kirántom a karomat akkor a Tóth biztos meg lehet h az Olivér is kapott volna egy maflást vagy egy jól irányzott ütést a csinos pofijukba..(na jó, ilyenről a Tóth esetében szó sem lehet, Olivérnek meg kopasz fejéhez képest tök babaarca van..szóval az inkább édi.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat