Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-06-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-06-20

Hú, rég rég..
Hát igen..akkor még nagyon lovelove volt. Most meg...puszta és gyönyörű virágos rét. És én úgy érzem hogy nem tudok választani. Pedig egyszerűnek kéne lennie. És amikor belépek a virágos rét szélére, akkor úgy érzem a közepén akarok lenni sokáig és mindig. Amikor viszont a kettő közt állok a semmi kellős közepén..akkor csak nézem a pusztát és sírni szeretnék.:'( Ki érti ezt?

Hát sok minden történt. Volt egy Bakelit Force Session és egy képletes de annál fájdalmasabb pofon és én elestem tőle...és azt hittem, sosem fogok udni felkelni a sárból, de muszáj voltam.
Azelőtti nap ledobtuk a töri szóbeli okozta terhet mert lefeleltünk. Fejlődő országok főbb problémái, a Dél-Afrikai Köztársaság. hajjdejó..:s
Azt hittem tényleg jó lett. Hát 60ból úgy néz ki h kb 48-49 pont. az annyira azért nem jó..:s
Mind1. Ez van.
Akkor eufórikusan boldog voltam. Hoyg vége lett. Aztán Ő..beváltotta azt h most vmi rossznak kell történnie. Fájt és fáj még mindig iszonyatosan. Bánt, hogy ezt tette, de biztosan jó oka volt rá. Egyébként azóta sem tudok mit kezdeni vele. Érdekel és nem, szeretem és utálom, találkozni akarok vele és soha többet nem látni. Mert megbántott.
Hirtelen tette, váratlanul és én mindezen még nem léptem túl. Kérdés, hogy mikor fogok. Ha fogok egyáltalán..
És még nagyobb kérdés, hogy akarok-e. Akarom-e igazán azt, amim van. Mert van.
Jobb? Szebb? Fontosabb? Értkesebb?
Nem tudom a válaszokat..és ez elkeserít.:(

Június 6. után június 9.
Hétfő, Bikini, ZP
Azt hiszem illik ide az "eltévedtem a mennyország felé félúton" dolog. Se felfelé, se lefelé nem látom az utat.
Hát szóval lett nekem egy Laci. Egy édes, egy kedves, egy odafigyelős. Zavarba ejtően jó hozzám és néha félek és néha haragszom érte.Most is éppen azt várom, hogy hívjon, hogy a vonaton van és jön hozzám, mert én nem mehetek. Hát jön ő. Mi mást várhatok, akarhatok, kérhetek?
Mindig erre vágytam. Most megkaptam..és én csak nézek és elégedetlen vagyok. És nagyon nagyon nagyon haragszom magamra ezért.
Volt még Gellért hegy és szétázás. És egy nagyon szar nap, amikor semmi se sikerült. És el kell mennem fogorvoshoz..:(

Aztán volt egy tegnap. Úgy volt h lesz Liberta, de nem lett és úgy volt h megyünk motorozni és mentünk. Életem egyik legjobb élménye volt, hála Manónak:) Na szóval ment már valaki 252km/h-val?! Nem. Elmeséljem milyen? hahaha, nem tudom, úgyh próbáljátok ki:D
De óriási élmény volt ülni egy 180 lovas Repsol Hondán, fejemen a Melandri sisakkal és nézni a tovaszálló világot. Volt h féltem. De megbíztam a vezetőben, így nem lett bajom:D

Hát voltak még dolgok.
Van egy lány akit szeretek és nem egyszerre, és tudom h ő nem akar a barátom lenni. És én nem ragaszkodtam hozzá egy darabig most meg mintha megint. Furcsa egy dolog ez. Megváltozott és nekem nem tetszik ami lett. Mégis szeretem őt (mint barátot) és hát..nem is tudom.
Visszás. Belegondolok miket tesz és elámulok hogy miért szeretem ennyire aztán mégis úgy érzem hogy kell nekem az, ami ő.
Van egy másik lány, aki pedig jó hozzám, szeret engem és támogat és ott van mindig. És ez nagyon jó és hálás vagyok neki és én is szeretem őt. (ismét megismétlem, mint barátot..:D)
Szóval van rossz is, jó is.
Nem találom az élet értelmét magamban, hanem valahol kívül keresem, valaki mástól várom, hogy megadja. Még ha tudom is, hogy nem fogja, akárki is legyen az illető.
Persze van amit látok. Hogy van egy bátyám, egy öcsém és egy húgom meg egy nagy adag szeretet köztünk. Meg van egy mamám ás egy papám, akit el fogok veszíteni. Fáj ez is.
(most hívott.)
Van egy anyukám, akit szeretek ésnéha megbánt és én is őt és most nehéz neki és nekem is és kicsit szenvedünk. De ő itt van nekem és én itt vagyok neki.

És keresek valakit. Azt várom, hogy oldaj meg a problémáimat. Úgyse fogja tudni.
És kell valaki..akinek sírhatok. Aki segít. Aki azt mondja, rendben lesznek a dolgok. Akibe kapaszkodhatok.
Azt hiszem, van ilyenem. Csak hát borítsam rá erre a szeretett emberre minde bajom. Nem tehetem. Pedig ő pártatlanul, az én érdekeimet nézve tudna segíteni. És..hát nem tudom.

Túl sokat vesztettem mostanában. És olyan mintha szerezni akarnék nagyon. De nem tudom mit vagy kit.
Szeretnék összefutni a Verával és egy jót röhögni mert nagyon bírom. Csomó embert szeretnék látni, megölelni vagy csak azt mondani neki, hogy jó, hogy vagy. És rég láttalak. És csak néha éreztem, hogy hiányzol, de tudom, hogy fontos vagy és akarom, hogy ezt te is tudd.
Másokat meg csak úgy egyszerűen..jó lenne látni. Vigyorogni akarok azon, hogy a Titusz hogy dobol, mosolyogni akarok a Gabeszra, látni akarom a Cocit. Meg a Lőrincet. A Ferit nem..:DDD
És jó lenne egy semmittevős este a bátyámmal meg a haverjaival.:D höhö..a sok puhánnyal.
De tényleg rég láttam az Elemért pl. Még a Gábor is hiányzik háhháá..:D ez azért már brutál.

Na..elindult a vonat. Megyek hogy emberi arcom legyen, ne látszódjon az a nagyon rosszkedvű, életunt és porban heverő jány, aki valójában vagyok perpill.

Aztán majd hátha lesz jobb. Nem ártana. Bár mindig jobbat akarok..mikor jó tehát? soha..szar ügy..
:D
Ezt azért hogy oldjam. Nem kéne sírni..nekem se. Szóval ez az egész zavarodott, fájó és szomorú.
Hát evvan.

Boldog szülinapot Anyukám! Szeretlek!
Kicsinyes dolog röhögni, h kiestek a portugálok, de kell valami vigasz a lelkemnek. Hátha segít.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat