Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. augusztus 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. augusztus 29.

Na jó estét!

Erről a köszönésről Zag Úrfi jut eszembe, évezredek óta nem beszéltem vele. Na mind1, térjünk át a mai napra.
Ma rekordot döntöttem, összesen 64 bejövő levelem volt, ilyen még nem fordult elő. Ma nem is történt annyira semmi izgi, mert egész nap itthon voltam, MSNeztem kicsit, aztán lejöttem és mosogattam meg vasaltam. Én, aki kis házitündér..:)))
A Marci mesélte, h látott engem, tudtam én, éreztem valahol belül, én megint kicsit lódítottam neki. Kérdeztem, h más vagyok-e, mint képen, és erre csak annyit írt, h magas vagyok.. Hát kösszm ezzel most nem sok újat mondott. Meg mesélte, h elmentek utána a parkba bringázni, de egy focis bagázs lezavarta őket, mondván, h ez nem bicópálya. Aha, az Ádámék voltak. Meg akik ott voltak, Dietrich Peti, Franciska meg a többiek, bár nem tom, hányan voltak már ott akkor. Hát köcsög parasztoknak tituálta őket, nem tom, sztem az Ádámék annyira nem parasztok, bár néha annak tartom az Ádámot. De úgy szeretném elmondani neki, h ne haragudjon, meg minden, de nem tudom, hogy. Tudom, ezt már tegnap is írtam, de mndig eszembe jut róla.
Aztán mi volt még? Beszéltem Nikivel, végre itthon van. Majd valamikor le kéne bonyolítani a beszélgetést a Zsuval, nem tudom, h hogy meg mint, de hát én nem is akarok belefolyni a dologba, már abban az értelemben, h ez mikor legyen. Persze a többibe se, ha ők úgy gondolják, majd szólnak, h mi is fejtsük ki a véleményünket Esztivel. Ja és megbeszéltük a Nikivel, h holnap megyünk moziba, a Fantasztikus négyesre. Cole miatt is persze, de amúgy is jó lesz megint dumálni 1et, 4 nap alatt annyi minden történik. Észre se veszem, unalmasnak tartom a nyarat, van 1-2 szép emlék, pl Harkány meg a Gáborék, de azonkívül egy szar az egész. Ja, meg azér megvan a nyelvvizsga, amit nagyon akartam és azt mondtam magamnak, hogy ha az meglesz, már elégedett leszek magammal, dehát nem lehetek, mert amúgy meg nem csinálom meg rendesen a programokat meg ilyenek. Talán jövőre... De persze mindig ezt mondom.
Hát ezeken kívül így kapásból nem nagyon tok mondani semmit, beszélgetek lordbabbal meg Esztivel éppen most, Esztivel szeretk, egyrészt azért, mert ha bajom van, ő egyszerűen mindig tudja, mit mondjon, másrászt amúgy is igen jó vele dumcsizni, egyetértünk a dolgokban és jól megvagyunk. Lordbabbal beszélni meg hát az emberek, az egy isteni dolog. Annyit nevetek vele, de komolyan az a sráv annyira jófej, haláli egy pasi. Nagyon bejöna stílusa kicsit flúgos, mint én is, meg külsőre is jó hapsi. Érdekes, h ez nem nagyon kerül szóba, meg úgy konkrét témák sincsneke nagyon, de annyira jól eldumálunk. Hogy is írják azt a hűdemenővok módszerrel? Ja, tudom: cejetem.

Na most akkor végszavazzak? Mit? Lehet, h lez egy férjem bár úgy frankón én is meg a tevém is nagyon komáljuk a szinglilétet, jó dolog az. Majd meglátjuk, mert a pasi adatlapja alapján lgszívesebben azonnal nemet mondtam volna, de nem ítélem meg, nem ismerem.
Legyen ez elég végszó mára, puszikálok minden normális embert, és az összes barátnőmet, mert ők megérdemlik igazán. Ja meg puszilom anyukámat is!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat