Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. október 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. október 4.

Cső!!!

Azzal kezdeném, h nem engedte tegnap folytatni a nplót a ttc. A rossz tulajdonságaim elemzését így elhalasztom, mert mostanság sokatírós kedvemben vagyok, majd ha megint kevesetírós kedvem lesz, akkor elemzem a dolgot.

Na, ma reggel felkeltem 5:50kor és azt hittem kinyírom anyut..nem engedett focira!!!! Mondtam, h Zsu egyedül lesz meg miért csinálja ezt meg minden, de semmi se hatott. Aztán fél órával később meg h ne haragudjak, de ugye tudom h igaza van... brét.. NEM, NINCS IGAZA!! fuck... Így aztán negyedkor beb***tam magam a suliba, azt hittem egyedül leszek, de a lámpánál sikerült utolérnem a Bubut, így vele mentem. Jól elvoltunk, a fiúk csak akkor szivatnak ha többen vannak..
Aztán jött rajz, meg a többi, semmi extra nem volt.
Föci után ott maradtunk, néztük az Ádámékat (Andris, tessék most is itt írom..:DDD). Ők csinálják a 6.ai vértanús műsort, de sztem alvás lesz, mert tök monoton az egész, csak olvassák a szöveget azt annyi. A Pozdi játsza Görgey-t sztem..:DDD
Ma amúgy jól nézett ki (mint mindig), meg aranyos volt..kis humoros, ott röhögtek rajta a többiek meg mi is, mikor csinált valami vicceset. Mondjuk ilyet gyakran csinál.:)
Aztán hazajöttem, tanultam. Most meg itt ülök. Kaptam e-mailt az Elemértől, meg beszéltem a Tiborral, tök szenya volt..legszívesebben lecsaptam volna a telefont. Ha nem tud normálisan berszélni, ne hívjon fel.. Meg hívott a Sanyi valami kézimeccsre...nem tom, alig ismerjük 1mást azt jelenjek meg 1 meccsén? Meg azt mondja, nem valami izgi, mindig kikapnak..hát így tök nagy kedvem van hozzá..:DDD Nem valami nagy kedvcsináló.

Itthon böngészgettem a horoszkópom és rátaláltam erre a szerelmi résznél: "Ha régóta szeretne meghódítani valakit, de még mindig nem sikerült, akkor vagy a hódítási módszereiben van hiba, vagy olyasvalakit választott, akinek a szíve már foglalt. Ha ez utóbbi az igaz, akkor jobb, ha feladja, hiszen aki hagyja magát elhódítani a szerelmétől, azt könnyen elcsábíthatják ön mellől is. Ha a hódítási módszereivel van baj, akkor reálisabban kell megítélnie a helyzetét és a világhoz való viszonyát..."
És..nem nagy csoda, magamra ismertem benne. Az Ádámra és a Mózesre vonatkozóan... És tudom, h a Juro tök reménytelen, de nem tok mit kezdeni a dologgal.. Egyszerűen I'm in love..és ennyi. De már nem szomorkodom miatta, talán reálisabban ítélem meg a dolgot, mint eddig. Ma írtam valami a füzetbe és azt mondta a Niki, hogy így kell hozzállnom. Pozditívan...S2...S2 S2 S2 (Ezek szívek...:DDD)
Na a lényeg, h pozditív gondolkodás, meg nem szabad elbíznom magam, mert amúgy meg érzem én is, hogy nincs alapja.....................................................................................................................................................................
Hmmm, eddig tartott míg kitaláltam, h nem rakok se mosit, se szomorfejet. :)
Inkább megyek..

Jó éjt, puszi Tőlem!
And for everybody, (so for me too) don't forget: Don't worry, be happy!!!:))))))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat