Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-09-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-09-06

Hello!

Majdnem úgy döntöttem, hogy ma este is uncsizás lesz, de aztán eszembe jutott, hogy tök régen írtam értelmes és tartalmas naplóbejegyzést. Ennek okán úgy döntöttem, hogy pótlom ezen hiányosságot, úgyhogy most itt vagyok..

Egészen érdekesen alakul az életem. Mintha a régi dolgok kezdenének..elromlani..és valami új kezdene kibontakozni. Hétfőn indul majd úgy rendesen be a dolog..hát kíváncsi leszek. Baromi sok ismeretlen ember lesz és nekem valahogy..el kell boldogulnom köztük. Sőt, nem ártana még jól is éreznem magam. Már amennyire ez az adott körülmények közt lehetséges lesz. Ismerősök már vannak..egy részük már szinte a barátom. A Viki hiányzik.:( Nem tudom hogy SMSt írjak-e neki vagy hívjam fel, esetleg írjak iWiWen. Remélem jövő héten összefutunk, mert ha nem, akkor már tényleg érdeklődöm felőle. A Balázst megkérdeztem a hajón, de hát kicsit piás volt (meg rendesen meglepődött hogy tudom a nevét..:D) és nem tudott lényegi információval szolgálni, csak annyival, hogy ő sem tud semmit a Vikiről. Nem mondom, hogy ettől jobban érzem magam..
Esztivel kicsit furán vagyunk. Jó sokszor van a Dórival, velem kevésbé. Persze az elmúlt héten időm és energiám se volt. De a Junkies szar volt..emiatt. Meg fáradt is voltam. Na meg a Zsolti... ehhhh.
Mindegy, szar volt. Meg valahogy..hát nem is tudom. Szakítottak a Szabival, ez megviselte, tudom, látom és érezni is lehet. Sajnálom, hogy így alakult ez az egész. De a kapcsolat összehozta őt a Zsoltival meg a Dórival..úgy értem, hogy közelebb állnak egymáshoz. Csomó közös élmény, amik ha szóba kerülnek, csak hallgatok. Ilyenkor nincs mit tenni..úgy döntök, hogy leszarom és nem figyelek oda..úgysincs semmi olyan, ami engem érintene. A Zsolti meg..hát nem akarok róla beszélni. Az elején is szimpibb volt a Szabi, de azért a Zsoltit is bírtam. Na mára ez megszűnt. Tökre nem kedvelem már. Sőt..egyre inkább áthajlik negatívba a dolog.. És most a DM esttől vár valamit..csak azt nem tudom mit, nem lesz semmi, én igyekszem majd Eszti és Dóri közös élményein nem szarrá unni magam és nagyon fogok örvendezni, ha a Máté, a Gergő vagy esetleg a Marci odajön hozzánk és beszélgetünk. Bárki, csak a Zsolti ne..
Amúgy meg..Eszti rászokott arra, hogy egyre gyakrabban cigizik. Hát..
Nincs jogom ítélkezni felette, de nekem ez nagyon nem tetszik. Már az se tetszett, hogy Szabiék folyton bepiáltak és néha ő is. Változik a világ..meg az emberek. De én azt a változást nem akarom elfogadni. Ezentúl akkor ő is a pofámba fogja fújni a füstöt..hát kössz, ebből én nem kérek..
Hát de ez van. Reméljük a változás folytatódik..

Az én Drágámtól plüssállatot kaptam szülinapomra. Volt egy szabad fél órám (!) és ennek okán találkoztunk. Olyan édes volt.. ^^



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat