Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. szeptember 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. szeptember 10.

Csáósztok!

Végre itt a hétvége, lehet sokáig fenn lenni sokáig aludni, ilyesmik. Erre hajnali 8kor anyu felkeltett, h hát akkor megyünk.. Na ne már.. Előző nap megbeszéltük h megyünk ma Egerbe. Mondtam is Zsunak, h milyen tré nap lesz, uncs, szar, semmi nem fog történni. Nos...részben igazam volt..de szerencsére csak részben.:)))

Szóval felkeltem hajnali 8kor és elkészültem nagy nehezen, miután anyu 3x átöltöztetett. Sikerült elindulni is, odaérni is. Na hát ez egy ünnepség volt, de azzal én nem számoltam, h évnyitó is..de az volt, ebből következően volt sok jó pasi..hehe...na jól van, de azért el kell ismerni, uncsi lett volna. Na még itt elmondom, h tuljadonképp miért mentünk: a mamámnak volt jubileumi diplomaosztója, és akkor volt a suliban az évnyitó is. Namármost a mama szülinapja nemrég volt, de elfelejtettük felhívni vagy valami és úgy gobdoltuk, h most kárpótlásból most ott termünk..hűdejó..:DD
Na hát ott is teremtünk. De nagyon nem jött be a dolog nekem. Másról se szólt a dolog, csak h kb 8 ember beszédet tartott fényezte a suli vagy ha politikus volt, akkor a pártját és ennyi. Ráadásul úgy tud idegesíteni, ha olyan ember dumáját kell hallgatnom, aki nem tud beszélni..a rektor, aki ugye elvileg jól beszél, mikor tatott tök hosszú szünetet? A mondat közepén..fúú, tök felhúzott. Na hát valahogy átvészeltem azt a szörnyű 2 órát..de az volt a baj, h elkezdett tűzni a nap, úgyhogy be kellett húzódni az árnyékba. De szegény diákok..nem elég, h ünnepi puccparádéban kellett feszíteniük, még meg is sülhettek a melegben..vagy napszúrást kaphattak volna. A nagyeszű docensek meg doktorok erre nem gondolnak...váá, ezt de utálom. Na mind1, a lényeg, h ők is túlélték meg én is, bár már nagyon nyűgi voltam.
Aztán mikor végre vége lett kimentünk a suli előcsarnokába és vártuk a mamát, mert ő külön volt, elöl. Vártunk aztán a papa odahozot valami idős bácsit, nem tudtam ki.. aztán odajöt egy öreg néni..meg egy kb 40 éves nő...meg egy srác..na ez már nem volt rossz:DDDD. Na aztán kiderült a dolog: a néni a mama barátnője volt, a bácsi a férje, a nő a lánya, a srác meg az unokája...húú, jó volt...:DDD naon. A srác ott elkezdett bemutatkozni mindenkinek ott mondták nekem, h nekem..nem tom, miért. A bátyámank nem mutatkozott be:S Én meg már nyújtottam a kezem, mikor odaállt közénk a papám és elkezdett ott beszélni...tök hülyén éreztem magam...de aztán csak sikerült kezet fogni..nem is tom, mi volt a neve..így van ez velem, arra koncentrálok, h a saját nevem mondjam, és sose tudom, h hívják a másik embert..de szar..de hát úgy gondoltam, nem is számít..
Csak aztán (nem is értem, miért) odaállt mellém és elkezdett beszélni..:DDD tök édes volt, de nem tudtam mi van. Kiderült, h ő idén ment abba suliba és kérdezte h én hol lakom meg hova járok suliba, mondtam, h nem hiszem h ismeri, meg h így meg úgy, itt lakom stb. Aztán nem nagyon beszéltünk többet. Egy darabig még ott állt mellettem, akartam kérdezgetni, h milyen szakra jött, mert ő is kérdezte tőlem h valamilywen szakos vagyok-e? Mondtam nem.
Csak aztán végül nem szóltam semmit, a mama meg jött és elragadott mellőle.:(( Oké, h miatta jöttünk, de azért vele többet beszélhetek, mint azzal a sráccal. Mivelhogy vele soha többet nem találkozok.. Mármint a sráccal.
Hát nem beszéltünk többet, csináltak képeket, legalább ez megmarad emléknek. Meg persze ez a napló. Ezért is jó dolog ez, felidézhetem a dolgokat.
Hát utána elmentek sajna:((( Mi meg mentünk kajálni, California pizzát ettem, majd szét durrantam, de foncsi volt. Aztán beültünk egy cukiba, de én nem ettem semmit, csak anyuék kávéztak. Ott dumáltunk, aztán kimentünk, és ott dumáltunk. És aztán 5 óra felé ment mindenki haza, mamáék is, mi is.

Hát itthon semmi extra, kicsit dumáltam a Nikivel, meg most is beszélek pár emberrel. Ati tegnap tük hülye volt..estére mindig meghülyül.. Nem írom le, mit írt, de olyan hülye esténként. Zsu mondta, h ilyenkor a fiúk kanosak.:) Hát rajta abszolút látszik..tiszta marhaságokat ír. De nem baj, nem veszem komolyan.
Aztán tegnap nem írtam Sütiről. Most van még helyem, meg tegnap zokon vette: aranyos srác, meg tök kedves, túlzottan is. Nem mintha baj lenne.:D Jól esik persze. :) Ma csinált képes adatlapot, meg üzente a Nikinek h boldog névnapot! Tök rendes trőle, szimpatikus gesztus volt. :)))
Meg kimaradt Juro.Jaj, azt hiszem kezd visszaváltozni kicsit..Jajj, de jó volna.. Így si bele vok zúgva, de most meg még jobban..egyre nehezebb ez az egész. Nem baj, lesz, ami lesz. Azért: I'm still in love S2. De nem válaszolt az SMSemre..ez azért nem esett jól tőle..

Na, mai is jó hoszzút alkottam, elég is lesz.
Cupp, jó éjt evribodrinak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat