Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-01-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-01-01

Hello!

Mostanában valahogy ez a teve dolog nagyon kezd háttérbe szorulni nálam. Jó ha hetente egyszer meglátogatom őket, a naplóírást is mindig húzom-halasztom. Nem mintha nem lenne mit leírni, csak hát...nincs kedvem hozzá.
Megint itt a tél én meg szürkülök. Mint mindig..tuti teljes letargia lesz a vége..
Érdekes dolog az, hogy én semmit nem tudok pozitívan szemlélni. Mások meg mindennek a jó oldalát látják meg..én meg mindenben csak a rosszat.

Ja hát igen..új év van.
Üdv 2007!
Hát kb az új évet sírással kezdtem..
Volt ugye ez a buli, ami hát...nem is tudom hogy milyen volt. Teljesen vegyes véleményeket hallottam. Az eleje jó volt, éjfél után viszont mondhatjuk hogy elromlott a hangulat. Mindenki fáradt votl meg minden baja volt.
Én meg szokás szerint belezuhantam a szokásos dolgaimba. Aztán mikor már nem tom hanyadszorra sírtam el magam és mindnekit elzavartam a környezetemből, bementem a fürdőszobába és próbáltam normálisra megcsinálni a fejem. Persze az Elemérnek pont oda kellett bejönnie....
Végülis jól esett tőle, hogy próbál vigasztalni..de semmi őszinteséget nem éreztem benne... Hát nem tom...furcsa volt.

Zsu kicsit felöntött a garatra vagy hogy szokás ezt mondani. Mikor tudattam vele kijelentette, hogy én vagyok a részeg és nem ő...:)
Pedig én alig ittam, a tequilat is a csapba meg a tetőre öntöttem...:D
Aztán meg hát volt valami a Zsolti meg közte, de hogy mi meg hogy azt nem tudja senki, de végülis az ő dolguk..
Elemér is félrevonult a Lillával, a Gábor a Brigivel..
Meg hát ugye egyesek tetszettek másoknak..:)
Szóval oylan l'amour-os szilveszter volt..vagy lett volna..vagy mit tudom én.
Niki szegény folyton hívta a tótot...hát nem tom...de ha nekem valaki 35x kb nem venné fel a telefont én kirúgnám, de nem akarom befolyásolni a Nikit..meg hát azért nem egyszerű...elképzeltem a helyzetet...mármint beleképzeltem magam és elkezdtem filózni, hogy mit tennék, de arra jutottam, h remélem soha nem kerülök iylen helyzetbe, mert nem tudnék mit kezdeni vele.. Így aztán meg tudom érteni őt. De hát...azért...remélem tudja hogy van, akire mindig számíthat.:)

Én meg...elhatároztam hogy az elkövetkező kb 9-10 hónapban nem kívánok rajta lenni egyetlen foton sem..teljesen gáz vagyok.
Nem elég ez az idióta fogszabályzó még úgy is nézek ki, mint egy tehén..és...áhh....:'(
Nem szoktam embereket utálni..de van valaki, akit gyűlölök...én magam vagyok az.
Akik ott voltak a bulin persze próbáltak megnyugtatni meg mondani, hogy nincs is velem semmi baj...de ez nem igaz.. Lehet, hogy kicsit túlpörgöm a dolgokat, de biztos hogy sok igazság is van benne.
(ja, azt is megfogadtam, hogy mindig bő pólóban és pulcsiban leszek...de mondjuk ez nem tom hogy fog menni pl színháznál...:s)
Szóval...sikerült elbaszni mások szilveszterét a görcsöléseimmel.. Lassan kezdek oda jutni, hogy már nincs olyan dolog, amit tényleg úgy őszintén szeretnék..
Hát ki lett belőlem?
Itt ülök a gép előtt egy csomót..egyedül vagyok itthon állandóan..és mindenki jól érzi magát a bőrében..én meg egyre jobban utálom azt aki vagyok.
Régebben pl szerettem chatelni..mostanra már teljesen kiüresedtek az ilyen dolgok.
Olyan mintha egyszercsak az ilyen dolgok, amik jók voltak és semmi mást nem jeletettek, csak szórakozást, elmúltak volna. 1000 éve nem voltam moziban, nem is chateltem..pedig az is tudott tök vicces lenni...nem is tudom mikor aludt itt vagy aludtam én Nikéknél...persze neki ez már nem számít különösebben...de tök ritkán jön át, akkor is irtó gyorsan elszalad az idő és nem csináltunk semmit...és végig Thomason gondolkodott..
Na persze ez biztos normális..
Vagy nem....

Fasz tudja.
Mindenesetre szarul alakulnak a dolgaim. Azt hittem kimásztam a hullámvölgyemből, de csak tiszavirág életű dolog volt...most belezuhatntam egy másikba, ami szintén szar..nem tom hol a kiút..
A sulival se tudok mit kezdeni..matekból is írunk szünet után...asszem holnap nekiülök gyakorolni..azt mondta Csaba, hogy csak az segíthet..de nem nagyon tom milyen feladatokat csináljak..na sebaj..

Amúgy..elég fura, higy engem valahogy senki se bír a barátaimon kívül..bár néha úgy érzem nekik is csak terhükre vagyok, hogy nem vagyok másra képes, csak bőgni..meg a saját helyzetemen siránkozni..
Remélem közben odafigyelek rájuk..mert én.....szeretnék jó barát lenni.
És a hétköznapok egy-egy mondata fel tud vidítani..másik meg tökre elveszi a kedvemet..
Pl ma délelőtt mikor már mindneki elment és felkeltünk, kajáltunk, beszélgettünk a buliról..a Brigi elment valami gyógyszert vett be vagy ilyesmi aztán nem jött vissza, nem tom, gondolom pihent vagy ilyesmi..
A bátyám kérdezte a Gábortól, hogy a Brigi jól érezte-e magát..ő meg mondott valamit de nem értettem h mit és kérdeztem, h mi...erre mondja, hogy miden kis szarságon féltékyenkedik és féltékeny rád.....
fasza....
Én totál megkedveltem őt és azt hittem neki sincs baja velem..erre tessék...
Kb így Brno jutott eszembe..h mindenki bír, de egy valaki utál...
De miért? Mi a franc rosszat tettem nekik hogy utálnak?! Emlékszem a Teca hogy elbaszta azt az estémet és azóta is akárcsak eszembe jut szarul érzem magam..akkor is bőgtem, most is..

Nem is értem az egész világot...
Szerintem rossz helyre születtem és engem a K-Pax-ra szántak...de az űrgólya elcseszte..
hát elmehet a fenébe...

Szóval..ez a világ jelenlegi állása...
Vagyis nem a világé, hanem az enyém..
Most befejezem, mert már nem nagyon van mit írnom..

Ill hát lenne, de itt nem fejtem ki, mert nem bírom ha visszahallom a hülyeségeimet azoktól akikben megbízom..ha meg itt leírom az meg plána publikus...igaz, hogy csak ő olvassa el, de hát akkor máris ugyanott tartunk...

Na pááá..
Peace please!
Irakban az amerikai áldozatok száma eléri a 3000et...
Mire volt jó nekik, hoyg odamentek, nem tudom...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat