Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
Febr. 19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
Febr. 19

Sziasztok!

Sokat gondolkodtam a napokban az életemen meg mindenféle dolgokon. Leginkább a barátságunkon. A négyünkén.
Van kb 5 lány az osztályban, akiket közelebb érzek magamhoz, mint a többieket. Név szerint: Niki, Zsu, Eszti, Bogi és Nádi.
És hát ezen belül is az első 3 ember az, akikkel a barátság már több éve tart és akik az iskolai családomat jelentik. Már jó ideje úgy vélekedem, h nélkülük nem bírnám a sulit. Úgy tűnik, h ezzel nem mindannyian vagyunk így.

A barátságunkban viszont beállt valami változás...amit igen nehezen tudok elmondani. Azt h mitől, h hogyan..és legnehezebben azt, h mitől és mikor fog elmúlni..de már nagyon várom. A hétvége most fura volt..úgy éreztem, h baj van vagy lesz..vagy nem tudom. Ma viszont (merthogy már hétfő van..:D)..jó napom volt alapjában véve. A Niki olyan, mintha..nem , mintha kicserélték volna, nem...hanem visszakaptam azt a mosolygós imádnivaló lányt, aki volt, mielőtt kialakult ez az általános rosszkedves korszak, amiben voltunk. És ettől én is jól éreztem magam ma.. (Annak ellenére, hogy a matek TZm enyhén szólva nem lett valami jó..:( Ohh, de jó szám megy..:) 5 days...S2:D)
Szóval jó volt ma. Újra süt a nap, ma pulcsiban jöttünk haza :DD. Remélem így marad..nem is tudtam, hogy ennyit jelent nekem, de most nagyon kellett ez a napsütés. Nem is tom, hogy tavaly volt-e ilyen téli depresszióm, de most volt. De remélem, hogy ez tényleg csak volt és mostmár vége..és remélem jön már a tavasz, a virágok, a színek...és talán talán..majd egyszer egy szerelem is..egyelőre nem sok remény van rá..de talán a tavasz majd hoz valami v valaki újat..:) /Épp a Friends are friends forever c szám megy.. Remélem így lesz:)/
Szóval ott tartottunk h tavasz..jó lenne, ha valam változást hozna..az életembe. Itt valami olyanra gondolok, h érzelmileg... (Nem olyanra, h undorító metélmosolyom lesz..ezt nem akarom, de így lesz..:'()
Van az a valaki..akit tudjátok, h ki... És vele nem történik semmi mostanában..jó lenne egyet sétálni..v valami.. Beszélgetni..emlékszem, nem is olyan rég, kb 1 hónapja milyen boldog voltam..és a kettőnk kapcsolata, ami barátság..nagyon gyakran változik, jelenleg igencsak "távol" vagyunk egymástól. És az a furcsa, hogy ezt egy találkozás képes megváltoztatni teljesen..tudok példát is mondani. Aztán valahogy..elmúlik. Most elromlott a gépe, és ez okozza azt, h nagyon keveset találkozunk... Bár volt nálunk azóta 1x..de valahogy nem volt jó. Mikor nálunk voltunk, akkor mivel szinte egyből felmentünk a szobájába tök jól elvoltunk. Olyan jól éreztem magam, h hú nagyon... Ráadásul a hülye hideg tél miatt még az esély se volt meg rá, h összefussunk..Talán ezt is elhozza a tavasz..meg azt is, h újra meleg lesz és mehetünk sétálni bármikor..meg tavaszzal minednkinek beindul a szíve..legalábbis úgy tudom. Bár nekem tökmind1, mert így is van valaki a szívemben..de lehet h nem mindenki van így vele...kituggya...:)

Na az érzelmi életben való változás nem rajtam múlik..van valami, ami viszont igen..az is egy változás..vagyis inkább változtatás, mert nekem kell előidéznem. Azért teszem, hogy jobban érezzem magam tőle..persze ez már nem az első ilyen, h igen, megteszem, hajrá stb.. És tényleg mindig komolyan gondoltam.csak valahol megakadt a dolog..a motiváció hiányozna? Há nem tom, mert az nagyjából megvan...inkább akaraterő..meg hát töredelmesen be kell ismerni, h lusti vagyok.
Hmm..túl sokat írtam..folyt a holnapi napló.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat