Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
Húú, ez ma nem volt valami jó..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
Húú, ez ma nem volt valami jó..

Üdv!

ön a Pokolban van...

Na jó, csak az én naplómat olvasod kedves nem tudom kicsoda.

Röviden akkor vázolnám is az elmúlt napok történéseit:
Hát pénteken aránylag elviselhető napom volt, 2 dogát írtunk, mind2 elég tré lett, de az ebéd előtt meg a Pozdiék mögött álltunk és tök viccesek voltak, jól szórakoztam. Mindig megnevetett. Nem szeretném, h ez túlságosan fontos legyen nekem.. Úgyhogy ennyit róla.Benéztünk a kosáredzésre is, de hamar kijöttem, mert ugyan ott volt a Mózes, de ott volt a Pozdi id, és nem akartam, h azt higgye miatta vagyok ott.
Aztán hazamentünk, és Zsuval elmentünk utána Fótra.Jó volt, tök jól elvoltunk 3an, csak azért hiányzott az Eszti. Vettünk pattogós labdákat, dumáltunk egy Parkban, voltunk a Pozdiék utcájában, szóval elvoltunk. Aztán este értünk jött anyu, és hazahozott.
Másnap szombat volt, nem volt semmi különös, vagyis de. Nem mentem apuékhoz, és délelőtt elmentem fodrászhoz anyuval és igen!!! Húztak pár csíkot a hajamba. Nem nagy dolog, de tökre örülök neki, mert szerettem volna már régen. És most van, egész jó lett, szal örülök neki. Vagyis nekem tetszik és Eszti meg Zsu is azt mondta jó, szóval remélem h tényleg jó. Aztán este jöttek Kereszték, kaptam 2 Cdt, meg tök jó, h itt voltak úgy szeretem őket, aranyosak. Kár h tök messze laknak és ritkán látom őket.
Aztán ma van vasárnap. Semmi különös nem volt, elmentek Kereszték reggel, utána tanultam meg rendet raktam, amely kb 30 percig meg is maradt, mostanra már nem látszik. Hát aztán fél 7re ugye megbeszéltük, h találkozunk a Marcival.

Cöcö....nem jött el. Fél 7kor csörög a telefonom, hív az Eszti, h hol vagyok. Mert kiderült, h lejöttek Zsuval, h megnéznek minket, mármint nem biztos, h én köszöntem volna nekik, vagy ilyesmi, nem akartam zavarba hozni a Marcit. Csak úgy látták volna. Sztem aranyos fiú, és élőben jobban néz ki, mint képen.
Na, 33kor elindultam le, gondoltam itt lesz a Marci, nem lesz semmi különös. Hát nem volt ott. Kérdeztem a csajokat, mert velük meg pont találkoztam, h felhívjam-e, de azt mondták, még ne. 45kor viszont már kezdtünk fázni, úgyhogy azt mondták hívjam. Hát én inkább csak megcsörgettem, h siessen, mert azt hittem, már úton van. Hát fél perc múlva hív...asszondja: Ne haragudj, de nem tudok kimenni..vazz...kérdzeme mi van? Miért nem? mert h most meg kell csinálnia a háziját és (most jön a java) TOTÁL KIMENT A FEJÉBŐL!!! :'(
Hát így az első reakcióm az idegesség volt..mostmár csak szomorú vagyok... nagyon rosszul esett



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat