Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. október 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. október 11.

Hello!

A mai napom nem volt se rossz, se jó. Voltak benne jó részek, kifejezetten rosszak nem annyira.

Kedd. Reggel nem mentem focira. De jövő héten már nem így lesz. Ezt már elhatároztam.

Rajzról elkéstem, Niki nem volt ott. Nem tudtam hol lehet. Egyébként elvoltam, érdekes volt, amiről a Lengyel beszélt, utána meg dumáltam a Klárival egy keveset. Utána matek volt (bloááááá!!), elmentem Esztiékhez, h ők nem tudnak-e valamit, Niki hollétéről. Ott voltak a Pozdiék is, tesijük volt a következő. Láttam Feramo tesigatyáját..hehe..vicces, de tök jó.
Óráról elkéstem, az Illés volt helyettesíteni, jól le is cseszett, h hol jártam. Jó szar óra volt, de arra jó volt, h rájöjjek, hol van a Niki. Szóval végigültem, baromira fájt a fejem, nem ettem még aznap semmit.
Jaj, hát ki is hagytam. Rajzról felfelé menet találkoztam Vele. S2. És egyedül voltam, Niki nem volt ugye ott. Esztiék meg hátrébb voltak. És alig hittem el, h ma is...egyedül voltam és mégis rámköszönt..ilyenkor nézünk egymsra, néha köszön, néha nem. Egyébként meg a Zuttival volt, azt hittem, na haverral van, így ne várjak semmit, de köszönt..én meg vissza természetesen.

Na, de ott tartottam, h hálistennek vége lett a mateknek, hálistennek megérkezett Niki is, így minden okés volt franciaórára. El is telt, a melléknévfokozást gyakoroltuk. Utána.. kémia. Előtte szünetben ott álltak mellettünk az Áron meg a Csongor, aranyosak voltak. Igaz, az Áron egyszer nekem jött, de hát elnézzük.. Tegnap meg ma egy kicsit másképp viselkedik az Áron, én úgy érzem. Lehet h az egész abból a mosolyból indult és nincs is értelme, de jobb fej így. Nem tetszik, csak úgy vagyok vele, mint a Niki Juroval. De most jófej volt, vicces, happy, gondtalan, nem Áronos. De úgy mégis szimpi. Jó hataással vannak rá a fiúk, bár nem mindig. Nade ez most jó volt, én is jobb kedvel mentem neki a kémiának, bár már amaga a tény is megrémít, h ott kell lennem. Meg a szó..máris rossz emlékek jönnek fel..
Szóval lépjünk is..következett a nyelvtan. Dolgozat meg írás. az egészet kipuskáztuk, sztem 5ös lesz.
Utána angol, előtte kajálni mentünk, ott volt Egy darabig Ő is, de aztán sajna kiment. Kaja után Niki otthagyott, csak néztem utána. Lementem az angol teremhez, kint ült a Vica, kérdeztem, mi van, mondja benn van a zoli meg a Lili. Azt hittem, ez csak őt zavarja, de később jött a Juhi, aki bement, de majdnem kijött hirtelen, aztán lerakta a cuccát és mikor kilépett az ajtón még felemelte a nagyujját, jelezve a Zolinak, h jó vagy.. Mármint a Zoli jó. Na, értitek remélem. Én kint maradta, később eljött ő is ott, a Sárával, néztem, jó volt.:))) Apró örömök az életben...
Utána föci orientáció, a szokásos semmi extra, jó. Előtte a szünetben is nézhettem egy darabig, ma Juros napom volt. De igazán érzelmeileg a holnap fog róla szólni...jajhaj...i'm in love.. 'cause I love him very very..much.. Nem tudom elmondani..nagyon szeretem őt..
Na nem próbálkozom, aki érzete már, tudja miről beszélek, aki nem, annak hiába mondom. Nemde?

Most megyek, csáó!
Pussszi, meg sok sok jókínság Nikikének, a világ legjobb barátnőjének!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat