Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005-11-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005-11-18

Nah ciao!

Jellemző..nem csak a mai nap miatt írok naplót. Az iskolában töltött része mind2nek hmm..semmi volt. De a délutánok azok jók voltak.

Kezdjük talán a tegnappal:
Kiderült végül, h a Niki nem jön a Szalagavatóra. Mi is késve értünk oda, de még semmi nem volt..és utána is kb másfél óra múlva jöttek a jó részek..:D Felvonultak a végzősök. (a műsor amúgy a Körcsarnokban volt) Előtte mindenki kapott ilyen kis világító pálcát, a lámpákat lekapcsolták..és körbementek párszor. Integettek a rokonoknak meg mindenkinek. Amúgy tetszett a fiúk közti kapcsolat, a légkör. Látszik, h nincsenek lányok, megvan a csapatszellem..:) meg a suliszellem. Voltak szimpatikus megnyilvánulásai ennek.
A felvonulás után szalagtűzés és jöttek a táncok. 2 kerigővel kezdtek..semmi extra. Utána jöttek a bátyámék..skót népitánc. Oooolyan aranyosak voltak. Minden srác skót szoknyában, térszokniban ás akkor ott ugrándoztak..:DDDD Szétnevettem magam, olyan jó fejek voltak. Még a bátyusom is. Ők voltak a legjobbak eskü!! Utána jött az A.sok discotánca. Tök jó volt..főleg 1 pasi..szőke felzselézett haja volt, és eléggé átélte a táncot. Állandóan túlmozogta..a lépéseket nem tudta, de azért átélte. De nekem tökre bejött. Hoigy nem ilyen unott pofával csinálja, hanem kicsit idétlenkedve, de aranyosan.:)) Cuki volt. Utána volt még egy Madagaszkár tánc egy buzisan mozgó, de helyes pasival, egy keringő meg egy "sörtánc". Az is tetszett, mert nem volt szokványos meg mert vállalták a srácok, h kicsit égnek. De azért a legjobb a bátyáméké volt.
De egyébként az egész tetszett viszonylag. Már nem a szervezés, az sztem katasztrofális volt. De a diákok..az összetartásuk, az ahogyan hozzáálltak ehhez az egészhez. Meg ők maguk is..;)
Ennyit erről. Utólag azt mondom: mindenképp megérte elmennem.

De most térjünk át a mai napra:
Hát a suliba ma sem volt semmi izgalmas. Megbeszéltük a csajokkal, h fél 5kor találkozunk és onnan megyünk billiárdra együtt. 5 körül oda is értünk és kivettük egy órára az asztalt. Én jó és egyúttal szörnyű teljesítményt nyújtottam. 2x lőttem be a fekete golyót rosszkor. Tök szar volt, mert ezzel a csapattársamnak is elcsesztem a dolgot.Igazából az a nagy helyzet, h nem tudok veszíteni. Tudom, h így van és azt is tudom, h változtatni kéne rajta, már csak azt nem tudom, hogyan. Egyszerűen..hülye vagyok. Kiakadok és borzalmas vagyok. Megpróbálom a jövőben fékezni magam. Az a baj, h mindennel így vagyok, legyen az játék vagy valami komolyabb. Nekem aztán teljesen mind1..
De a kiakadásom miatta kisebb incidensen kívül nagyon jó volt a dolog. Végülis 3 órát játszottunk, és még utána is maradtunk kicsit. Eszti, Niki is jól játszik már, Zsu pedig a "billiárd koronázatlan királynője", h őt magát idézzem.:D

Szóval mind2 naom délutánja naagyon jó volt. Köszönöm minden egyes embernek, aki ilyenné tette, mert talán pont egy ember hiányzott volna. Akárki.
Szóval köszi mindenki! Kösz Világ!!:D
De azért még HETE!!!!:DDD

Puszi éntőlem nektek!!:¤



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat