Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
Ki vagyok én?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
Ki vagyok én?

Hello!

Felemelő cím, nemde?
Elég furcsán érzem magam. Elbőgtem magam a Nikinek a telefonba...és valójában nem tudom, h van-e okom rá..ez benne a legrosszabb.
Aki ismer, az tudja, miért van ez, és hogy mi történt ma..Aki pedig nem..azt nem is érdekli. Leírom, ok?

Hát tudjátok..Marci. Ma találkoztam vele.
Persze a program változása miatt12:22kor én már kint sétáltam az utcán Gyártelep felé.. Odaértem, megvettem a jegyem, ráköszöntem a Nagy Ádámra és vártam. Ő kb 5 perc múlva jött, és akkor már hamarosan a vonat is. Felszálltunk és megálltunk azon a részen, ahova felszállnak..nem tom, hogy hívják.. Ott álltunk és beszélgettünk (faszkivan..pont most kellett megszólalnia a Lonely című számnak..basszaki..). Hát úgy elvoltunk..voltak szünetek a beszélgetésben, mikor csak úgy néztem ki meg ő is.Megérkeztünk a Nyugatiba, onnan kimentünk a trolimegállóba, (nem tudta, melyikkel kell mennünk, de aztán tippelt és bejött..) és elmentünk ahova kellett. Onnan kicist kellett gyalogolni és máris ot voltunk a boltnál, ahova mentünk. Tök fasza hely volt, nekem nagyon tetszett...pláne mert még sose voltam ilyen helyen..Megvette, amit kellett és elmentünk sétálni. A Hősök terétől voltunk nem messze, hát arra sétáltunk és beszélgettünk mindenféléről.
Olyan hülyének érzem maga, ha vele vagyok..nem tudok olyan kérdésekre válaszolni, amiket alapból tudok. Mintha minden kitörlődne az agyamból..nem tudom, mennyi az idő és nem tudok normális válaszokat adni..Teljesen olyan, mintha hülye lennék. és akkor csak lehajtom a fejem..és ő meg vigasztal..és megölel..imádom. Ezért néha érdemes hülyének lenni...:DD
Aztán, mivel elég hideg volt és a kerekek se voltak könnyűek feltételezem lementünk a kisföldalattihoz. Nem emlékszem rá, h utaztam-e már vele, de mindenesetre tök hangulatos. Tetszett. Utána villamosoztunk és ott voltunk a Nyugatinál. Beültünk a McDonald's-ba..ott is beszélgettünk és olyan tök jó volt..mindenről lehet vele dumálni és értelmesen. A kaja után még volt fél óránk, így bementünk a Westendbe, mert egy zenei cuccokkal foglalkozó boltba akart bemenni. Akadtak kisebb gondok... a karácsonyi bevásárlás miatt rohadt sokan voltak, h alig tudtunk haladni és nem tudta pontosan, h hol van a bolt, ahova menni akarunk. Mivel én meg nem tudtam, merre szeretne menni belekaroltam és így lejtettünk végig a Westenden..végül aztán feladtuk, nem tudtuk, hol lehet a bolt, visszamentünk a Nyugatiba, felszálltunk a vonatra és hazajöttünk.
De megbeszéltük, h átjön megnézni valami filmet. Anyuék jól jártak, mert rend van a szobámban és ki van sikálva a fürdőszoba is, egy esetleges kézmosásra számítva. 6 felé hívott, h akkor ő lassan indul. Negyedkor is hívott én lementem és kinyitottam neki az ajtót, mert nem tudta, hogy kell bejönni. Feljöttünk, köszönt bátyusnak és mivel a Blöff-öt nem tudtuk elindítani a gépen, ezért Az utlosó éjjelt néztük, ami egy díler utcsó napjáról szól..tényleg jó film volt, nem az a könnyen emészthető fajta, de jó. Végül nyitva maradt a kérdés, h a pasit lecsukják vagy megmenekül. Meg is társalogtuk a végén, h erre egyikünknek sem sikerült rájönni..:)
És aztán a végén..lekísértem..ő búcsúzott el én meg álltam, mint egy kuka és néztem a földet..aztán így egyszercsak megöleltem. Nem akartam, h elmenjen, de azért el kellett engednem (Why did you have to go?).
És..elment...

Felhívtam a Nikit és persze nem bírtam ki..elsírtam magam, mert teljesen elbizonytalanodtam..nem bírok neki menni a suli 2 napjának így..elegem van belőle és teljesen elvesztettem a reményeim..A hetemet és főleg a péntekemet ezért csináltam végig, ez bíztatott..
És tulajdonképp nem mondhatom, h kaptam volna akár egytlen rossz jelet is, de ennek ellenére el vagyok kenődve. Aki ismer, tudja miért..Tudja, mennyire vártam ezt..És igaza lett a Zsunak..nem szabad spontán tervezni, mert tessék, ez lett belőle..elterveztem a dolgokat és megint (mint mindig..) pofára estem. De azért faszán fel kell állnom, lehúzni 2 napot és szerdán írnom egy levelet.

Majd mesélek, leányok. Mert itt nem tudom és nem is karom leírni az össze érzésem, kellemes pillanatot. És ki tudja kit érdekel.. Remélem titeket azért igen.

Most írnék még ide valamit, ha ez a napló nem nyilvános lenne, de így nem teszem.
Nem írom le a filmes dolgot se.

Inkább megyek, csak még csatolok egy képet..Remélem nem hargszik érte..
Jó éjt, puszi!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat