Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. szeptember 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. szeptember 26.

Szijjasztok!!

Rájöttem már, h ha az emberrel jó dolog történik, arról tök nehéz írni..mert boldog vagy..és nehéz ilyenkor körmölni..legalábbis számomra..mert olyankor legszívesebben ugrándoznék mint valami bakkecske. Csini lennék...

A hétvégém jó volt. Szombaton átjött édes kicsi barátnőm, Niki. Vagy 4 órán át jártuk a környéklet..meg üldögéltünk..tök jól elvoltunk..láttuk a Mózest is..de sajnos Niki nem találkozott türkiszruhás hercegével..de sebaj..remélem azért nem bánja nagyon..látta viszont a Dömét..aki el kell ismerni, jól nézett ki.

Tökre elment a kedvem az írástól. Úgyhogy mostnatól rövid címszavak lesznek...szóval nem fogok mindent részeletesen kifejteni annyira.

Pénteken jó volt a Gólyabál..talán ha a Mózes nem táncol 2 csjjal is meg nem derült ki, h ő tetszik a Pankának meg a Petrának is még jobb lett volna.. De nem volt rossz így se. Rájöttem h egy szemét dög vagyok..mert azért én is úgy gondolom, h az Emese elég stréber. Meg hát..szóval az is. De ez nem zárja ki azt, h jófej legyen. Meg tök aranyos, jófej lány..jókat lehet vele nevetni, csak sajnos elég kevesen teszik. Sztem kicsit magányos. Mer a Lili se olyan vele, mint volt. 5. végén az Emese annyit beszélt róla, h el fog ülni a Lili mellé, milyen jó lesz..én meg..hát rajta kívül nem nagyon volt akkor még barátnőm..a Nikivel akkor kezdtünk jóban lenni. Így aztán tök szar volt..mert nekem nem nagyon volt más rajta kívül.. Na ezt csak úgy leírtam.. a lényeg, h jó lenne "felkarolni" az Emesét, beszélgetni vele, csak nem tom, hogy csináljam.
Na, szombat se volt rossz..sőt ugye jó volt...vasárnap délutánom is jó volt..képzeljétek öreg nénik beszóltak az utcán, h ne együnk csokit, mert el fogunk hízni..aztán meg h "csak viccöltem"...vicces nénik lakják ezt a Dékeszit..
Aztán ma..órák semmi extra..jó volt a röpi..utána semmi. Kajánál a Pozdi mögöttünk állt..olyan magas..olyan tök (ez most lehet h furán fog hangzani, de Nick te ezt már érezted ugyebár..) szóval tök férfias volt. Jó érzés volt úgy ott lenni. Meg köszönt,,meg később is...1 nap 2x...ilyen nem nagyon szokott előfordulni. Nameg a Niki feldobta valamivel a kedvem..de ez maradjon a kettőnk titka...ha olvasssa ő is ezt, akkor tudja miről beszélek, itt kérném, h ezt tartsa tiszteletben. Kössze aranyos bnőm!

Aztán hát semmi különös..Mózeséket még ott maradtak focizni..tökre jó, h a Mózes szeret focizni. Ez tetszik benne többek közt. Mosat nem fejtem ki, h mi meg hogy...jó pasi azt kész. Most küldi a Niki azt a kéet, ami a Gólyabálon készült...tökre örülök neki..nagyon nagyon...

Asszem ennek örömére le is lépek...
Pussza, ciao!!!!!!!!!!!

U.i.: Legyetk rosszak, és Make love not war



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat