Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2009-01-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2009-01-13


Subápppp..
bódog nyú jííírt..

hahaha..arról má kicsit lecsúsztam, hogy ez időszerű legyen, de hát mit csináljunk, aki elfoglalt, annak nincs ideje..
kemény ez a vizsgaidőszak biza..

Szóval komolyra fordítva a szót, most is épp keményen tanulok a holnapi olasz javítóZHra.. de én is hülye vagyok, hogy bevállalok ilyen felesleges marhaságokat, úgyis abbahagyom az olaszt..
most aztán itt van 2 oldalnyi névelős cucc meg igeragozás, úgyse fogom tudni nem tom minek írtam ki..asszem jólesik az érzés, hogy olyan mintha tanultam vóna..
remélem a marketingen meg ugyanazokat fogják kérdezni, mint eddig, mert ha nem akkor szívás lesz..

Jajj, nehéz az élet..
A Jasminnak 9 napja volt a szülinapja, de még mindig nem köszöntöttem föl..:s Ja és tegnapelőtt felhívott én meg persze nem vettem fel mert MSNen fenn voltam, nem tom miért nem tudott ott írni.. beszélni meg nem volt kedvem, mindig úgy zörög a vonal mikor velük beszélek, tök idegesítő, ráadásul nem is tudtam mit mondhatnék neki..max a szokásos, h ja, persze, hiányzik meg de rossz h elmentek.. De az azért már 3 hónapja volt, már..hát..nem hiányoznak. Szóval egyszerűbb ha nem veszem fel, legalább nem kell hazudnom meg találgatnom h mit akart mondani meg visszakérdezni h he? A neve meg az MSNen, hogy: "You are the ONE you are in my eyes all I ever wanted in my life" hát remélem nem nekem szól.. persze lehet mondani, hogy még mindig jobb mint amikor az Ali beleírta a nevébe vagy 6 nyelven h szeretlek..
Nem tom h ennyire nőhiány van ott v mi a frász h ennyire rá vannak kattanva valakire, aki a világ másik felén él.. ja és ez a tény cseppet sem zavarja őket..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat