Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-10-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-10-04


Hát hello!

Mostanság kellemetlenül alakult az életem. Az előző bejegyzést se fejeztem be, de mostmár nem állok neki az elmúlt részek toldozásának..:) Elmúlt, lezárult, kész.

Nem mintha ilyen könnyen menne minden. Továbblépés mindenen ami elmúlt és talán már esélyem sincs visszakapni. Nem akarok konkrétumra célozni ezzel..csak úgy mondom. Merth azért van amire igaz.

Az egyetem durva.. Sokakkal összehasonlítva..hát..sok órám van. De pl Bubu meg állandóan rajzolgat minden szirszart. Az még rosszabb. Ez mondjuk csak ma, a Ritával való beszélgetés során vált világossá számomra.
Amúgy meg..élvezem is meg nem is. Most őszintén..itt vagyok egy baromi jó egyetemen sok okos emberrel meg néhány hülyével.. ki ne élvezné? Csak éppen közben tanulni kell, ZHkat írni, figyelni órákon, lejegyzetelni azt amit nem értesz, reménykedni a csodában, hogy egyszer megérted.. Persze tudod hogy úgysem.
A társaság tehát jó. Van a Brigi, Bianka, Emese, Lili, Kriszta, Imola meg a Zsófi akikkel úgy jobban vagyok. Meg..van a Rolcsi, aki mindig mosolyog ha találkozunk és olyan aranyos. Együtt jöttünk haza villamossal kedden..tök rendes volt..:) Meg a Kiss ugyebár..:) Anna..:) Bubu, Boti, Zoli..akikkel viszont szinte csak reggelenként találkozom, kivéve Bubut..mert vele angolon is együtt vagyunk:)
Benedek, Zoli, Kristóf..az angolos ismerősök:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat