Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-04-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-04-30

Hello!

Beletérdeltem egy adag vízba...nagyon nyúúl..Ma hozzák -leglábbis elvileg- az új mosógépet és kitakarítottam a régi helyét...és miközben próbáltam a vízfoltokat feltörlni és kúsztam a tócsa felé..beletérdeltem egy másikba..és most vizes a gatyám..roppant égető problémáim vannak, nem?

Huhh..holnap nincs suláj...dejóó..tanulhatok...úúúgy örülök..:)
Tegnap nagyszülőknél voltam...szappanbuborékoltam..aztán meg a mama fújt nekem, én meg elkapdostam..vicces volt..:) Tisztára mintha kicsi lennék..Perzse nem vagyok sajna, mert csak egy 181 cm-es hülye kistehén vagyok..de azért a szappanbubi jó találmány..
Meg segítettem a bratyesznak angolban...jajj, baromi idegesítőek apuval...apu folyton okoskodik, az Ádám meg hülye vicceket mond és nem tud megjegyezni egy mondatot se...Hajajj..nem kívánom, de sztem meg fog bukni érettségin..de az is lehet h nem húzza addig, mert meghúzták ma..mert ment felelni..jajhaj...nagy a gáz..anyu meg kijelentette, h ha én is ezt teszem vele, felakasztja magát..hát nem tervezem, h megbukok érettségin, de kituggya..najó, csak átmegyek..vagy nem:) jövő zenéje, nem tom..
Csütörtökön meccs..lálá..jó lenne nyerni..az Anettet azért elgondolkodtatnánk..h csak úgy odaadta a kupát az osztályának..cöcö..nojó, végülis mind1, úgyis a Hajcsatok a legjobbak..meg a Beckham Babies...:DD
Az is nemsoká itten van..nem baj, remélem jó lesz...
Fáj a hasam..
Még mindig.....

Tegnapelőtt voltunk színházban..a Vígben..olyan kis családias hangulatú volt a dolog..Nem késtem le a vonatot, mitöbb elsőként érkeztem a Gyártelepre...Aztán jöttek a többiek: Niki, a csini szemhéjú, ruhájú és Atira gondoló, Bogi, aki tök csini volt, Nóri, aki szintén csini volt és jó táskája volt és persze Erika néni. Meg aztán később találkoztunk a Klárival, aki szintén jól nézett ki meg az anyujával.
A darab is jó volt..a Krteész kutyája, Eszenyi Enikővel..persze végül az övé lett a pasi, akiért folyt a harc..de én a Marcela-nak, a szolgálólányának szurkoltam. Hát nem jött össze..
Szegény Nik...mióta az a pasi, aki azt tette, amit és ott, ahol..szóval azóta a Niki nem iagzán szereti a lépcsőket és a Westendben is rossz érzései vannak...nem tudják ezek a rohadt barmok, h mit okoznak ilyen dolgokkal..nekem is a... Na mind1, most nem rólam van szó..de a lényeg, h tudom, milyen érzés volt..szar. Plána mikor annál a lépcsőnél jártunk, ahol történt.:( Sajnálom, Nik. Próbálj meg ne gondolni rá..csak egy hülye barom volt.
Hát aztán meg hazajöttünk..megint láttam azt a szőke pasit.:) Fogalmam nincs, ki az, de már másodszor futok össze vele egymás utáni vonatutaimon..ez nem lehet véletlen:D vagy igen..
Bogiék hazahoztak..itthon szerettem volna még netezni..de aztán rájöttem, h naon fáradt vagyok..nem beszéltem a Matyival...:S Váá, nem tudom..hagyjuk..
A Gábor múltkor tök aranyos volt..megint olyan volt, mint régen..megint olyan volt, mintha a bátyám lenne. Nem is írtam neki, h mennyire fáj a ----- dolog...de mégis mintha érezte volna..mert amiket írtam, ahhotz képest tök édin válaszolt.
Bezzeg szegény Nikinek kisírtam magam...nagyon fáj...nincs meg az egyik felem.. Lehet h ezeket írtam már...de nem értem, hogy jelenthetett ennyit nekem..
Tegnap..pakolásztam..és ahol az egyik polcra raktam be egy ruhát, megláttam egy zacskót..nem tdutam, mi lehet benne..de fehér volt, bele lehetett látni..egy plüsstigris...amit neki vettem..és amit nem adtam oda, és soha nem is fogok..............................................
Majdnem elkezdtem sírni..végül csak kivettem a zacskóból, és simogattam..tudom, h hülyeség..de jól esett. Ma ahogy a cipőmet mostam..akkor is eszembe jutott..egy cipőről..teljesen kerge vagyok..tudom.

Kiesett az Eszti a Megasztárból.Pedig nem is volt rossz. A Magdi meg..naagyon tuti az a csaj..húdetud. Remélem ő nyeri a cuccost. Imádom a hangját. Na, ő az, akinek ha lesz lemeze, azt megveszem.
Meg ott voltak a Kontor, gitározott. Nem tudom, de nekem a Tomi olyan mint egy oroszlán...egy szeretnivaló kis oroszlán..:) Meg a Zalán is volt az Ákos band-jéből...jópasik mindketten.:)

Lassan megyek..de azért töltök még 1-2 számot...hajajj..tanulni kéne..:( Semmi kedvem...
Jah, egy dalszöveg..ő jut róla eszembe.

If I had to life without you near me
The days would all be empty
The nights would seem so long
With you I see forever oh so early
I might have been in love before
But it never felt this strong
Our dreams are young and we both know
They'll take us where we want to go
Hold me now, touch me now
I don't want to live without you


[Chorus]
Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love
Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
The world may change my whole life through
But nothing's gonna change my love for you


If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me
You don't have to change a thing
I love you just the way you are
So come with me and share the view
I'll help you see forever too
Hold me now, touch me now
I don't want to live without you



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat