Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-11-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-11-08

Hello!

Niki megjegyezte h az előző bejegyzésem nem lett túl értelmes..hát mit csináljak ez van, akkor nem tudtam folytatni meg igazából olyan nagyon mondanivalóm se volt..Vagy ha volt is, mostmár nem tudom felidézni így befejezni sem..

Most viszont van időm meg midnen egyéb is..mármint kedvem és mondanivalóm..:)
Jajj hát igen mostanság számolgatom a napokat és már csak 3 rövidke napot kell kibírnom..és már csak 2 tanítási órát..:D Mivel hétfőn reggel még bemegyek órára..én, a stréber...:D Na jó, ezt azért enyhe túlzás lenne állítani..
A Laci azt mondta fájni fog, de nem baj..ez az utolsó szenvedés..és utána..úristen nem tudom elképzelni..de hogy szép lesz mert szépnek kell lennie ha már ennyit szenvedtem vele--szóval az fix..:D Legalábbis reménykedem benne h megérte ez a sok hercehurca..sajnos még közel sincs vége...de legalább azt már nem fogja mindneki látni..
Lényeg h remélem vége lesz mostmár..

Hát a suliban nincs semmi különös..
A tánc jól megy, elvagyunk a Lacival, mindig beleröhögök a Robi képébe mert valahogy nem tom..vicces..:D A Lacit rossz otthagyni..főleg utána jön a Peti ehhemmm..nagyon durva..aztán a Robi..ő meg nem tom..idegesítő...a Veress Tomi meg basszus..olyan közel húz magához h mindig térden rúgom..:D És aztán olyna jó visszamenni a Lacihoz, mert őt már megszoktam meg minden.. Vicces múltkor belegondoltam h a Pozdit kivéve mindenkivel táncolok a hátsó sorból..bár gondolom ő örül neki..na jó, hát ezen mondjuk nincs mit csodálni, csak végig kell nézni rajtam.. Na hát szóval ez van..semmi extra.. A C-sek nem fikázzák a táncunkat de sztem magukban azt gondolják h az övék jobb.. Na mind1, mi sem gondoljuk h a miénk olyan jó lenne.. Bár nekem igazából a keringő része a fontosabb ha lehet valami ilyen hülye sorrendet felállítani..

Ma nem voltunk angolon, a töri próbaérettségi után hazajöttünk aztán matekra mentem, Enikő néni újra megdicsérte h szenzációs jól áll nekem az egyensapi...:D Tökre szeretem őket..:)
Aztán itthon nem volt semmi dolgom, megnéztem a Kiss kiss bang bang-et..már régóta terveztem mert milyen jó a címe..gondoltam a film se lehet rossz.:) Hát úgy nem tudnám leírni h mivan mi hogy merre de tök jó volt..és ez a zene..épp most megy..jajj annyira jó..:) Szóval hát jó film ez, legalábbis nekem tetszik.. A Harcosok klubját kéne megnézni valamikor, de lehet azt neme ste kéne..vagy legalábbis nem tom hoyg aludnék utána..meg meg akarom nézni a Blöff-öt, A tanú-t meg a Ponyvaregényt..:) Ebből 2 még a Marcihoz kapcsolódik, de nem miatta akarom már látni hanem csak úgy..:) Csak egyedül nem szeretek annyira filmet nézni..Bár pl ez jó volt meg a Deja vu is..na igen az a film is elég jó..abban is benne van a Val Kilmer..:) Tudhat valamit a csávó..:D
De ebben pl mekkora már...Meleg Perry..:D Ja meg A nagy Lebowski-t is egyedül néztem..az is basszuuuuus baromi jó film..azok a poénok meg leginkább az az egész feeling..:D Bár néha már idegesítően hülyeség és azt nem szeretem, de összeségében nagyon jó..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat