Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-11-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-11-27

Na hello!

Kimostam a matrózblúzom gallérját meg a karpántját, úgyhogy most itten vagyok.
Kedd.
Olvastam Niki naplóját. Kissé egyoldalú. Mintha az élet másból sem állna csak Thomasból. Bár van egy bejegyzés amikor meg azért panaszkodik, mert nincs ideje.
Nahát ez..detto..
És kezd nagyon elegem lenni. Szombatonként is akkor kelek amikor hétközben és mostmár de tényleg basszameg....
Szar ez az egész. Kimerítenek ezek a 4órás agyleszívások..és akkor még teljesítsek is jól. Merth mindig írjuk a hülye dolgozatokat. Mintha nem is lenne más dologm azon kívül. És akkor a Marci meg lenyomatja a hüyle szövegét arról h nem tanultunk..ja..3 héttel azelőtti anyagot kértek vissza meg azt sem tudtam hogy fogunk írni. És a Marci aranyos srác meg sztem jó pasi is..plusz tényleg okos meg rendes stb de akkrois ott tartottam hogy fogja már be basszus! ehh...
Nincsenek magánéleti problémáim legalább..mint Nikinek.. háháháááááá..nehezen is lehetnének úgy, hogy f*szomat se érdeklem..:( evvan..
Nem mintha ebben a helyzetben bármi újdonság lenne.
Mondjuk jelenlegi életformám mellet csoda is lenne..ha lenne valaki..lévén h kb az itthonról kimozdulást a suli mellett az előkészítő jelenti..azmeghát...
Jövő hétvégén megy apus családfelem együtt hepajkodni valami jó kis szállóba..természetesen én erről is lemaradok, mert előkészítő meg próbaérettségi..ohhh shit...why?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Nem mintha olyan nagyon akarnék velük összeröffeni, néha még a kevés is sok belőlük, de akkoris.. Be kell valljam, nem is az ő társaságukra vágyom, bár azt nem lehet mondani, h bánnám...szóval igazából arra van szükségem h végre valami MÁS legyen..
Minden nap ugyanaz..nap nap után, egyik hét után a másik..és minden annyira elkeserítően egyhangú..a környezetem szürke, a sulim unalmas és marha sokat kell tanulnom, a szívem üres, az előkészítő amit eleinte élveztem..nos mára már csak az maradt, h na még egy a szükséges (??) rosszak közül..:(
Így aztán életkedvem a magasba szökken..naná..

Pedig igazából sokat nevetek meg egész jól érzem magam...aránylag.
Csak a felszín alatt..egy jelenleg nem is tudom milyen állapotú barátság aminek az ápolása fontos lenne..nem azért mert rossz v bármi hasonló, hanem azért mert egyszerűen Nikivel csak a suliban találkozunk.. persze a többiekkel is..és velük is kéne a közösprogram, de igazán most a Nikivel kéne már valami jó kis..nemtudommi..

Amúgy gőzerővel próbálunk és ma végre befejeztük a korepgráfiát..és a végén benne vagyunk az "Elit 4"-ben, ahogy Laci drága fogalmazott..:D
Mellesleg Laci tiszta hülye..:D Mégis annyira bírom. Ma pl sokadszor próbáltam lebeszélni a hajkiegyenesítésről..asszem eredménytelenül..kezdek belenyugodni..:( Alexék is ott voltak és kérdeztem őket h mit gondolnak..Mire Alex ilyen tök komoly képpel: Hát ez már egyszerűen tarthatatlan állapot..:DD Ez a Laci sérójára vonatkozott..:D
Kijelentették, hogy az alkalomhoz jobban illik az a frizu, merthogy ez a göndör túl borzas meg rendetlen hatást kelt.. És akkor mi van?!?! Na mind1, végülis Laci tudja..igaz h nekem úgy nem tetszik..de nem nagyon van más választásom mint elfogadni..:(
Andival jól elvannak..a téma a a mellek meg melltartó meg ilyesmik..:D
Hát igazából sztem itt jön ki h milyen gyerek a Laci...legalábbis ilyen szempontból eléggé..tánc közben is van h nem direkt hozzáér a mellemhez és akkor ezt mindig megjegyzi..nekem fel se tűnik..jó de hát basszus együtt táncolunk, ez van..mármint ez sztem előfordul, nem kéne mindig megjegyezni.. fura..
De amúgy meg nagyon bírom ám őt..jól táncol, aranyos meg hát..ahogy Eszti is megmondta nagyon jól jártam vele. Szóval nem csak magában kell őt értékelni, hanme pl ha hozzámérem a többiekhez..hát...a top kategóriában van véleményem szerint..
Jajjj most azt lehet gondolni h bele vagyok esve stb..hát nem mondanám..jópasi meg minden..de nem..több okból sem, amiket nem sorolok fel, mert nem..de azon kívül h úgy gondolom h jó csávó..semmi..

Hát..a próbákon csak..a Pozdi zavar. Ha ott van, legszívesebben leülnék azt csak nézném..:DDDD Na jó, nem. Esztinek ma tűnt fel h milyen széles válla van..hát bammeg..az egész csávó annyira jó.
Nazsóval azért majd meglesz a kigyógyulás..amint külön suliba kerülünk..:D De addig valahogy nem tom..mindig arra gondolok, h persze egy beképzelt nagy lóbroki, de igazából legbelül mégsem. Szóval..aki egy kicsit átlátja a dolgokat, az látja azt amit én azért látok, mert csak azzal h sokáig odavoltam érte, ezért bámultam..hát..kicsit megsimertem jobban.. De a Juhász is rövid idő alatt átlátta: Nem tom mit bírnak ezen a Pozdin, mikor maga sem tudja a helyét. vagy valami nagyon hasonló.
Ezt csak azért nem értem, mert sztem őt addig is sokan szerették amíg önmaga volt, szóval nem értem h miért kellett felvennie ezt a maszkot.

Nahát..jadejó, h én mindenkiről oylan marha jól meg tom mondani, h mit kéne tennie stb. csak a saját életem egy roncs, egy szar, egy valami amit nem élek, hanme csak benne vagyok..csak létezem..
Ez a szalagavató ha lemegy..na ott kész..nem tudom mi lesz..ez tart bennem most valamit, ez olyan szép lesz, h ihajj meg csuhajj és ezért várom és végig akarom csinálni stb...de ha vége elsz..nem elsz próba szerdán, nem elsz semmi. Csak a szürkeség..
Hmm..pozitívabb már nem is lehetnék..:DDD

Na jó, azért majd ott lesz a szilveszter..jó lenne ha tudnánk közös képeket csinálni a dusttal..nem mintha nem tudná mindenki, h csak 1 ember miatt fontos az egész..:D
Szóval a karácsonyt azt azért még mindig gyerekesen szeretem..mindent..még a hízást is..:D
A szilvesztert meg..hmm..:) aztat is..

Azért mesélek egy kicsit a mai napomról is..
Matek után nem mentem magyarra hanme elhúztam a belem a nagyállomásra, vettem jegyet aztán vártam a vonatot..nyugatiba beérve kb 15-21 percet szobroztam a k hideg szélben anyura várva.. Aztán mire még egy villamos is jött..na mind1, eljutottunk a szlonba, ahol terljes díszbe csomagoltuk méretes önmagamat..
Hát szép voltam..:) Az alsószoknya elég idétlen, tök más mint a többieké és olyan mintha kis szoknyám lenne majd, de nem..hú..nagyon cseles..:D Szép hosszú kesztyűm van, melltartó nem lesz rajtam..és szépszépszép...:)
Visszaértem a tesi végére..Karskó megint lecseszett, de megint volt indokom..:) háhá..
(ja az kimaradt h a 0. órai próbár kihagytuk Esztivel, mert faszán elalaudtam..:))

Tesi után nem volt média előkészítő, hanem mentünk próbálni..felvonulást..
Hát ehhem vicces volt..beálltunk, állítgattak össze vissza aztán kiadták az ukázt az A-soknak h menjenek oda valakihez.. Hááát, reméltem h a Lacitól kapok virágot, de ő másképp gondolta mert a Tündihez állt..kb ezzel egy időben jelent meg előttem az Oszi és megkérdezte h adhat-e nekem virágot..mondtam h persze..:) Nik mellettem áll, neki a Gege ad.:DD
hát szóval jó virágadóink lettek..
Az Oszi meg ott magyarázott, h ő nem vesz nekem virágot, majd max szad valahol..:DDD Gege megnyugtatta h azt nem nekik kell venni...:D (még jó mert akkor kapnék mondjuk 1 fűszálat..az is sárga lenne..:DDD)
Kb 2. bevonulásuk után Oszi megjegyezte h már megimser a seggemről..hát..ezt bóknak vettem...:DDD
Amúgy mint utólag megtudtam meg lettem stírölve és úgy lettem kiválasztva..mint a hús a piacon..:DD

Nahát..evvan mostan.
Ja meg volt énekpróba..elég poén volt..:D
Na majd..valamikor majd írok megint..legkésőbb sza. után..de azért szeretnék még előtte párszor..:D

Peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat