Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-11-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-11-11

Hi!

Na hát tegnap óta piercinges vagyok..a nózimban szúrta az alattomos piercinges csávó, aki amúgy tök aranyos volt.. Én meg sírtam anélkül h tudtam volna róla..mármint picit fájt mikor átszúrta az orrom és ettől akaratlanul kicsordult a könnyem..de aztán ezután kész is voltunk ő pedig odadott egy papírt h a könnyekhez...:) Tök aranyos volt..bár gondolom hülye picsának nézett h ezen sírok, pedig hát akaratlagosság nem votl benne..
Szóval ehgen.. Nemrég mostam hajat..és az orromat nem érhette víz..közben meg azt írják h tartsam tisztán a környékét..de hát könyörgöm mi van ami természetesebb és jobban tisztán tart mint a víz?:DD
No mind1..
Igazából ezzel nem lenne baj..anyuval van a baj..
Tudtam h rosszul fogja fogadni, nagyon féltem tőle..de azért erre nem számítottam.. Szóval nem gondoltam h egy ilyen kis szarságból ekkora ügyet csinál.. Meg nem is értem mi baja, sztem nem is gáz, nem is ronda nem is feltűnő..(ő se vette észre...) Szóval akkor meg ezek után..nem is értem..
A másik a mama..jujj bazz hát anyu családja iszonyat konzervatív..kb úgy állnak a dolgohoz mintha valami szektataggá váltam volna...:DDD
Mikor a Marcsinak mutattam ő azt mondta h hát szépnek nem is lehet mondani..meg hogy ugye szalagavatóra majd kiveszem?
Marha jó..
Nem vártam, de apu fogadta a legjobban..kijelentette h annyira nem is látszik meg semmi baj nincs vele..meg valami olyasmit is mondott h hát nekem kell tudnom, de neki nincs vele baja..:)
Azóta vlószínűleg a fél család tudja és szörnyülködik..nég majd számíthatok egy-két velős hegyi beszédre meg prédikációra amíg elfogadják.. Más választás nem nagyon van, mert nem akarom kiszedni..

Hát aztán..holnap ha minden igaz..és minden úgy megy ahogy nagyon de nagyon szeretném akkor elszedik a fogszabályzóm..ha már behülyítettek, akkor mostmár ne szívassanak.. Jó hát mondjuk ha nem..akkor elkezdek műkönnyeket produkálni vagy nem tom. Egyébként furca h pl pár nappal ezelőtt h fel voltam spanolva a dolgotól, most meg valahogy egész nyugodtan várom a dolgot..Mondjuk tudatalatt biztos benne van ennek a nagy veszekedésnek az utóhatása..
Ez olyan mint a Wigis buli..kb..

Nos hát itt tartunk most..szerettem volna leírni a dolgot..hogy megmaradjon..hát biztosan nem örökre, de legalább egy darabig..
Amúgy most h hallgatom megint ezt a jó zenét.. Szeretném leírni ami eszembe jutott..nevezetesen azt, hoyg rájöttem h valahogy üres a szívem és mégsem érzek hiányt..:) Ez jó..örülök neki mert régen mindig szar volt hogyha éppen nem volt meg rajongásom tárgya..persze most is van aki jó pasi, de ennyi..asszem...:)

Jujj bazz kilvöm a felső szomszédokat..a fél lakásunk beázott de tényleg..nagyon durván nézünk ki..az ajtó fel van hólyagosodva a víztől..ilyet még nem láttam.. csesszék meg a rohadt wjaváintvu8uzté8w7687zoe

inkább csak így fejezem ki magam..
Na megyek fogat mosni..:)
Jóéccakát! Legyetek..önmagatok! :)
Peace! =)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat