Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-02-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-02-23

Szeva!

Jó régen írtam...
És akkor sem írtam le mindent.
Jó sok dolog történt..Pozdi szakított a Bogival..(kb egy hétig ha tartott a dolog), én összevesztem a Gáborral...magyarul megint nem jött össze a dolog..Matekcsoportot váltottam, és átkerültem a jópopójú Zoli bácsihoz..Vagyis Zolihoz. Jó fej a csávó, csak kicsit lökött és néha magában beszél.
A Niki meg a tót összevissza vannak...most éppen összeveszve vagy mi, mert az a rohadt köcsög behozta a csaját a suliba...(aki Lilék szerint nagggyon rondaaaa...höhhh..) Persze senki nem is feltételezte h szebb lesz a Nikemnél..:)
Ismét megkaptam a meglehetősen hálátlan lábtörlő szerepet...vagyis a tót tuti mérges rám (na nem mintha ez nagyon bántana, beleszarok.. És nem üres a fejem, úgyhogy hiába sérteget, nem megy vele semmire..A Csongor azt írta h jófej vagyok..ez azért jól esett tőle..=)) A Niki meg...hát igen..ne hagyj itt Viki, légyszi.. ilyenkor kiderül h kire számíthat az ember..csak a Niki még nem jött rá, h mennyire fontos ő nekem..
Sajnos...attól tartok meg kell hogy jegyezzem itt, hogy könnyen lehet h az előző mondatba be fog kerülni a "volt" szó..
Hát igen...semmi sem olyan már, mint régen..és nekem meg kell találnom az újdonságban a jó részét és jelenleg a Niki nem tartozik bele... Ha végre észhez térne és kirúgná azt a baromagyú állatot...jobb lenne a helyzet, de nem olyan mint régen..
Leírjam, ne írjam?.. Inkább nem írom le, nem akarok elhamarkodott kijelentéseket tenni...de mindenesetre akárhogy alakulnak is a dolgok én már nem nagyon tudom derűsen nézni a dolgokat..

Ohhh, yeahh...Tök vidám az élet..Itt állok mondhatnám egyewdül a világban..nincs aki szeressen, ölelgessen..hehh..
És még a barátnőmmel is elég siralmas a helyzet..

Anyu "új" fiúja..vagyis barátja..vagy mije...viszont tök jó fej...bírom..:)
Holnap elvileg kapok tőle egy csomó filmet..tök rendi tőle, ha azt vesszük, hogy alig ismer és mégis rendi velem..:)

Jajjja...ért egy megrázó csalódás is..Nem írok embert, sem részleteket és ha kérdezi valaki, akkor sem fogok semmit mondani, mert ez titok, csak énrám tartozik..de elég durva volt és bár már túl vagyok a nehezén, még mindig furcsa a helyzet..

Kedden alakformálón előjött a senki sem szeret szindrómám..és totál rámtelepedett..Azóta szar a kedvem, nézem a világot elkeseredetten..
Olyan egyedül érzem magam néha...anyu mindig itthon van mostanában..szóval még csak azt sem lehet mondnai, hogy folyton egyedül lennék..
Csak úgy lélekben...még suliban is sokszor ezen gondolkodom.. Drága Bugac barátosném tök szerencsés..mindenki szereti, és még a Marcellal is találkozott a minap..Tudom, h neki ez nem jelent különösebben semmit, de én nagyon irigylem, meg kell h mondjam...:)
Ennek örmére elmentem az adatlapjára és szavaztam egyet..:)
Szóval jó neki...nálam még mindig van egy tigris becsomaglova, arra várva h neki adjam..Bár tulajdonképp most nem lenne jó találkozni vele, mert nincs kiszedve a szemöldököm és az egyik tappancs le van esve a fogszbályzómból...fasza..már abból is elegem van..ha véletlenül épp meglát valaki mosolyogni, egyből elfordul...bazi jó érzés..néha elgondolkodom, hogy megéri-e ennyi huzavona a fogsorom miatt...aztán mindig azzal nyugtatom maga, h ha a hájamat is látnák, akkor meg az ijesztené meg őket...höhö:DD
Szóval arra fogom, h ez a szépülési időszak..igaz, h egy ideje semmit se fogyok..utálom ezt az egészet...ha kimennék a strandra...fújjj....olyan ronda vagyok....:'(((((((((((
Nyáron akarok lefogyni...tökre szép leszek utána...vékony és ha végre leszedik a fogszabim, akkor minden jó lesz..vagy nem hehh..
Ez fasság igazából..nem leszek szép, mert ahhoz kéne egy új fej...meg minden egyéb..Mondjuk úgy, h nem leszek szép, de remélem jobban ki leszek békülve magammal és akkor ennek következtében szebbnek fogom látni magamat...jelenleg ugyanis a tehén és a disznó elnevezések a favoritok...ezek nem túl hízelgőek, de legalább közel állnak a valósághoz...:DDD

Senki se akar írni MSNen...unalmas csürhe banda.. Zsú meg Eszti pénztárosok a sulibulájon...volt capoiera meg brazil szamba bemutató..Bittos jó volt, de nem volt kedvem hidegben és sötétben egyedül bebaktatni a suliba..Anyu azt mondta biztos lázas vagyok, de csak 36,8 volt, szóval nem...
Így viszont itthon unom az agyam...annyira hiányzik valaki...

Kaptok dalszöveget:

When the day is long and the night, the night is yours alone,
When you're sure you've had enough of this life, well hang on
Don't let yourself go, everybody cries and everybody hurts sometimes

Sometimes everything is wrong. Now it's time to sing along
When your day is night alone, (hold on, hold on)
If you feel like letting go, (hold on)
When you think you've had too much of this life, well hang on

'Cause everybody hurts. Take comfort in your friends
Everybody hurts. Don't throw your hand. Oh, no. Don't throw your hand
If you feel like you're alone, no, no, no, you are not alone

If you're on your own in this life, the days and nights are long,
When you think you've had too much of this life to hang on

Well, everybody hurts sometimes,
Everybody cries. And everybody hurts sometimes
And everybody hurts sometimes. So, hold on, hold on
Hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, hold on
Everybody hurts. You are not alone


Nohát..éppen ezt hallgatom...
Mára ennyi volna skacok.. That's all Folks! Ahogy Bugs Bunny (vagy hogy kell írni) modaná...:)
Pápá, legyetek jók vagy rosszak...tetszés szerint..
Peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat