Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-05-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-05-07

Hello!

Tennap ballagáson voltam. A bátyámén.
Tennapelőtt meg a suliban volt udjebár...

Hát a péntek az jó volt a rövidsége miatt, meg szar a 3 dolgozat miatt. Vazz, a föci az jó lett, mert kipuskáztuk, a matek az...hmmm...szar....a kémiára meg semmit nem írtam...nemigaz...a k életbe..most kéne javítani, de csak rontok..mint félév előtt. És még ott lesz az a szar kisérettségi...az is nagyon szar lesz..de ha azt is elszúrom, akkor kampec...2 pirosjegy..eldöntehti az évvégi jegyem. De nem fog menni...érzem..ha megmondják, h milyen módszerrel oldjam meg az egyenlőtlenséget a 6 közül, akkor oké..de nekem magamtól nem ugrik be.....
Áhhhhh....ratyi vagyok---------

Délután díszítettünk..hát..se jó, se rossz nem lett... a tavalyinál jobb lett, de túl feltűnősködő volt..nem visszafogott...hanem olyan túldíszített, összeszedetlen..na mind1, elballagtak.
Találkoztam a Sanyival...lefotózott fuck..hát nagyon szar képek lettek, tegnap átküldte. (bláá)
Na mind1, dumáltunk, egész rendes volt.
Fura, h tökre fáj a szívem az egyik fiú miatt..senkise tud róla, h ki az. Asszem nem si fog..majd elmúlik ez is, mint a Dáviddal..bár abban szerepe volt annak is, h MSNen..fura volt.

Aztán tegnap meg bratyi ballagott...vagy fél órán át unatkoztam, ment a zene, kint vártuk őket, fáztam is, untam is, szar nem volt valami jó.. Aztán megláttam apuékat, odamentem hozzájuk, akkor már jött az A meg a B. (húú, az az A-s pasi..nem volt helyes most...fura, pedig szalagavatón hogy bejött...meg amúgyis a csajával volt..de tökre összeillenek, a csajnak fekete-lila haja van, a pasi se átlagos, szal...passzolnak):) Aztán a C ,eg a D kicsit le volt maradva...de aztán ők is jöttek..bátyám ott ment el előttem 3 méterre, de nem nézett oda, csak 1 pillanatra..gyagyás..az Elemér meg a Péter az utcsók voltak, ők köszöntek is. Arik voltak.:)
Fura, mert bratyi..meg a többiek se felnőttek. Egy srácot se láttam, akire azt mondtam volna, h de felnőttes..najó, talán egy-kettő..de mindben még nagyon ott van a gyerek. Aranyosak voltak. Nem tom, egy ballagáson vidámnak v szomorúnak v komolynak kell lenni, de ők valahogy eltalálták...legalábbis sztem. Itt mindenki vidám volt és nekem ez így tetszett. Valahogy fura, mert a mi ballagásunk tök más..a suli különbözősége miatt. Itt 10 jutalomkönyvet adtak 4 osztálynak..nálunk vagy 60at 3 osztálynak..vagy még többet.
De ez a szalagavtón is kijött..kicsit gagyi volt, de a fiúk hozzáállása nekem nagyon bejött. A versmondó folyton rontott, a tanárkórusban az a pasi tökröhej volt..de ők mindig tök nagy lelkesedéssel tapsoltak..tetszett h ilyen összetartók.
Most is kijött és ez megfogott...jó volt.
Elemér még odajött, dumáltunk, aztán elmentünk bratyóért és hazajöttünk. Összeségében: Fáy ballagás - pozitív csalódás:)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat