Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2009-03-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2009-03-06

Ahha.
Fasza az élet.

Még 'tegnap' akartam írni, csak nem sikerült, ma értem haza. Az életkedvem a nulla körül mozog, fáradt vagyok és érzelmileg..mélyponton. Tisztára mint a forint bazzeg. Bár a forintnak nincsenek érzelmei..milyen jó is neki.

Szóval végképp nem tudom, hogy mit akarok. És tényleg nem. Mert nem csak azt nem tudom, hogy ő mit akar, hanem azt se hogy én. Nem hiába mondtam hogy így meg úgy, izé meg hozé.. Persze szerintem pl Dávid elkönyvelte h együtt vagyunk, aztán a faszt, má bocsánat..
De egyszerűen hogy éreztem. Vagy mi. Oh, shit, annyira szeretnék egyet sírni, de nincs kinek, egyedül meg.. Hát persze, könnyít rajtam vagy mi.. De nem lesz jobb semmivel, mert senki nem hallgat meg és érzi át és próbál segíteni.
De a vicces az, hogy nem is tudna senki, egyetlen embert kivéve persze, de úgy néz ki..hogy épp most..ő se. Hiszen pont ez a bajom.
De basszus..mit csináljak?!?! Mi a fenét tegyek?! Nem tudom félvállról venni, más pasikkal foglalkozni, mert minden pillanatban ő jár a fejemben, róla akarok beszélni, vele akarok lenni.. Hát ez az..mondtam is..

Bazz



Az eddigiek a hajnali órám szülöttei. Azóta kialudtam magam és úgy döntöttem, hogy még a közgáz előtt írok ide, mert ki kell adnom magamból csomó mindent. Azt nem állítom, hogy ettől jobb lesz, sajnos asszem, nem teljesen fogok tudni a közgázra koncentrálni, ami végeredményben baj, mert a folyamatok generálják egymást és most, hogy a dolgok rendben vannak azzal a 20as vállgazddal, nem kéne megint elrontani mindent. Bár komolyan mondom, lehet, hogy jobb lenne egy kis 'eltiltás'..talán attól le tudná tisztázni a dolgait ő is meg én is.
A kérdés csak az, hogy hogy bírnám.. Meg úgy a tanulás, hát kb reménytelen. Márpedig jön a rázós időszak..a 6 nap alatt 7 ZH, hejjdejó.

Totál tök Roxette-es a kedvem..az a 2 szám..az i don't want to get hurt meg a you don't understand me, az kész. Totál illik rám most mindkettő.
Mert ő valami ismeretlen újdonság számomra. Hozzászoktam egy gondolkodáshoz, egy hozzámálláshoz meg ilyenekhez.. végül is 7 hónap alatt már könnyen megy. És most aztán Ő nem ilyen. De nem a csak megszokottól való eltérés miatt..amúgy is, ez valami új. És a legnagyobb baj, hogy nem tudja mit akar, úgy általában. Persze, végül is nem ígért semmit, mindig is tudhattam volna, hogy ennek oka van..meg mindig mondta, hogy ne éljem bele magam.

Hát én közöltem tegnap, hogy az nekem nem megy. És nem azért, hogy lelkiismeret-furdalása legyen. Egész egyszerűen így van. És ezen nem változtat az, hogy mit mond az agyam.
És gyerekes dolgokat csinálok. Kiírok hülyeségeket az MSNes nevembe..tudom, hogy nem segít..de annyira nem tudtam senkinek és semminek kiadni a fájdalmam hajnali 1-kor, hogy valamit muszáj volt csinálnom.
ehhhh



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat