Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-12-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-12-15

hello everybody!

Szombat..
Péntek..
Csütörtök..

Ezekről kéne írnom, de azt h mi volt csütörtökön már nem tom..
Tegnap ugye később mentem be..a fél osztály hiányzott egész nap..
Bioszon elvegetáltam, eléggé unom, de elvagyok..csak az a tudat zavar h előbb utóbb írunk belőle..meg jó lenne év végén jelesnek lenni.. Ahhoz viszont..nagyon bele kéne húzni..mert a biosz meg a francia lehet 4es, de a többinek nem kéne. Eldöntöttem h gimi után abbahagyom a franciát aztán suliban meg lehet h nyelvsuliban is..olasz. Amúgy is azt akartam tanulni és lehet h a francia ismertebb v többen tudnak, de én akkoris inkább olaszul szeretnék tudni..

Biosz után média, a diktátort néztük..nem volt rossz. Utána törin doga, Niki nem írt semmit, nekem annyira nem lett rossz. Nik rendes volt, segített hogy van németül az NSDAP.
Utána ofin szalagavatós cuccosokat néztünk..
Töri érettségi előkészítőn kb testileg voltam csak ott..

Utána mi hülyék ottmaradtunk megnézni a Brazil c filmet. Óóóóóóó, atya gatya!
Akkor szar film volt. Próbáltam a sztorira koncentrálni, de egy idő után minden téren elvesztettem a fonalat és már végképp nem tudtam h mi van..:D
Maga a film is tök zavaros volt és a szori annyira összezavarta az ebert h én a magam részéről nem tudtam kihámozni belőle a mondanivalót, ami nem túl jó hír, mert feltételezem h ez lett volna a lényeg, de nem jött össze...:D
Utána hazajöttem Esztivel meg Nórival. Nórival megnéztük a Stradust-ot..aaaanyira jó volt. Sajnos az esti jelenetek nem nagyon látszottak, de így is nagyon jó volt. Robert de Nirobol mondjuk kicsit sok volt egy napra, de hogy melyik szerepben bírtam inkább, azt nem nehéz kitalálni..:DD
Utána Nórival még beszélgettünk a töksötétben..biztosan voltak olyan dolgok amiket már nem először mondtam, de..nem tom, illettek oda. Hát igen..szokatlanul öszinte tudtam lenni, ami nagyon jó érzés volt. Tudom, h ő ezt nem olvassa, de azért köszönöm neki..:)

Másnap korán kellett kelnem az előkészítő miatt. Végül mikor már teljesen össze voltam készülve akkor mondta anyu h nem kell vonattal mennem, ő elvisz szívesen. Először nem akartam vele menni, aztán végül igent mondtam a pénzhiány miatt meg azért, mert nem tudtam a Dóri jön-e. Anyu kidobott a Rakparton, úgyh sétálhattam az út szélén, merth járda nem volt. Nem nézett hülyének senki, ááá, dehogy..:D
Aztán végül sikeresen beértem az egyetemre, még csak a Veronika volt benn. Beszélgettünk, közben érkeztek szép lassan a többiek is. Jött a Juci is végre..már hiányzott!:) Mutatta a tablóképeit (mármint a választási lehetőségeket), tök szép volt rajtuk. Mondjuk nem volt nehéz, amúgy is szép..:)
Sajnos csak az első órán volt ott, utána el kellett mennie.
Óra után elmentünk a CDfű nevű teázóba. Hát talán 1. csopitali jobb volt..vagy inkább mondjuk úgy pörgősebb. Ez inkább olyan kis meghitt meg családias volt.. Nem voltunk olyan nagyon sokan..Betti, Alpár, Gergő, egy Kristóf nevű srác, Alpárék ismerőse, tök ari volt..de amúgy nem velünk jár egy csoportba, Imi, Nándi, Ottó, Fizsó, Orsi, Anett, Zsófi, Veronika meg én.. ha jól emlékszem más nem volt.
Nándi, Alpár, Imi meg talán az Ottó vízipiáztak és közben hülye vicceket mondtak..:D Amivel kb minket az őrületbe kergettek.:DD De azért jó volt, csak aztán 1 órát kellett várnom a vonatra, mivel anyám nem volt hajlandó értem jönni.. (Shit, egyik műkörmöm már nagyon ratyi állapotban van...:@:( )
Aztán másnap, ami ugye 16.a amit én elvileg nem tudhatok mivel nem vagyok jós, de most tudom, mivel ez a rész..már egy ideje ma, kedden íródik..:)

Szóval vasárnap..voltam apuméknál, találkoztam tesóimmal, akiket már 1000 éve nem láttam és ők is hiányoztak.Apuéktól hazahozott bátyám, aztán elmentük Zsúért meg Nádiért és mentünk Újpestre. Megvettük belépőt, béreltek korit Zsúék stb. Kori eleinte kicsit fura volt, de aztán belejött mindenki. Utolsó 10 percben ugyan kicsit nyomott hangulatban voltam, mivel az egyik nagyarcú kiscsávó nekemjött, elkaszált én elzúgtam, de ő természetesen nem. Vizes lett a hátsóm és fontolgattam h a jégen maradok, mert akárhányszor megpróbáltam felállni, kicsúszott alólam a lábam..:DDD Remélem sokan láátak, mert dőlhettek a röhögéstől látva a szerencsétlenkedésem..:D Mindenesetre végül csak azért nem maradtam ülve mert a jég elég hidegnek bizonyult..:D
Utána elmentünk Mekibe, mindenki kapott forró csokit meg pitét..:D Utána irány haza. Mi bátyámmal átöltözés utána a Lilékhez mentünk mézskalács bulira..:) Nem ismertem túl sok embert, csak Lilit, Zolit, Nórit, Nóri anyukáját mkeg hát ugye a Violát látásból meg a pasiját is láttam már. Ja meg ugye ott volt anyu, Csaba, Dorcika meg a Dani.:)
Dorciékkal szivattuk egymást kedvesen..:D Nórival csináltunk közösen néhány remekművet. Összeségében tök sokat nevettem meg ugyanezt nev nélkül..:D (gyengébbek kedvéért: ettem..:DD) Áhh, szóval jó volt nagyon.

Asszem ennyi.
Most megírom a mai bejegyzést:DDD
Pusz, peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat