Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. szeptember 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. szeptember 27.

Halihó!

Visszaolvastam a tegnapi bejegyzésem..hmmm..enyhén szólva zavaros amit írtam...
De mind1, ez van. Remélem a mai jobban fog sikerülni.

Szóval ma ugyebár kedd volt, ami annyit jelent, h reggel 0.-ban fociedzés. Jöttek az Ágiék is, meg a Loretta, Kitti, Csilla, Fanni, Zsu, Eszti, nameg ott voltam én is. Így voltunk kilencen, ami megint nem valami sok, de azért nem 4 meg hasonlók..
Az elején gyakorolgattunk mindenfélét, utána meg játszottunk. Zsuzsival, Esztivel meg a Fannival voltam. Olyat játszottunk, mint eddig mindig, h a szagatotton belülről nem lehet rárúgni a labdát.
Semmi különös nem volt, bejött a Niki is (tök jól esett, igaz kb 10 percig bírta):) meg ott volt a Pozdi. A játékrban sem volt semmi eytra, rúgtam asszem 2 gólt. De rájöttem, h tök jó, h járok, mert egyszerűen jólesik. Utána persze kicsit fáradt vagyok, de azért jó. Kicsit fel is ébreszt és nem tesz rosszat az a kis mozgás.

Hát... a Zsuzsi nem érezte jól magát. Elolvastam a naplóját. Nem nagyon tudok mit írni rá... Nem tudtam, hogy az ő posztjára megyek fel. Nem lett volna baj, ha szól. Azt sem tudtam, hogy zavarja, hogy előre futok. Mondjuk ha közölte volna, hogy ez a baj, akkor tudtam volna, azt hittem más baj van. Na mostmár ezt is tudom...
Szar ügy, mert nem akartam rosszat neki, és nem tudtam, h zavarja amit csinálok. Utána meg hazafelé jövet is.. nem értettem mi van. Szóval csak annyit mondanék akkor, hogy: Nem tudtam, hogy ez a helyzet, legközelebb megpróbálok úgy mozogni, hogy az senkit ne zavarjon. Csak basszus..tényleg nem tudtam h rossz helyen vagyok. Erre a Zsu azt írja, csalódott bennem.
Nem köszöntem meg a passzát? Lehet, őszintén szólva nem emlékszem.
De tök szar hogy ezt így tudom meg. Odajöhetett volna és közölhette volna, h szeretné, ha nem így csinálnám ezt meg ezt.. Lehet h nekem se esik jól, ha így tudom meg a dolgot..

Egyébként meg. Csak annyi, hogy azt írta még Zsu, hogy nem foglalkozik vele senki. Én szeretném, ha jobb lenne neki, próbálok is tenni valamit, de mindig olyan hülyén érzem magam meg úgy látom, h semmit nem használok vele. És lehet h szarok a módszereim, meg rosszul közelítem meg a dolgokat, de ez van. Nem kell elfogadni, csak nehezen tudok megváltozni.
Azt hiszem, nem tudok ehhez többet mondani.

A nap többi része átlagos volt..semmi különös.

Jó éjt mindenkinek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat