Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-01-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-01-03

Hi!

Rég írtam már..jó rég.
Semmi nincs a karácsonyról meg a szilveszterről. Pedig egészen pörögtek az események. Csak a tegnapom volt felkavaró. Mind1..nem lényeg.

A szilveszter jó volt. Rá kellett jönnöm a tényre, amit tudtam, h nem vagyok valami fantáziadús ember..Zsu vitte a bulit, ha ő nincs, akkor nincs semmi. Tök szar..nem karok ilyen tökmind1-fantáziátlan lenni.. Utálom magam. Mindenért, amit teszek..és azért is, amit nem teszek.
Na szóval..szilveszternél tartottam. Átjöttek a lányok, sorskezéztünk, társasoztunk, beszélgettünk, nevettünk, elvoltunk. Aztán éjfél előtt lementünk sétálni..jó volt, találkoztunk 4 pasival..hmm. Semmi bajom velük, de különösebb hatással nem voltak rám. Pedig ennyiből érzem, ha valakinek olyan tulajdonsága van, ami nekem tetszik. Beszélgettünk, én elvoltam...szórakoztam kicsit valamivel..Zsu tudja..de valahogy..jól esett..szabadságérzetem volt..nem tudom, valójában milyen ez..de így vicces.:DD Utána feljöttünk, ettünk a lányok MSNeztek a srácokkal..aztán Activity-ztünk..nem voltam csúcsformában..meg később mást társasoztunk..nem tom, itt már mindenki kicsit kivót..meg a játék is kicsit uncsi sztem. Utána meg már készek voltunk..csak ültünk..Zsúék 7kor aztán elmentek. Mi meg aludtunk Nikivel.
De azért összeségében..jó volt..ha velem vannak ők, akkor már nagyon rossz nem történhet.
Mondjuk..felhívott a Sanyi...ami eléggé megzavart..részeg volt..sírt..egy szavát nem értettem..fasznak kell így berúgnia basszus..nem látom értelmét..aszonta 2 csaj miatt ivott..mire én azt mondtam, én egyetlen pasi miatt sem szoktam berúgni. Mind1, ő dolga.

Amúgy már nem tom hányadszorra hallgatom Ziggy Marley-tól a Drive-ot..lassú szám..Niki azt mondta én jutok eszébe róla..ari:) Nem tudom, de megnyugtat ez a szám, és most semmi kedvem pörögni. Csak ülök és vagyok. Sok mindenre nem jó ez az állapot, de néha ilyen is kell.

Igazából..a tegnapom felkavart..ha előre tudom, h így alakulnak a dolgok..nem így cselekedtem volna..de nem tudhattam. Eljött a Sanyi ide Keszire..odamentem az állomásra, mivel nem ismerte itt a járást..zuhogott az eső..ami a Marcival nem jelentett akadályt:) De hát a kettő nem ugyanaz..nagyon is ellentétesek..
Feljöttünk hozzánk és beszélgettünk..voltak furcs dolgai..de nagyjából megmagyarázta, h mit miért csinál, ha látta, h furcsálltam.. Mondjuk, amikor megfogta a lábam.. na ott szarul éreztem magam..lehet, h hülye vagyok..de nekem ez így nem kóser..
Aztán mikor mentünk az állomásra..átkarolt..kehemm..nah, mind1..talán nem kellett volna hagynom..nem tom. Mikor odaértünk az állomásra...hát..nem tetszett, amit csinált. Átkarolt..én meg össze vissza forgattam fejem, h ne kelljen ránéznem..le akart smárolni..mondtam, h hát én ezt még nem szeretném..de vagy 3x..mindog mondta, h jó..de folyamatosan megpróbálta..nem tudom, miért nem lehet megérteni, amit kérek. Egyszer még mondta is, hogy hogy dolobog a szívem..hát és nem fogta fel miért..nem azért, mert tökre beindultam rá..hanem mert tartottam tőle..
És a legroszabb, h olyanokat ír SMSben, h szeret..meg h találkozzunk...ma 5x hívott fel..Meg kell mondanom neki, h nekem ez nem okés..minél tovább húzom, annál rosszabb lesz..de már most is rossz nagyon..bizonyos részben megértem, mert ha szeretne valamit az ember, akkor hajlamos félreérthető dolgokat jó jelnek értelmezni..tudom magamról. Nekem is voltak dolgaim..és lesznek is bizonyára.
Szóval le kell zárnom ezt a dolgot..tudom, h rossz lesz neki..de meg kell értenie..

Beszélni kéne ma MSNen a Gáborral. Ő mindig olyan tanácsokat ad, amik segítenek. Rámfér..

Léptem..köszönöm a barátaimnak a támogatásukat..és másoknak is. Mindenkinek kösz mindent.
Pussssz!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat