Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
A szív napja S2

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
A szív napja S2


Üdv!

Ma van október 12, amit a címben szereplő névre kereszteltem én egyedül, személyesen, S.K.
Igazából elgondolkodtam, h miért tulajdonítok nagy jelentőséget ennek a napnak, mikor valójában ez a nap is ugyanolyan mint a többi. Nagyon kicsit más, és az a kis dolog még nem lenne ok arra, h nekem többet jelentsen okt. 12 a többi napnál. De mégis többet jelent..
Gondolkodásom eredményre nem teljes mértékben vezetett, csak részben. Az embereknek vannak ünnepnapjaik, amik valamiért különlegesek számukra. De a karácsony, a húsvét meg a többi neked és nekem ugyanazt jelenti. De neked valószínűleg az okt 12 kevesennet jelent mint nekem. (Jó tekintsünk el attól Niki, h ma van a Viktor szülinapja..=) És tekintsünk el attól is, h ma van a legfontosabb zsidó ünnep a Yom Kippur.. na, miket tudok?)
Szóval neked valószínűleg ez a nap nem más, mint a többi. De nekem igen. És az ember életébe kell az ilyen. hja nem lennének ünnepek, hétvégék, a napok összefolynának (hozzáteszem, nálam ez így is megtörténik..) és nem lenne semmi, amit várnál. Amire gondolnál, h de jó lesz vagy volt.. Így viszont van.
És kellenek saját ünnepek..a születésnapod, vagy adott esetben a szív napja. Nem kell hogy ez különös eseményhez kötődjön, keress egy napot (pl Feramo szülinapját =)) és nevezd ki azt valaminek.
Ez csak egy tanács persze. Nem kell betartani. És lehet h nincs is értelme, de sztem jó dolog.

Mi is történt a Szív napján? Ha érdekel, parancsolj:
Megvaoltak az óráim, nem is történt semmi különös, az osztállyal gyakoroltunk a műsorra, sztem nagyon kúl lesz..:) Nagyon tetszik a Boti, az Ákos, Emese meg a Petra előadása. Ahogy mondják a szövegüket..meg a Juhié is jó, tényleg tetszett, már amennyit hallottam belőle.
Napközben keseregtem 1 sort Nikinek, h pont ma nem futok össze vele..aztán tesin (ahol lefutotta a 2000 métert Eszti meg Niki- Gratula! Ügyik vagytok!) röpizgettünk, a két futó már elment én pedig Zsuval mentem ki, és büfébe ment még, akkor elment mellettem. És ma is köszönt. Hát nem tök jó? :)
Utána jött a föci, amelyet ismét a gyakorlásnak szánt Erika néni. Utána elmentünk Nikivel kajálni, aztán hát..menjünk haza. De hátul, mert ilyenkor kint fociznak. Hátul nem volt nyitva a kapu, de találkoztunk a Levivel, Márkkal meg a Viktorral a kis szülinapossal, akikkel elkezdtünk beszélgetni. Így sikerült még negyed órát ott tölteni, közben néha nézhettem. A Niki csak annyit mondott, h Baromi helyes! vagy valami hasonlót:) Ez is tök jó.
Utána Niki végül nem velem jött haza, de Évi velem tartott, bár ha nem teszi, kibírtam volna, De így azért jobb volt, szegénynek mindig annyit mesélek, biztos unja már. Úgyhogy ma is megvitattuk a világ dolgait, előttünk még vagy 40 percig, plusz út közben.
Jó volt!

Összeségében: Jó nap volt a Szív napja! Egy éve..na jó, hülyeség, de azért..jó visszagondolni..
És az Elemér nem tud telefonben beszélni.

Már ennyi.
Jó éjt, pussz!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat