Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. augusztus 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. augusztus 30.

'Stét kívánok!

Feladtam a szinglilétet.:(((((((((((((((((( Nem is tudom, miért tettem, nem akartam férjet, előbb- utóbb nem fogom bírni. Nem bírom, ha valakihez kötődöm. A másik 2 tevémnél olyan társam van, akit vagy ismerek, vagy nagyon arinak tartok. (1 kislány, meg a világ legjobb barátnője) Mármint az ilyen kötődést nem bírom. Az életben szívesen kötődnék valakihez, de senki nem érez hasonlóképp. Na nem bánom, én aztán nem fogok könyörögni. Bár az eddigi fontos embereknél tök hülye voltam, elástam magam előttük, de nem baj. Szóval most akkor istenem, nem lesz egy darabig pasim... Nem fogok beledögleni.. Úgyis lesz sexy fogszabim, senkenek se fogok kelleni. Nem érdekel.
Na rátérek a mai napra: Ma délelőtt elvoltam, MSNeztem kicsit Zsuval meg Nickel, aztán dél előtt nem sokkal átjött Niki és miután a szokásos módon nem voltam készen, meg el is töltöttük az időt a levelek nézegetésével, így végül magamra rángattam pár cuccot és tűztünk. Bementünk a DunaPlazaba, jó volt, olyan szabadnak éreztem magam, mert mikor ilyen helyen vagyunk folyton rohangászunk, mint a kerge hülyék, legalábbis én így érzem, általában én tökre görcsölök, h hogy meg mint és áááá, tiszta hülye vagyok. Meg általában a Westendbe szoktunk menni, ott meg hülye vidéki k-nak érzem magam, micenki hűdemenő cuccokban van, és én meg nem a legújabb Retro cuccokban vagyok, hanem csak valami egyszerű göncben. Tök szar érzés.
Szóval bementünk, átvettük a jegyeket, melynek során a pasi teljsen hülyének nézett minket, amit mondjuk (tegyük hozzá) nem csodálok...
Aztán elmentünk McDonald'sba, vettünk 2 Smarties-os McFlurry-t, fincsi volt. Ennek elfogyasztása után útra keltünk és tettünk egy sétát a Plazaban. Jó volt, nézegettünk fülbevalókat Nikinek, de végül nem vett. Aztán vettünk kukoricát és beültünk a filmre, a Fantasztikus négyesre. Julian McMahon-nal. Nahát nekem előtte azt mondták, h nem jó film stb, de nekem aránylag bejött. Kicsit erőltetett volt a dolog, semmi sztori vagy ilyesmi, de aranyos kis film volt. Nem egy rendezői remekműre kell számítania annak, aki megnézi, ez való igaz, de nem rossz. A szereplők is jók voltak a Cole volt a hatalmaskodó és beképzelt, de sármos és gonosz pasi. A Jessica Alba jászotta Sue-t, aki láthatatlanná tudott válni, amiből eleinte voltak érdekes helyzetek. A Ben volt a kőember, aki nagyon aranyos volt egyébként, a menyasszonya meg egy db dög volt. Aztán ott volt a Richard (asszem ez volt a neve...de nem emlékszem pontosan, csak arra, h Reede), aki nagyon okos volt, csak soha nem cselekedett, csak gondolkodott. És ő járt egy ideig a Sue-val, de aztán a Sue a Vic-cel (Cole) kezedtt járni, de az rossz ember lett, és így aztán újra összejött a Reede-el. Na, ő volt a gumiember, de amúgy nem volt valami jó pasi. És ott volt még a Sue öccse, a Johny, aki kicsit sztárolta magát, meg folyton feltűnést keltett, de nagyon jó pasi volt. Ő volt a lángoló fáklya. Majd kiderítem, ki játszotta. Na szóval jó film volt.
Na aztán a film után jöttünk haza, mert nekem mennem kellett fogszabályzásra



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat