Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
Mosolyok :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
Mosolyok :)

Hát sziasztok megint!

Egyesek már hiányolták a naplót meg ma jó napom volt, így ma írok egy kicsit.. MAi lehet h lesz vagy 5000 karakter..:)))

Hétvégémmel kezdeném, lent voltam Mátészalkán a nagyszüleimnél, jó volt, voltunk gombát szedni:) Hiszitek vagy nem, tök vicces dolog tud lenni, főleg ha mi csináljuk.:) Aztán vasárnap hazajöttünk, az autópályán jó nagy dugó volt, anyu bevetette magát..hagyjuk. De egy Mitsubitshiben ülő 4 csávónak tetszett a dolog még puszit is küldtek, meg lefotózták anyám meg dumáltunk velük..elvoltunk..:)

Aztán ma...na ma jó napom volt, két embertől is megajándékozott egy-egy mosollyal, nem is sejtik sztem h sokat jelentett mindkettő. De erről majd később. Bementem reggel röpire, tűthető lett volna, csak nem tudom, kezd egy kicsit zavarni a Lili, minden hülyeségen nevet és néha már idegesít. De mi jók voltunk aránylag. Utána tesi, aztán ének, angol. Angol előtt lementem a teremhez, ott álltunk az ajtó mellett a Nikivel, de a büfé felőli oldalon, beszélgettünk. Láttam, h jön Juro, de azért még gyorsan bevittem a táskám a terembe, mikor jöttem ki, pont akkor jött szembe az ajtónál és gondolom a Smiley, akivel jött mondott neki valami vicceset, de pont akkor mosolyodott el, mikor rám nézett:))) Aranyos volt, felvidultam. És még köszönt is. Meg az az arc, ahogy így jön és tök olyan mintha rád mosolyogna.:) Tudom, h nem de azért jó volt:)) Utána volt az angol óra, aztán töri, beszélgettünk a műsorról, aztán meg folytattuk Hunyadit. Semmi küli. Aztán matek előtt felmentem a kajajegyekért és sose gondoltam volna, h ezek miatt a kis hülyeségek miatt kapok még egy mosolyt, pont olyasvalakitől, akitől abszolút nem várnám. Na felmentem értük, elezdtem kiosztani, a fiúk meg szokás szerint ültek egy padon, és előttük a földön az Áron. Én odaállítottam a szokásos unott pofámmal, ott osztom nekik, szórakoztak mint mindig, kivették egymás kezéből, meg olyanok is kértek, akiknek nem jár. Na ott ült az Áron és miután a Zoli majdnem átejtett és majdnem adtam neki, így szétnyitotta a két kezét és felnézett és mosolygott...:))) Annyira aranyos volt, hogy én azonnal visszamosolyogtam, aztán továbbmentem. De egyszerűen nem hiszem el..pont az Áron..tök fura nekem, hogy tőle pont nem váérnám, néha köcsög, máskor meg annyira aranyos, kedves, meg lehetne ölelni. És ma is ez, olyan kedves mosi volt, pont én kaptam. Tom hogy nem jelentek neki semmit ésmár ő se nekem, csak a szerencse dolga, tehát ne higgye azt senki, hogy tetszik újra, annak már vége. De azért jó volt, más volt, mint szokott. Örülök, h láttam ilyennek is.
Na, ez most úgy hangohatott, mintha valami rajongó lennék, de nem fontos, ha így gondoljátok, tudom hogy nem látjátok jól.:))
Aztán a délutánom se volt rossz, tanulok, elkezd csörögni a telefonom, hát ki az? Az Elemér. Nem is volt különösebb téma, de azért dumáltunk 10 percet.. Így utólag gondolkoztam is, hogy miről..nem tom. De jó volt.

Pont 20:00. Azt hiszem, mára ennyi lenne, jó hosszú lett megint, de ez van. Sorry!
Sziasztok, jó éjt!
És puszi Nikinek, mert őt nagyon nagyon szeretem, mit barátomat és remélem, nem felejti el, hogy nekem tényleg fontos.=) Cupp!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat