Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-12-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-12-12

'Stét kívánok!

Baromi poénos vagyok..
Ebben a szar állapotban..:((
Anuyék nemrég jöttek meg és anyu mondta h lehet h hőemelkedésem van..
Extra király..

Mondjuk tökmindegy, ha beteg leszek akkor se fogok kihagyni egy napot se. De most komolyan..régen örültem volna, most viszont betegen is mennék suliba. Ez vajon minek köszönhető?!

Mert hát a sulis életem nem egy verihepi-azannyahúdejó dolog..ha őszinte akarok lenni.
Sőt ez a hét leginkább a nagyon tré kategóriába sorolható..minden napra jött valami kis kedvesség a drága tanárainktól (értem itt ezalatt Zolit meg Erika nénit..nem mintha nem szeretném őket..csak most épp elegem van..bár ez mostanság nem számít valami kirívó jelenségnek..)
Holnap szóbeli felelés töriből...jó sokat szenvedtem ezekkel a rohadt feladatokkal.. (jajjj ez a BB annyiraaaa baromi jóóó...luvluv..:DD)

Hát szóval..ez a tegnap..elég fejfájós és sírós meg nagyonnagyon átgondolós lett a vége..:((
Merth megváltoztam..risztó belegondolni de valami hasonló ez a Pozdiéhoz, csak én azért szerényebbe nyomom..:DD
Szóval a romantikus leányka átment leszaromosba..
Hát nem pont ezt akartam..sőt azzal h megváltoztam nem is jöttem teljesen tisztába amíg Zsú nem szembesített vele..először..
De akkor nem tekintettem annyira fontosnak mint most, mert most én is tudom, érzem, látom..h így van. Ami Nóri szerint nem feltétlenül rossz, de ő is úgy gondolja h változtam..:s

Szóval..ez egy olyan külsőség..kezdek úgy érezni mint ahogy a Szekeres Andris énekli: "belül én már rég meghaltam, csak a maszkom él..."
jó hír..
Igazából én belül ugyanaz maradtam..csak az érzelmeim már.. széthulltak az álmaim, elegem lett a sok csalódásból..és amibe menekültek, ami a változásnak is oka és következménye is..az csak egy ideiglenes dolog amit magamnak építettem fel magamnak beadagolt tévhitekből, amikben elkezdtem hinni, de látom h ez is kezd széthullani és nekem nincs hova menekülnöm és..most olyan mintha a mentsváram omlana össze de én semmit sem tudok tenni ez ellen...
Csak állok és nézem..újra összerakni lehetne, de az sem tartana sokáig és megint csak önámítás lenne..:((

Rébuszok?!
Lehet..
De most először tudtam ezt jól megfogalmazni és jó így. Nem kell mindent érteni..és nem is lehet.
Gyanítom h a probléma minden egyes apró ágát akkor sem tudnám őszintén kiönteni a szívemből valakinek ha érdekelne is valakit..
Íyg viszont..talán jobb is h nincsa teher h beszéljek róla..
Vagy nem mert néha majdnem szétfeszít ez az egész..de tényleg nem tudnék mindent elmondani, részben mert talán szégyellném részben pedig talán azért, mert magam se vagyok vele tisztában..akkor meg..felesleges..
Meg ezt..most magamban kell lejátszanom, én élem át és én leszek az aki meghozza a végső döntést..
Néha úgy érzem, ez már meg is van, máskor meg úgy h nem, nem..akarom még egy kicsit hitegetni magam, mert ez az álomvilág boldog volt..és nekem erre most nagyon szükségem volt és van is..
Hát kivételes alaklom lenne h én használok ki és nem engem..bár asszem a dolgo ezesetben fifti-fifti..

hahaha..
és jó mondani h csak élvezem és akkor azt hisszük megváltoztam pedig belül nem így van...csak talán ezzel én magam sem voltam tisztában avgy nem akartam szembenézni vele, mert ez így megintcsak egyszerűbb volt..
És fájni fog így is..megmondta Zsú..és fáj is.
De valójában akkor nem tudom h most akkor..mit is csinálok?!?!

Hát nem tudom..jön a karácsony és valószínűleg belemerülök a család pihe puha rózsaszín vattacukor világába és teljesen kihasználom minden lehetőségét annak h szeretetet adjak és kapjak..:)
Remélem h ez olyan kis szeretetdús ünnep lesz..
Ugyanakkor..ez az utolsó karácsonyom az osztályommal..ami nagyon is keserédessé teszi a dolgot.. Hiszem belegondolva h már csak 4 hónapom van velük..majd' megszakad a szívem.. jobban szeretem őket és jobban szükségem van rájuk mint azt valaha gondoltam, kimondtam vagy akár csak megfogalmaztam magamban..
a családom ők is..a tesóim..:)
Már azt is kitaláltam h kik fognak csokis muffint kapni..:D

Kitaláltam mást is:
-levágatom a hajam
-elmegyek műkörmöshöz:DD
ezt mindet...:D

Adtam ma Esztinek egy tippet ajándékra..fülbevalókat fogok gyűjteni, abban az értelmben h minden színből szeretnék min egyet meg néhány univerzálisat..és ilyen lóginyásokat szeretnék inkább..kis bizgerásaim vannak..:D
Ezt jól megaszontam..

Fél tíz...
Fura h aludtam ma délután és mégis olyan gyorsan kész lettem a tanulással meg mindennel..bár a töri feladatokat meg akarom még csinálni..meg el kéne olvasni legalább egyszer ezt az egész anyagot..:((
Hehh...nincs kedvem hozzá..és a dolgozat amiről azt hittem h egész jó lett arra 2est kaptam..
Az angol fogalmazásom amiben mindig problémát jelent h good meg bad meg thing..mert mindig ezeket ismételgetem..nos most úgy gondoltam h végre nem így van..erre most először ráírta Oti néni..és azt hittem erre is h jó lett, erre hármas...
Csak csúszok lefelé..pont most mikor úgy kéne mennie mindennek mint a karikacsapűás..mindjárt itt a félév, én meg darabokban vagyok..fantasztikus..

Na azt hiszem megyek..
panaszáradat is over..
hétvégén elköltöznek a szembeszomszédok..a kis köcsög köszönni nem tudó gyerekekkel..baromira fognak hiányozni, mondhatom..:D

Pussz, pááá!
Peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat