Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. szeptember 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. szeptember 5.

Régen nem írtam már semmit. Nem nagyon volt kedvem a dologhoz, elkezdődött a suli, a tanulás és ami eleinte még tartogatott is izgalmas dolgokat, mostanra már az sem fontos, sőt minden unalmas és elegem van a suliból.. Pedig még csak most kezdtük. Nem is tudom, mi lesz később.

Meg hát persze a suli mindig együtt jár azzal, h 25 millió ember tetszik és akkor őrlődöm. És közben pedig úgy tudom utálni magam, mert nem tudok dönteni. Zsu mondta is, h ez azt is jelenthetné, h nem szeretem igazán egyiket se, de nem tudom. Lehet h igaza van, de néha olyan rossz, mert abban h én egyáltalán tetszem-e valakinek nem lehetek biztos, és ez így rossz. (Itt röpdös egy árvaszúnyog, tökre félek..)
Érdekes dolog ez a naplóírás, mert a múltkor kiderült, h 1 srác elolvassa, amin elcsodálkoztam. Aztán ma meg az derült ki, h az Ati is olvassa. De lehet h nem. Nem tom.
Na és ők nem ismernek és nem akarom, h azt gondolják, h milyen hülye vagyok satöbbi. így nehéz naplót írni.
Mind1, megpróbálok úgy írni, mint eddig.

(ááá, hülye árvaszúnyog...tökre félek tőle..)
Szóval ugye most tetszik nekem a Pozdi, de ő teljesen megváltozott. Valahogy nem az, aki volt. Más a haja, de ez még nem is lenne baj, mert nekem tetszik ez a séró is, de ez része annak a változásnak, ami végbement. Az a probléma, h ez az új ember másként tekint rém is. Emlékszem milyen jót dumáltunk a 24 óráson... Olyan jó volt..úgy beszélt velem, mintha régi jó haverok lennénk. Ma ez elképzelhetetlen. Valahogy el van szállva magától. És ennek eredményeképp én a levegő részét képezem. Át lehet nézni rajtam, mert én úgyis csask valami alsóbbrendű valaki vagyok. Nagyon kellemes érzés, amikor senki vagy. a mai napon úgy tapasztaltam, h milyen is a dolog. Elmegy mellettem 10 centire, de mintha ott se lennék..király..remek.. Mind1, kicsit elegem van már az egészből..:(((((((
És amit a Pozdi elront, azt helyrehozza a Mózes. Ha szabad így kifejeznem magam. Mert a Mózes meg aranyos, mert csak úgy van, de már ezzel jobb kedvre derít. Meg ha néha rámnéz, akkor is olyan ari. (Váááá, ne tartsatok hülyének!!)

Szóval ennyi és azt hittem, idén jó lesz, mert lehet h lesz esélyem v valami, dehát neméppen úgy alakultak a dolgok... Sőt, egyre rosszabb a dolog. Nem is tudom, mit tehetnék.
Az Eszti próbál segíteni és sokat jelent, de nem tom.

Amúgy ma egész jó volt a suli. A Danival, a Viktorral meg a Levivel mentünk haza, meg perzse a Nikivel. Olyan hülyék a Leventéék!! De jókat nevettünk legalább.
Az órák is jók voltak, tesin nem nagyon csináltunk semmit, aminek örülök, aztán ének helyett töri vagy mi volt...jó volt, megírtam a matekházit.. meg levleztünk a Nikivel..és mellettünk voltak a Pozdiék..még mindig örülök az ilyen dolgoknak, mert ugye még mindig..
Aztán mi is volt? Ja, angol. Tök szar, mert kaptunk saját termet, és mindig ott lesznek az angolórák. Csak az a baj, h a Niki, Zsu meg Eszti is fenn van többnyire a másodikon én meg ott cseszhetem az agyam lennt. Ráadásul ahogy leültünk az se tetszik túlzottan.. De a mai óra még jó volt, a termet rendeztük át, és semmit nem csináltunk egyebet. Arra jó volt a dolog, h ne kelljen tanulni. MEg Oti néni kiküldött, h rázzam ki a rongyot és épp kik fociztak? Nem mondom, úgyis tudja már mindenki. A terem elhelyezése egy dolog miatt jó, ami pedig más valakihez kötődik..
Aztán társadalomismeret volt..izgi volt, leveleztünk meg dumáltunk, ahogy néztem az emberek vagy aludtak vagy aktívan dumáltak, de Erika néni hiába erőlködött. Senkit nem érdekelt.
Aztán matek...úgy utálom Rózsa nénit, direkt sok házit ad fel, h szivasson. Szemét..de valahogy kibírtam az órát, az anyagot szokás szerint nem nagyon értem, de hát ezen már fenn sem akadok. Matek után el akartunk menni kajálni, de a sor láttán úgy döntöttünk, mégse akarunk. Persze a sorban is kit láttam meg először?
Felmentünka fizika teremhez, Mózes előtt mentem.:)) Kinn álldogáltunk a sportcsarnoknál, dumáltunk a Bogival, aztán meg kimentünk a Zsuékhoz. Beszélgettünk Esztivel meg jól elvoltunk, odajött a Robi, adott puszit (kettőt, nem tom, miért ad ennyit, mikor 3at adott elsőzör), az ESztiék meg hiába jelezték, h nekik is adhatna, nem volt olyan kedvében úgy tűnt. Fura volt.

Na már asszem ennyi. Még elolvasom Zsu naplóját aztán megyek zuhanyozni asszem. Egyébként tök rossz volt ma, mert a Zsuzsinak rossz kedve volt, de nem tudom mitől. Szerettem volna megvigasztalni..:(( Remélem holnapra már nem lesz semmi baj.
U.i.: Rekord: 143 levél :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat