Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-03-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-03-16

Üdv!

Hmm..március 16. Tegnap volt a forradalom emléknapja, amiről persze szart se lehetett hallani...csak a tüntetők így meg úgy. Ha kérhetem..tegyék meg h otthon maradnak a seggükön és befogják. Miért kell mindig minden hírnek ilyenkor róluk szólni.
Csaba mesélte h a Nemzeti Múzeum lépcsőjén kisgyerekek adtak elő ezek a nemmondommik meg odamentek és kifügyülték őket..szegény gyerekek..hogy lehetnek iylen ostobák?!? Ők még nem is tudnak semmit erről...ez olyan szar...:( köcsögök..

Brühühühűűűűűűűűűűűűűűűűűű...én olyan egyedül vagyok..Csak a Zsu van nekem...meg a Niki de ő meg messze...na jó nem anynira messze, de beteg..legalábbis legutóbbi értesüléseim szerint..
Ma voltam lenn focizni Zsúval..tök bírom h szóba hozta a Hammerhead-et és onnantól tök jókat szórakoztunk rajta..:DDD Először 4 kissráccal kezdtünk játszani..de folyton lecsúszott a gatyám és haza kellett jönnöm kicserélni...mire visszamntünk 2 kissrác már eltűnt...maradt egy pici meg egy aki valamivel idősebb volt, meg jött valami idősebb pasi...Az elég furán nézett, nem volt valami szimpi..
Elkezdtünk játszani..hát semmi extra..valami 30-16 vagy valahogy így nyertünk, de mi 1el többen voltunk.. A kis 9 éves gyerek akkorákat rúgott belém h auu...:) Persze nem haltam bele, szóval...amibe az ember nem hal bele, attól csak erősebb lesz...bár kötve hiszem h erősebb lett pl a bőröm ettől...:)
Na hát ja..játszottunk egy darabig aztán elmentek..utána mivel hívtak át a Szekérék, átmentünk..nem nagyon volt jó amíg én kapuban voltam, de aztán ha ketten beindultunk, akkor jól ment a dolog, kivéve mikor nem..:)
Aztán mikor a Szekérék is elmentek elkezdtünk kettecskén rúgdalózni, amíg jóki nem rúgta a labdát valamelyikünk, ami a cirkuszosoknál kötött ki...egy németjuhásztól kb másfél méterre..
Kerestünk egy bennfentest..nagy nehezen, de sikerült találni..szóval ő közölte h hát azt a kutyát ő se ismeri, a gazdája meg elment úgyh várjunk és majd ő visszaadja..ja és kb mikor jön vissza...hát azt nem tudja...
Jóvan, vazze...majd ottalszunk vagy mit gondolt...egy darabig ténferegtünk föl-le mint gólyaszar a levegőben, de aztán úgy döntöttünk, ennek semmi értelme..gondoltunk keresünk valakit..de csak ugyanazt a pasit találtuk..megkértem h majd szóljon annak a pasinak..mondta h jó és ha holnap visszajövünk, odaadják a labdát..
Így aztán labda nélkül nehezen tudtunk volna tovább focizni, meg közben teljesen sötét lett, úgyhogy még sétáltunk kicsit, beszélgettünk a Villangófiúról:) meg ilyesmik aztán hazamentünk...
De azért jó volt ez a délután is..
Valahogy jó érzés volt h a Szekérék hívtak...amúgy az is gond szokott lenni, h pályához jussunk, de most valahogy..hát ha nem is szükség volt ránk, de azért mégiscsak hívtak, ami jó érzés volt...persze az igazsághoz hozzátartozik h csak azért, mert elmentek páran..de akkoris...:) Mag hát amúgyis..élmény együtt játszani a Butor Gáborral (elsőben és másodikban osztálytársam volt...mellém ültették ha majd mellettem megjavul...modanom sem kell, h ki nem állhattam...mostanra sem változott sokat csak hízott vagy 50 kilot és mostmár akkora mint egy könyvespolc...hát végülis...butor az majdnem bútor...:D gonosz Viki...:D) a Ricsivel, aki elég hmm...az elvont fiúval, a Sezkéérel meg 2 sráccal akiket meg nem nagyon ismertem..
Szóval ezt ki nem hagytam volna..:DD

Zsunak elmondtam a nagy titkomat..fúúú gyerekek...nagyon szar volt felidézni..de jó volt h valakivel megoszthattam...Tulképp ha beledgondolok más nem alkalmas rá...Esztire nem merném rábízni a fajsúlyossága miatt..Nikre nem lehet mert hát ehgen..nem a Nikivel van a gond hanem....... Msá meg...ja van még anyu...hát anyu sztem ejha..nagyon kilenne...:)
Zsuzsiban viszont megbízom és ő tényleg végig is hallgatta és megértett...úgy szeretem..:)
No nem mintha Nikolett cicabubust nem imádnám...a minap kérdezte h ha a Sunny csaja olyan féltékeny miért nem szakít vele, ős zívesen vállakozik a feladatra és még csak nem is elsz féltékeny..Egyrészt ő is tuti féltékeny lenne másrészt meg megkérdeztem h ilyen alapon ő miért nem felejti el a tótot...erre azt mondta h 1-0 ide...:DDD iluvu darling...akkor is ha nem hiszed, akkor is így van..

Jó h szünet van...amúgy szerdán egész jó napom volt...jó lett a matek TZm, hibátlan lett az angol dogám...de anyu nem negedett el a Hollywood Rose-ra...:'(((((( Brühühühühühühüh....
Persze azért most szar kedvem van..azt reméltem h találkozom a Marcival a szünetben és végre odaadom a tigrist vagy nem tom..de ez nem tűnik valószínűnek..holnap megy a békejel tüntetésre...az meg 5től lesz szóval holnap sincs esély se rá h összefutunk.. Persze ha azt vesszük h már több mint egy éve ott van az a tigris, akkor ez az egy-két hét már mit sem számít, de ez nem így van..
Rossz..szeretem még mindig..mostmár nem is próbálkozom azzal h majd elmúlik meg hasonlók.. Amíg itt nem lesz valami radikális dolog, addig nem fog ez változni úgy érzem...Persze ha jönne valami srác, aki megtetszik és én is neki estébé akkor valószínűleg lenne valami...de hát nem tom, mert pl a Gáborral os dolgokra is befolyással volt a dolog kb 5%ban...Mondjuk attól h én megtetszem valakinek nem kell tartani, úgyhogy ez a problémának nem nevezhető valami ki van küszöbölve...:DD

Azon töröm a buksim h van-e még valami...Stoner nyerte az első nagydíjat..aki cukibaba...:D Rossi baby a második lett...harmadik meg tán a Hopkinst mondta Niki...but I'm not sura about it...:)
Talmát utsó körben megelőzte a csapattársa, mert nem ment jól a motor...:( Szegény Talma...de azért remélem idén világbajnok lesz...hát 2 pályacsúcs döntés után azért már reméljük h nem hiába gondolja úgy mindenki, h tud ez a fiú...:DDDD Hehhe...ez most úgy hangzott mintha valami öreg és nagyon okos és tapasztalt motoros lennék...:DDD

Miért vagyok én ilyen bájtalan? a Bridget Jones, aki ezt kérdezte összeszedte magának Mark Darcy-t...de Sztem nincs több Mark, akinek a lúzer csajok tetszenek...meg mellesleg Mark egy kicsit öreg lenne hozzám..
Hehhh...örökre magányos maradok...dejó lesz...majd felfalnak a farkaskutyák...:) végülis nekik is kell valamit enni..
Bár az is lehet h nekem csak a Zokni jut, neki meg kicsit nagy falat leszek...:DDD

NA...puszi embörök...ha valaki tud varászolja meg h Ő érezzen úgy ahogy én...kösz előre is...:DD
Peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat